- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
Hosbulduk canim. Sali kesinlescek karindan goremedi kese vajinal iki tane gordum dedi. Heycanla bekliyoruz bizde aminn insaAllahAyy ikiz mi var insallah nasibinde vardır hayırlısıyla cok sevindim hosgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbulduk canim. Sali kesinlescek karindan goremedi kese vajinal iki tane gordum dedi. Heycanla bekliyoruz bizde aminn insaAllahAyy ikiz mi var insallah nasibinde vardır hayırlısıyla cok sevindim hosgeldin
Aminnn canim insaAllah Rabbim herkesin gonlunden geceni nasip etsin insaAllahYaaaa ne güzel maşallah bende az önce aklımdan acaba hiç ikiz yok mu bu grupta diye geçirdim aklımdan siz yazmışsınız bende çok isterdim hep ikiz olmasınız maşallah Allah tamamına erdirsin
Hosbuldum canımHoşgeldin
Aminnn canımm hepimiz saglikla kucagimiza alalim insaAllahMaşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallaaahh
Amin inşallah çok sağolunHayırlı olsun
Canim en üstte takip et butonu var ona basarsan bildirim gelir.Guzel Annişler bana bildirim gelmiyor actigimda bir suru bildirim vardi ama su kisi durum guncellemesi paylasti seklinde. Topige girince gördüm mesajlari eger bana yazilmis mesaj varda gormediysem kusuruma bakmayin. Hepimiz saglikla alalim yavrularimizi insaAllah kucagimiza. Bu arada iki tane oglusum var. Birde kizimiz olur belki diye ucuncuye niyetlendik. İnsan iki meyvadanda tatmak istiyor. Biz isteriz ama Rabbim yeterki hayirlisini saglikla nasip etsin. Sali yazacagim ikizmi hala bakalim
Üzüldüm gerçekten... Ben de ocak ayında kimyasal geçirdim, o bile insanı üzüyorken kürtaj çok zor olmuştur, inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız umarım sağ salim kavuşuruz bebeklerimize...oğlunuz kaç yaşında ? Benim de 4 yaşında bir kızım var
Günaydınn 7 yaşında oğlum varÜzüldüm gerçekten... Ben de ocak ayında kimyasal geçirdim, o bile insanı üzüyorken kürtaj çok zor olmuştur, inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız umarım sağ salim kavuşuruz bebeklerimize...oğlunuz kaç yaşında ? Benim de 4 yaşında bir kızım var
Hamilesin canım evet tebriklerKızlar selam. Ben pko hastasıyım. Tahlillerde bir sorun yok sadece görüntüde kist vardı bende yıllardır. Bazen adet düzensizliği oluyordu ama genelde 2-3 gün geç oluyordum. Bir kez hamile kaldım ama gelişmedi. kürtaj ardından 10 ay sonra ilk kez femara kullandım. Çatlatma iğnesine gerek kalmadan 19mm civarı çatladı. Adetime 3gün kala yani dün gebelik testinde çok koyu değil ama baya belirgin pembe çizgi gördüm Yani hamileyim sanırım ben de
Ben de niye bulantım yok diyordum demin.. 5+3’üm yani 6.haftamdayım, çağırma mı diyorsunKızlar bulantım yok diyodum bir iki gün önce acaba bişiler yolunda gitmiyomu diye soruyodum. Resmen aranıyomusum ve kasınıyomusum. İgrenc bir şekilde sabahları mide yanması ve bulantısı oluyor. Mideniz bulanmıyosa sakın üzülmeyin. Benim gibi çağırmayın. 6. Haftaya girdim ve süprizzzz. Gerçekten iğrenç birşeymiş
Hayirli olsun ya buyuk bir supriz olmuştur sağlıkla kucağına alirsiniz insllahMerhaba 2022 Şubat anneleri aranıza dün itibariyle katıldığımı öğrendim. 38 yaşındayım ve 4. Bebeğim. Benim hikayem biraz karışık erken menopoz ile mücadele ederken ve 1.5 ay önce menopoza girmişsin denildikten sonra dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hala sokun etkisindeyim 3 oglum var büyük oğlum liseye gidiyor.
Hayirli olsun hamilesiniz sağlıkla alin kucaginizaKızlar selam. Ben pko hastasıyım. Tahlillerde bir sorun yok sadece görüntüde kist vardı bende yıllardır. Bazen adet düzensizliği oluyordu ama genelde 2-3 gün geç oluyordum. Bir kez hamile kaldım ama gelişmedi. kürtaj ardından 10 ay sonra ilk kez femara kullandım. Çatlatma iğnesine gerek kalmadan 19mm civarı çatladı. Adetime 3gün kala yani dün gebelik testinde çok koyu değil ama baya belirgin pembe çizgi gördüm Yani hamileyim sanırım ben de
Sakin seslenme bile işkence ya size tavsiyem Buzdolabı kapağı bulaşık makinesi kapağı açarken gardinizi alın kokular cok tetikliyor bulantiyi başladığı andaBen de niye bulantım yok diyordum demin.. 5+3’üm yani 6.haftamdayım, çağırma mı diyorsun
Oyy masallah ne kadar çok supriz bebek geliyor aramızaMerhaba 2022 Şubat anneleri aranıza dün itibariyle katıldığımı öğrendim. 38 yaşındayım ve 4. Bebeğim. Benim hikayem biraz karışık erken menopoz ile mücadele ederken ve 1.5 ay önce menopoza girmişsin denildikten sonra dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hala sokun etkisindeyim 3 oglum var büyük oğlum liseye gidiyor.
Hayırlı olsun tebriklerKızlar selam. Ben pko hastasıyım. Tahlillerde bir sorun yok sadece görüntüde kist vardı bende yıllardır. Bazen adet düzensizliği oluyordu ama genelde 2-3 gün geç oluyordum. Bir kez hamile kaldım ama gelişmedi. kürtaj ardından 10 ay sonra ilk kez femara kullandım. Çatlatma iğnesine gerek kalmadan 19mm civarı çatladı. Adetime 3gün kala yani dün gebelik testinde çok koyu değil ama baya belirgin pembe çizgi gördüm Yani hamileyim sanırım ben de