2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaaaa ne güzel maşallah bende az önce aklımdan acaba hiç ikiz yok mu bu grupta diye geçirdim aklımdan siz yazmışsınız bende çok isterdim hep ikiz olmasınız maşallah Allah tamamına erdirsin
Aminnn canim insaAllah🤲 Rabbim herkesin gonlunden geceni nasip etsin insaAllah🤲🥰

Guzel Annişler bana bildirim gelmiyor actigimda bir suru bildirim vardi ama su kisi durum guncellemesi paylasti seklinde. Topige girince gördüm mesajlari eger bana yazilmis mesaj varda gormediysem kusuruma bakmayin. Hepimiz saglikla alalim yavrularimizi insaAllah kucagimiza. Bu arada iki tane oglusum var. Birde kizimiz olur belki diye ucuncuye niyetlendik. İnsan iki meyvadanda tatmak istiyor. Biz isteriz ama Rabbim yeterki hayirlisini saglikla nasip etsin. Sali yazacagim ikizmi hala bakalim😍😍🌸🌸🤲🤲

Guzel Annişler bana bildirim gelmiyor actigimda bir suru bildirim vardi ama su kisi durum guncellemesi paylasti seklinde. Topige girince gördüm mesajlari eger bana yazilmis mesaj varda gormediysem kusuruma bakmayin. Hepimiz saglikla alalim yavrularimizi insaAllah kucagimiza. Bu arada iki tane oglusum var. Birde kizimiz olur belki diye ucuncuye niyetlendik. İnsan iki meyvadanda tatmak istiyor. Biz isteriz ama Rabbim yeterki hayirlisini saglikla nasip etsin. Sali yazacagim ikizmi hala bakalim😍😍🌸🌸🤲🤲
Canim en üstte takip et butonu var ona basarsan bildirim gelir.
Ya inşallah cnm sağlıkla hayirla salihalardan bir kizin olur yani ikiz kizin😉🥰sali günü güzel haberini bekliyoruz cnm 🤲

Üzüldüm gerçekten...☹️ Ben de ocak ayında kimyasal geçirdim, o bile insanı üzüyorken kürtaj çok zor olmuştur, inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız 🙏🙏🙏 umarım sağ salim kavuşuruz bebeklerimize...oğlunuz kaç yaşında ? Benim de 4 yaşında bir kızım var
Üzüldüm gerçekten...☹️ Ben de ocak ayında kimyasal geçirdim, o bile insanı üzüyorken kürtaj çok zor olmuştur, inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız 🙏🙏🙏 umarım sağ salim kavuşuruz bebeklerimize...oğlunuz kaç yaşında ? Benim de 4 yaşında bir kızım var 💕
Günaydınn 🎊 7 yaşında oğlum var

Kızlar bulantım yok diyodum bir iki gün önce acaba bişiler yolunda gitmiyomu diye soruyodum. Resmen aranıyomusum ve kasınıyomusum. İgrenc bir şekilde sabahları mide yanması ve bulantısı oluyor. Mideniz bulanmıyosa sakın üzülmeyin. Benim gibi çağırmayın. 6. Haftaya girdim ve süprizzzz. Gerçekten iğrenç birşeymiş

Kızlar selam. Ben pko hastasıyım. Tahlillerde bir sorun yok sadece görüntüde kist vardı bende yıllardır. Bazen adet düzensizliği oluyordu ama genelde 2-3 gün geç oluyordum. Bir kez hamile kaldım ama gelişmedi. kürtaj ardından 10 ay sonra ilk kez femara kullandım. Çatlatma iğnesine gerek kalmadan 19mm civarı çatladı. Adetime 3gün kala yani dün gebelik testinde çok koyu değil ama baya belirgin pembe çizgi gördüm Yani hamileyim sanırım ben de 🤍

Eklentiler

• 74B88480-28AF-4BF1-BE39-F667B8219B55.jpeg
    74B88480-28AF-4BF1-BE39-F667B8219B55.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar selam. Ben pko hastasıyım. Tahlillerde bir sorun yok sadece görüntüde kist vardı bende yıllardır. Bazen adet düzensizliği oluyordu ama genelde 2-3 gün geç oluyordum. Bir kez hamile kaldım ama gelişmedi. kürtaj ardından 10 ay sonra ilk kez femara kullandım. Çatlatma iğnesine gerek kalmadan 19mm civarı çatladı. Adetime 3gün kala yani dün gebelik testinde çok koyu değil ama baya belirgin pembe çizgi gördüm Yani hamileyim sanırım ben de 🤍
Hamilesin canım evet tebrikler 🥰👍🏻🪅

Kızlar bulantım yok diyodum bir iki gün önce acaba bişiler yolunda gitmiyomu diye soruyodum. Resmen aranıyomusum ve kasınıyomusum. İgrenc bir şekilde sabahları mide yanması ve bulantısı oluyor. Mideniz bulanmıyosa sakın üzülmeyin. Benim gibi çağırmayın. 6. Haftaya girdim ve süprizzzz. Gerçekten iğrenç birşeymiş
Ben de niye bulantım yok diyordum demin..😄 5+3’üm yani 6.haftamdayım, çağırma mı diyorsun 😄😄😛

Merhaba 2022 Şubat anneleri aranıza dün itibariyle katıldığımı öğrendim. 38 yaşındayım ve 4. Bebeğim. Benim hikayem biraz karışık erken menopoz ile mücadele ederken ve 1.5 ay önce menopoza girmişsin denildikten sonra dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hala sokun etkisindeyim 3 oglum var büyük oğlum liseye gidiyor.

Merhaba 2022 Şubat anneleri aranıza dün itibariyle katıldığımı öğrendim. 38 yaşındayım ve 4. Bebeğim. Benim hikayem biraz karışık erken menopoz ile mücadele ederken ve 1.5 ay önce menopoza girmişsin denildikten sonra dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hala sokun etkisindeyim 3 oglum var büyük oğlum liseye gidiyor.
Hayirli olsun ya buyuk bir supriz olmuştur 🥰sağlıkla kucağına alirsiniz insllah

Hayirli olsun hamilesiniz sağlıkla alin kucaginiza😊

Ben de niye bulantım yok diyordum demin..😄 5+3’üm yani 6.haftamdayım, çağırma mı diyorsun 😄😄😛
Sakin seslenme bile işkence ya size tavsiyem Buzdolabı kapağı bulaşık makinesi kapağı açarken gardinizi alın kokular cok tetikliyor bulantiyi başladığı anda 🙄

Oyy masallah ne kadar çok supriz bebek geliyor aramıza 🥰

Hayırlı olsun tebrikler 😍😍

Sağlam pkosluyum ona rağmen bu beşinci gebeliğim ne yazık ki iki düşük bir kürtajım oldu ve birde üç yaşında kızım var ❤️ cuma akşamı 56.000 beta ile gebe olduğumu öğrendim hemen oksapar iğneye başladık inşallah bu sefer kızımın kardeşi bizi bırakmaz ❤️ hayırla sağlıkla gelsin bebişleriniz 💐 ve ne yazık ki kesenin etrafında kanama alanı var üç aya kadar yatacağım yine riskli gebelik..dua bekliyorum tüm anne adayları için

X