2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben şuan şokta evde bir köşede oturuyorum :)az önce test yaptım 10 gündür göğüs hassasiyetim var reglim yakın diye olduğunu düşündüm 2 gün geciktim geçmedi aksine artınca şüphelendim.ve sonuç anında pozitif çıktı.
Geçen sene kaybım var umarım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.
Yaa ne güzel şaşkınlıklar ♥️ Hayırlı olsun

Yok canım normal. Kalp atışı 8 de duyuluyor öncesinde duyulması da oluyor tabi ama her zaman olmayabiliyor. Sırf böyle olmasın diye henüz kadın doğum doktoruma gitmedim kafam bulanır diye. Bende haftaya gideceğim inşallah bakalım. İçin rahat olsun 😉
Teşekkür ederim ☺️ 6 haftalık kalp atışı bekliyoruz falan diyince kafam karıştı benimde normalde bende 8 biliyordum da 🤗

Evet çok güzel oldu.inşlh sağlıkla devam eder.şuan regli oluyorum gibi kaşık ağrım var :KK43:
O kasık ağrıları bende de oluyor ara ara endişelenmeyin...rahim büyümesinden,embriyo yerleşmesinden falandır 😃 böyle olduğunu bildiğim halde ara ara evham yapıyorum ben de ama sağolsun arkadaşlar destek oluyor burada ☺️ Önceki kayıplarınız kimyasal falan mıydı ilk haftalarda olan ?

O kasık ağrıları bende de oluyor ara ara endişelenmeyin...rahim büyümesinden,embriyo yerleşmesinden falandır 😃 böyle olduğunu bildiğim halde ara ara evham yapıyorum ben de ama sağolsun arkadaşlar destek oluyor burada ☺️ Önceki kayıplarınız kimyasal falan mıydı ilk haftalarda olan ?
Kimyasal da var..zorunlu kürtaj da .karışık hikaye ama bir oğlum var .inşlh kardeşi de olur bu sefer

Kızlar benim kasıklarım ağrıdığında rahim kısmı değil tüplere doğru ağrıyo sanki korkutuyor beni bu durum sizin ağrılarınız nasıl
Benim değişiyor bazen yanları bazende tam sezeryan yeri olur ya orası ağrıyor galiba gaz oluyor oda agri yapiyor batan agri o oluyor sanırım

Kimyasal da var..zorunlu kürtaj da .karışık hikaye ama bir oğlum var .inşlh kardeşi de olur bu sefer
Üzüldüm gerçekten...☹️ Ben de ocak ayında kimyasal geçirdim, o bile insanı üzüyorken kürtaj çok zor olmuştur, inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız 🙏🙏🙏 umarım sağ salim kavuşuruz bebeklerimize...oğlunuz kaç yaşında ? Benim de 4 yaşında bir kızım var 💕

Merhaba, benimde bi dusugum var, biraz tedirginim. Simdilik kan degerlerim iyi gibi ama daha kese icin doktor randevusuu beklicez.

Hanımlar bende 5+3 üm, sadece kan testi yaptırdım, 7 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum, bulantım var sabahları, onun dışında vajinamda yanma sızı oluyor iki gündür ara ara, idrarımı yaparken sıkıntı yok, varmı benimle aynı durumu yaşayan, korkmalı mıyım

Kızlar benim kasıklarım ağrıdığında rahim kısmı değil tüplere doğru ağrıyo sanki korkutuyor beni bu durum sizin ağrılarınız nasıl
Benimde aynı dhrumda ağrılarım. Korkma ağrı olması daha iyi sanırım😍 en azından yerini hissediyosun😁
Hanımlar bende 5+3 üm, sadece kan testi yaptırdım, 7 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum, bulantım var sabahları, onun dışında vajinamda yanma sızı oluyor iki gündür ara ara, idrarımı yaparken sıkıntı yok, varmı benimle aynı durumu yaşayan, korkmalı mıyım
Çok bol su iç. Hamilelik için vücut bağışıklığı düşüyor ve kimisi sistit oluyor.

Ben şuan şokta evde bir köşede oturuyorum :)az önce test yaptım 10 gündür göğüs hassasiyetim var reglim yakın diye olduğunu düşündüm 2 gün geciktim geçmedi aksine artınca şüphelendim.ve sonuç anında pozitif çıktı.
Geçen sene kaybım var umarım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın 😘 hayırlı olsun 🧿🧿

O kasık ağrısı bende de vardı. Korkup hemen sormuştum doktora ilk zamanlar çok normal demişti. Ama uzun sürerse ve için rahat etmezse gel dedi yine 🤣🤣 ara ara belli ediyo kendini 😂😂

Merhabalar rahminde ağrı olan varmi sanki rahmim yarada sızlıyor gibi hissediyorum. Ilk dogumum sezeryan idi acaba dikislerden mi bu agri hep ayni yer agriyor.

X