- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 33
Nedeeenn:) çok teşekkür ederim paylaşmaktan çekiniyorum şuan .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedeeenn:) çok teşekkür ederim paylaşmaktan çekiniyorum şuan .
Daha önceki kayıplarımdan dolayı.eşim içerde uyuyor haberi yok hala :) bir oğlum var onda da çok zor geçirmiştim.Nedeeenn
Yaa ne güzel şaşkınlıklar Hayırlı olsunBen şuan şokta evde bir köşede oturuyorum :)az önce test yaptım 10 gündür göğüs hassasiyetim var reglim yakın diye olduğunu düşündüm 2 gün geciktim geçmedi aksine artınca şüphelendim.ve sonuç anında pozitif çıktı.
Geçen sene kaybım var umarım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.
Teşekkür ederim 6 haftalık kalp atışı bekliyoruz falan diyince kafam karıştı benimde normalde bende 8 biliyordum daYok canım normal. Kalp atışı 8 de duyuluyor öncesinde duyulması da oluyor tabi ama her zaman olmayabiliyor. Sırf böyle olmasın diye henüz kadın doğum doktoruma gitmedim kafam bulanır diye. Bende haftaya gideceğim inşallah bakalım. İçin rahat olsun
Evet ben kendimi tuttum bu hafta gitcem ama içim içimi de yemiyor değilTeşekkür ederim 6 haftalık kalp atışı bekliyoruz falan diyince kafam karıştı benimde normalde bende 8 biliyordum da
Evet çok güzel oldu.inşlh sağlıkla devam eder.şuan regli oluyorum gibi kaşık ağrım varYaa ne güzel şaşkınlıklar Hayırlı olsun
O kasık ağrıları bende de oluyor ara ara endişelenmeyin...rahim büyümesinden,embriyo yerleşmesinden falandır böyle olduğunu bildiğim halde ara ara evham yapıyorum ben de ama sağolsun arkadaşlar destek oluyor burada Önceki kayıplarınız kimyasal falan mıydı ilk haftalarda olan ?Evet çok güzel oldu.inşlh sağlıkla devam eder.şuan regli oluyorum gibi kaşık ağrım var
Kimyasal da var..zorunlu kürtaj da .karışık hikaye ama bir oğlum var .inşlh kardeşi de olur bu seferO kasık ağrıları bende de oluyor ara ara endişelenmeyin...rahim büyümesinden,embriyo yerleşmesinden falandır böyle olduğunu bildiğim halde ara ara evham yapıyorum ben de ama sağolsun arkadaşlar destek oluyor burada Önceki kayıplarınız kimyasal falan mıydı ilk haftalarda olan ?
İnş sağlıkla kucağına alırsınKimyasal da var..zorunlu kürtaj da .karışık hikaye ama bir oğlum var .inşlh kardeşi de olur bu sefer
Benim değişiyor bazen yanları bazende tam sezeryan yeri olur ya orası ağrıyor galiba gaz oluyor oda agri yapiyor batan agri o oluyor sanırımKızlar benim kasıklarım ağrıdığında rahim kısmı değil tüplere doğru ağrıyo sanki korkutuyor beni bu durum sizin ağrılarınız nasıl
Üzüldüm gerçekten... Ben de ocak ayında kimyasal geçirdim, o bile insanı üzüyorken kürtaj çok zor olmuştur, inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız umarım sağ salim kavuşuruz bebeklerimize...oğlunuz kaç yaşında ? Benim de 4 yaşında bir kızım varKimyasal da var..zorunlu kürtaj da .karışık hikaye ama bir oğlum var .inşlh kardeşi de olur bu sefer
Benimde aynı dhrumda ağrılarım. Korkma ağrı olması daha iyi sanırım en azından yerini hissediyosunKızlar benim kasıklarım ağrıdığında rahim kısmı değil tüplere doğru ağrıyo sanki korkutuyor beni bu durum sizin ağrılarınız nasıl
Çok bol su iç. Hamilelik için vücut bağışıklığı düşüyor ve kimisi sistit oluyor.Hanımlar bende 5+3 üm, sadece kan testi yaptırdım, 7 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum, bulantım var sabahları, onun dışında vajinamda yanma sızı oluyor iki gündür ara ara, idrarımı yaparken sıkıntı yok, varmı benimle aynı durumu yaşayan, korkmalı mıyım
Saol canım, inş öyledirBenimde aynı dhrumda ağrılarım. Korkma ağrı olması daha iyi sanırım en azından yerini hissediyosun
Çok bol su iç. Hamilelik için vücut bağışıklığı düşüyor ve kimisi sistit oluyor.
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın hayırlı olsunBen şuan şokta evde bir köşede oturuyorum :)az önce test yaptım 10 gündür göğüs hassasiyetim var reglim yakın diye olduğunu düşündüm 2 gün geciktim geçmedi aksine artınca şüphelendim.ve sonuç anında pozitif çıktı.
Geçen sene kaybım var umarım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.
O kasık ağrısı bende de vardı. Korkup hemen sormuştum doktora ilk zamanlar çok normal demişti. Ama uzun sürerse ve için rahat etmezse gel dedi yine ara ara belli ediyo kendiniO kasık ağrıları bende de oluyor ara ara endişelenmeyin...rahim büyümesinden,embriyo yerleşmesinden falandır böyle olduğunu bildiğim halde ara ara evham yapıyorum ben de ama sağolsun arkadaşlar destek oluyor burada Önceki kayıplarınız kimyasal falan mıydı ilk haftalarda olan ?
Hayırlı olsunMerhabalar güzel anneler ve anne adayları Bende hayırlısıyla Şubat Annesi olacağım keseyi gördük kalp atışı için bu hafta içi tekrar kontrole gideceğim , Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)