• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günaydın, gece boyu kasık ağrılarim oldu,afedersiniz idrar yaparken yanma da var 1 haftadir ama ıdrar tahlilı temiz çıkıyor. Çok korkuyorum bebeğime bişey oldu diye doktoruma ulaşir ulaşmaz gideceğim poliklinige sabahı zor ettim.bana dua edinn lütfen, herşey yolunda olsun 😐
Çok gecmiş olsun, insallah bi problem yoktur da icin ferahlayarak dönersin🙏

Hanimlar günaydin 🤗
Hepimize saglikli huzurlu gebelikler diliyorum. İnsallah bu sıkıntili sürecleri, bulantilari, lekelenmeleri atlatir bi an önce rahatlariz 🤗

Doktorum catlak oluşumu için kakao yaği, kayisi cekirdeği yaği ve kozmetik ürün olarak da mustelayi tavsiye etti.

Benim ilk gebeligim olduğu için tecrübesizim. Bu yaglari veya kremi aranizda deneyen oldu mu acaba? Tüylenme yapar mi? Ten koyulastirir mi? Tavsiye eder misiniz?

Cevap için şimdiden tesekkurler.
Kakao yağının çok faydalı olduğunu duydum ben de. Çevremdeki tecrübeliler sabah doktorun önerdiği kremi akşam da kakao yağını masaj yaparak sürdüğünü söylediler ve çatlak oluşmamış. Bennde bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Benim de ilk gebeliğim.

Kakao yağının çok faydalı olduğunu duydum ben de. Çevremdeki tecrübeliler sabah doktorun önerdiği kremi akşam da kakao yağını masaj yaparak sürdüğünü söylediler ve çatlak oluşmamış. Bennde bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Benim de ilk gebeliğim.
Kakao yagi kati oluyor degil mi, sivi formda degil. Tereyag ya da kati sabuna benziyordu googleda gördüklerim. Kullanimi kolay mi acaba? Parca koparip mi sürüyoruz bilginiz var mi?

Kakao yagi kati oluyor degil mi, sivi formda degil. Tereyag ya da kati sabuna benziyordu googleda gördüklerim. Kullanimi kolay mi acaba? Parca koparip mi sürüyoruz bilginiz var mi?
Daha denemedim ama dediğiniz gibi katı sabuna benziyormuş. Bir parça koparıp benmari usulü eritip sürüyorlar.

Günaydın, gece boyu kasık ağrılarim oldu,afedersiniz idrar yaparken yanma da var 1 haftadir ama ıdrar tahlilı temiz çıkıyor. Çok korkuyorum bebeğime bişey oldu diye doktoruma ulaşir ulaşmaz gideceğim poliklinige sabahı zor ettim.bana dua edinn lütfen, herşey yolunda olsun 😐
Merhaba ben birebir aynı sıkıntıyı çektim çok korktum gecenin ikisinde hastaneye gittim nöbetçi doktor buldum serum falan verdiler idrarımda karabiber taneleri gibi şeyler görüyordum kum mu döküyorum acaba anlamadım

Korkmayın ben de sizin gibi çok korkuyordum ama ultrasona girdikten sonra rahatladım

Bende öyle yapıyorum cnm diğer türlü rahat olamıyorum pek, ama sirt üstü yatıyorum hala sag yada sola yatınca miğdem bulaniyor.. Karar verdim zaten hafta sonu hamile yastığı alicam nasılsa ilerleyen haftalarda lazım olur diyolar l, rahatça yatayım şimdiden deidm
Ben aldım ebebek'ten gerçekten o kadar güzel bir şey ki eşimle Savaş veriyoruz hamile olan benim yastık kullanmaya çalışan o o bile o kadar çok beğendi ki sen doğurduktan sonra beni bunda yatacağım diyor 😂😂😂😂😂

Merhaba hanımlar . Nasılsınız ?uzun zaman oldu buraya yazmayalı malum tatil girdi araya umarım herkesin her şeyi yolundadır . Ben de dün kontrole gittim bir sikinti yok. Cinsiyet tahmininde bulundu ama yazmayayım yönlendirme olmasın . Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum resim atmaya çalışacağım
Benim de tahminde bulundu ama bilmiyorum şuna benziyor dedi sonradan değişedebilir dedi 15 haftaya randevu aldım.

Kızlar merhaba bugün tiroid testi yaptırdım ama 0.46 çıktı hamileliğimin 2.ayındayım sizin kaç çıkıyordu bu oran kötümü
0.35-4.94 normal değer aralığı benim tahlil sonucumda canım…2.66 çıkmış benim 1 ay öncekinde..seninki de normal ama yine de doktoruna sor emin olmak için 👍🏻

Merhaba ben birebir aynı sıkıntıyı çektim çok korktum gecenin ikisinde hastaneye gittim nöbetçi doktor buldum serum falan verdiler idrarımda karabiber taneleri gibi şeyler görüyordum kum mu döküyorum acaba anlamadım

Korkmayın ben de sizin gibi çok korkuyordum ama ultrasona girdikten sonra rahatladım
Bebekle ilgili bi sıkıntı yoktu değil mi?öyle endişeliyim ki şimdi çıkıyorum evden

Kızlar Günaydın ☺️😃 Size bir şey soracağım ? ☺️ Cinsel yaşantınız nasıl gidiyor eşinizle hamilelikle birlikte ? Bende bir üşengeçlik oluştu, eşim şakayla karışık ihmal ediyorsun beni falan diyor bazen 😃 Açıkçası kızım 4 yaşında, uyuması etmesi bazen gece 12’yi buluyor 😔 çocuktaki enerji bitmiyor, dün akşam yemekten sonra parka da götürdük, gelince banyo da yaptırdık, bir çocuk yorulup uyumaz mı hemen , yok arkadaş. Saat 12 olmuştu uyuduğunda ve o saatten sonra bende de hal kalmadı ( hala ben uyutuyorum, yanına yatıyorum uyuyana kadar, sırt kaşıma , kitap okuma vs) ve sonra kendi yatağıma gelip ben de uyumuşum hemen…Kızım gündüz de asla uyumaz, 2 yaşına kadar emzirdim, emzirdikten sonra uyuyakalırdı memede , yatırırdım 1 saat uyurdu en azından öğlenleri …😃 2 yaşından beri öğlen uykusu da yok. Şimdi de uyanmış , Anne bir yanıma gelir misin diye yanına çağırıyor 😄

Yani eşim kadar istekli değilim son haftalarda cinsellik konusunda ve yorgunluk da buna etkili..doğal mı sizce , ben de mi sorun var bilemedim 🙄😔 Haftada 2 ya da 3 ‘tür bizim mesela 1 olsa sorun etmeyeceğim gibiyim 😁

Bebekle alakalı değildir canım rahat ol..

Kızlar Günaydın ☺️😃 Size bir şey soracağım ? ☺️ Cinsel yaşantınız nasıl gidiyor eşinizle hamilelikle birlikte ? Bende bir üşengeçlik oluştu, eşim şakayla karışık ihmal ediyorsun beni falan diyor bazen 😃 Açıkçası kızım 4 yaşında, uyuması etmesi bazen gece 12’yi buluyor 😔 çocuktaki enerji bitmiyor, dün akşam yemekten sonra parka da götürdük, gelince banyo da yaptırdık, bir çocuk yorulup uyumaz mı hemen , yok arkadaş. Saat 12 olmuştu uyuduğunda ve o saatten sonra bende de hal kalmadı ( hala ben uyutuyorum, yanına yatıyorum uyuyana kadar, sırt kaşıma , kitap okuma vs) ve sonra kendi yatağıma gelip ben de uyumuşum hemen…Kızım gündüz de asla uyumaz, 2 yaşına kadar emzirdim, emzirdikten sonra uyuyakalırdı memede , yatırırdım 1 saat uyurdu en azından öğlenleri …😃 2 yaşından beri öğlen uykusu da yok. Şimdi de uyanmış , Anne bir yanıma gelir misin diye yanına çağırıyor 😄

Yani eşim kadar istekli değilim son haftalarda cinsellik konusunda ve yorgunluk da buna etkili..doğal mı sizce , ben de mi sorun var bilemedim 🙄😔 Haftada 2 ya da 3 ‘tür bizim mesela 1 olsa sorun etmeyeceğim gibiyim 😁
Bedenim ve ruhum öyle bir halde ki şu ara en son düşündüğüm şey cinsel hayatım
1628748843641.png

Bende ins pazartesi koparacagim canim gittigimde 15+4olcam herhalde kesin olarak cinsiyeti söyler 😅 ilk işim gidip kıyafetler almak😅🤗
Öğrenirsin canım ilk çocuğun kız olması annenin bereketindendir birde, ileride de en yakın arkadaşınız kızınız olacak 🥰 bence ilk çocuğu kız olanlar çok şanslı inşallah sağ Salim kucağımıza alırız hepimiz bebişlerimizi 🙏🤗

Kızlar günaydın sağlıklı ve sevgi dolu bir gün diliyorum 🥰 size bir şey danışıcaktım, benim elimin üstünde kırmızılık ve biraz pütür oluştu çokça da kaşınıyor , stres kaynaklı ya da vücut kuruluğundan bilemedim acaba bepanthol sensiderm (egzama kaşıntı vs. İçin olanı) kullansam hamilelikte bir zararı var mıdır ??

5. Haftadan beri eşimle kardeşiz 😂 kanama alanı vs derken oda yanaşmaya korkuyor bende hiç ilişmiyorum 😂 doğumdan sonra zaten tüm zamanlar varken hamileyken çok normal ihmal etmek.. ben kızımdayken de haftada 2-3 değil 1-2 olurdu sanki çocuğumuza birşey olacak gibi geliyor eşimde korkuyor bende 🙈😂

Kızlar günaydın sağlıklı ve sevgi dolu bir gün diliyorum 🥰 size bir şey danışıcaktım, benim elimin üstünde kırmızılık ve biraz pütür oluştu çokça da kaşınıyor , stres kaynaklı ya da vücut kuruluğundan bilemedim acaba bepanthol sensiderm (egzama kaşıntı vs. İçin olanı) kullansam hamilelikte bir zararı var mıdır ??
Egzamaya benziyor benim egzamam var bende bioderma atoderm kullanıyorum bence kullanabilirsiniz bir sorun olacağını sanmıyorum

Back