• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İyi akşamlar herkese. Ben de hamileliğimin 12.haftasındayım. Daha önce 2 3 kez kahverengi akıntım olmuştu. Bunları tuvalete gittiğimde görmüştüm. Akıntıyı hissetmemiştim. Ama biraz önce adet başlangıcında olan akıntı gibi hissettim ve tuvalete koştum. Bordo kahverengi gbi bir kanama olmuş. Günlük pedi doldurmuş. Sonrasında devam etmedi hafif hafif peçeteye sildikçe gördüm. Şuan çok çok silik bir halde. Çok endişelendim. Tüp bebekle hamile kalmıştım. Düşük olsa parçalı olurdu değil mi? Bu durum normaldir değil mi?

O kadar şey var ki üzülecek önceden bu dünyaya çocuk.getirmek istemiyorum diyenleri anlamıyordum gerçekten çok korkuyorum çocuklarımız için ne olacak nasıl olacak bilmiyorum sürekli kötü şeyler oluyor yanımda haber izletmiyorum eşime ama nereye kadar kacabiliriz gercek hayat sokakta duruyor
Aynen canım huzurlu ortam istiyoruz sadece

İyi akşamlar herkese. Ben de hamileliğimin 12.haftasındayım. Daha önce 2 3 kez kahverengi akıntım olmuştu. Bunları tuvalete gittiğimde görmüştüm. Akıntıyı hissetmemiştim. Ama biraz önce adet başlangıcında olan akıntı gibi hissettim ve tuvalete koştum. Bordo kahverengi gbi bir kanama olmuş. Günlük pedi doldurmuş. Sonrasında devam etmedi hafif hafif peçeteye sildikçe gördüm. Şuan çok çok silik bir halde. Çok endişelendim. Tüp bebekle hamile kalmıştım. Düşük olsa parçalı olurdu değil mi? Bu durum normaldir değil mi?
Canım benim kanamam yok ama kırmızıya dönmedikçe sorun olmadığını söylüyorlar daha önce bi 8 haftalık düşüğüm oldu iki hafta boyunca adet gibi kanamam oldu onda bile kese hep duruyordu 8. Haftada koyu kırmızı yoğun kan pıhtısı geldi ve kanamam arttı yani benim düşüğüm bu şekilde oldu ve haftasına göre küçüktü şuan senin 12 haftalık ve günlük ped kadar olan akıntının düşük olacağını sanmıyorum ama İçin rahat etmesi bi acile gidip kalp atışını dinle istersen

Önlem amaçlı doktorunuza bir ulaşın isterseniz. En doğru bilgiyi o verir içiniz de rahat eder bu sayede

Canım ilaç kullanıyor muydun kanama için. İstersen doktora bi danış normalden fazlaysa. Belki önemsiz birşeydir için rahat eder.

Canım benim kanamam yok ama kırmızıya dönmedikçe sorun olmadığını söylüyorlar daha önce bi 8 haftalık düşüğüm oldu iki hafta boyunca adet gibi kanamam oldu onda bile kese hep duruyordu 8. Haftada koyu kırmızı yoğun kan pıhtısı geldi ve kanamam arttı yani benim düşüğüm bu şekilde oldu ve haftasına göre küçüktü şuan senin 12 haftalık ve günlük ped kadar olan akıntının düşük olacağını sanmıyorum ama İçin rahat etmesi bi acile gidip kalp atışını dinle istersen
Canım cevabın için çok teşekkürler. İnşallah dediğin gibidir. Daha önce de olmuştu bende ama bu renkte ve yoğunlukta değildi. Korkuttu bayağı. Sabah için randevu aldım. İnşallah her şey yolundadır.

Önlem amaçlı doktorunuza bir ulaşın isterseniz. En doğru bilgiyi o verir içiniz de rahat eder bu sayede
O da devam etmiyorsa sorun yoktur dedi. Tüp bebekte sık sık karşılaşıyoruz zaten dedi. Ben yine de yarın gidip gözümle görmek istedim. İnşallah her şey yolundadır. Burada da bir şeyler duymak rahatlatıyor.

Canım cevabın için çok teşekkürler. İnşallah dediğin gibidir. Daha önce de olmuştu bende ama bu renkte ve yoğunlukta değildi. Korkuttu bayağı. Sabah için randevu aldım. İnşallah her şey yolundadır.
İnş öyledir canım içini ferah tut sen yarın inş gidince görürsün minik bebeişi iyice rahatlasın dua edelim hepimiz senin için

Afganlar mülteci değil. Hepsi aynı yaşlarda genç erkek ve yanlarında bavul bile yok. Zaten taşıma usulü ülkemize ulaştırılıyorlar😠 Sonumuz hayrolsun bu işin sonu iyi değil. Taliban Türkiye ayağını denk alsın yoksa cihad çağrısı yapar Türkiyeyi karşımıza alırız dedi ve ülkemize bu tipler doluşmaya başladı. Muhtemelen gelenler eğitimli. Gerçekten düşündükce içim daralıyo. Yıllarca sınıR güvenliği için şehit vermiş ülkeyiz biz. 🤬
afgan mülteciler hakkında ne düşünüyorsunuz benim içim kararıyor çocuklarımıza güzel bir türkiyede yaşama hakkı veremiyoruz. Gencecik çocuk bıçaklandı öldü 😔 daha nice kötü olay oldu ve olacak

Umarım birşey yoktur kıyaslama yapmak doğru olmaz diye ben düşük yaptığımda olanları yazmayacağım. Ama yerinizde olsam yarına bırakmaz derhal acilden giriş yapar bir kadın doğumcuya muayene olur ve ertesi gün kendi doktorum hastaneye gelene kadar muhtemelen yatış yapardım iğne serum vs gibi tedavilerle.. Tüp bebek yaptırmışsınız birde korkuya kapılmadan sakince bi görünün derim çünkü saniyeler bile önemli. Belki içeride kanama alanı oluşmuştur o boşalmıştır dışarı önemli birşey yoktur ama dediğim gibi ben olsam acilden giderdim görür görmez çok geçmiş olsun dualarım sizinle 🙏

Benim 16sinda randevum var hala dahs erkek olabilir diye düşünüyorum nedense😂
Ya siz benim kızımdaki halim gibisiniz 😂 17. Haftada öğrendim o güne kadar oğlum diye sevdim o kdar emindim erkek olduğuna. Günlük tutuyordum büyüdüğünde vermek için oraya da yazmıştım erkek hissediyorum seni vs diye doktor kız deyince o sayfayı kopardım 🙈😂

Ya siz benim kızımdaki halim gibisiniz 😂 17. Haftada öğrendim o güne kadar oğlum diye sevdim o kdar emindim erkek olduğuna. Günlük tutuyordum büyüdüğünde vermek için oraya da yazmıştım erkek hissediyorum seni vs diye doktor kız deyince o sayfayı kopardım 🙈😂
Bende ins pazartesi koparacagim canim gittigimde 15+4olcam herhalde kesin olarak cinsiyeti söyler 😅 ilk işim gidip kıyafetler almak😅🤗

Herkese hayirli sabahlar guzel bir gün olsun insallah.
Oglumda ki gibi 13 haftadan sonra bulantilarim pik oldu yemek yesem rahatsizim yemesem hep böğürüyorum.
Neyseki gececek insallah bunlarin hepsini unutucam minnoşumu severken.
Oğlum krese başladı baya rahatladim bol bol dinlenip uyuyorum oda orda oyunlar oynayıp eğleniyor 😊

Günaydın, gece boyu kasık ağrılarim oldu,afedersiniz idrar yaparken yanma da var 1 haftadir ama ıdrar tahlilı temiz çıkıyor. Çok korkuyorum bebeğime bişey oldu diye doktoruma ulaşir ulaşmaz gideceğim poliklinige sabahı zor ettim.bana dua edinn lütfen, herşey yolunda olsun 😐

Hanimlar günaydin 🤗
Hepimize saglikli huzurlu gebelikler diliyorum. İnsallah bu sıkıntili sürecleri, bulantilari, lekelenmeleri atlatir bi an önce rahatlariz 🤗

Doktorum catlak oluşumu için kakao yaği, kayisi cekirdeği yaği ve kozmetik ürün olarak da mustelayi tavsiye etti.

Benim ilk gebeligim olduğu için tecrübesizim. Bu yaglari veya kremi aranizda deneyen oldu mu acaba? Tüylenme yapar mi? Ten koyulastirir mi? Tavsiye eder misiniz?

Cevap için şimdiden tesekkurler.

Back