2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Medicabil Songül Yapıcı ya gidiyodum canım geçen ay gitmiştim ama gebe kaldıktan sonra gitmedim henüz. Sen kime gidiyorsun
Bende keseyi görebilmek için ilk bulduğum doktora gittim hayatta hilal can kılıca, şimdi aslında ssvd düşünüyorum nasip olursa rabia nizamı istiyorum ama ilerleyen haftalarda bakalım inşallah sıkıntı cıkmazsa🙏

Bende keseyi görebilmek için ilk bulduğum doktora gittim hayatta hilal can kılıca, şimdi aslında ssvd düşünüyorum nasip olursa rabia nizamı istiyorum ama ilerleyen haftalarda bakalım inşallah sıkıntı cıkmazsa🙏
Özellikle muayenehane mi istiyorsunuz. Bana nedense büyük hastaneler güven veriyor

bana da hilal hanımı tavsiye ettiler .. memnun kaldın mı peki ?

Canimm suana kadar gelen giden yok aksam böyle nokta nokta sildikce yine geldi suan saat 13 burda 12 gibi cok cok acik sildikce nokta seklinde gördüm devami yok cok sükür🤲 dün sabahki lekeden sonra aksam cok belim bacaklarim agridi yani adetin ilk günü gibiydi dün aksam sabah kalktim hic bisi yoktu
Iyi çok sevindim, iyiye gidiyor insallah

Bugün kasıklarım neredeyse hiç ağrımadı kızlar, dün neydi öyle yahu...göbeğimdeki o şişkinlik de geçti, kendimi çok iyi hissediyorum ama sürekli uyumak istiyorum..😄☺️
Bikaç gündür benimde agrimiyor 😀 hatta dünden beri kendimi çok enerjik hissediyorum başta bi tedirgin olmadım değil 🤔

Kızlar benim kasıklarım ağrıdığında rahim kısmı değil tüplere doğru ağrıyo sanki korkutuyor beni bu durum sizin ağrılarınız nasıl

Ben şuan şokta evde bir köşede oturuyorum :)az önce test yaptım 10 gündür göğüs hassasiyetim var reglim yakın diye olduğunu düşündüm 2 gün geciktim geçmedi aksine artınca şüphelendim.ve sonuç anında pozitif çıktı.
Geçen sene kaybım var umarım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.

Ben şuan şokta evde bir köşede oturuyorum :)az önce test yaptım 10 gündür göğüs hassasiyetim var reglim yakın diye olduğunu düşündüm 2 gün geciktim geçmedi aksine artınca şüphelendim.ve sonuç anında pozitif çıktı.
Geçen sene kaybım var umarım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.
Ayy tebrik ederim, sağlıkla kavuşun. ❤

Siz yurt disindaydiniz değil mi? Süreç orada farklı ilerliyor demekki, randevunuz ne zaman?
Evet canimm Almanyadayim burda öyle aklina estigi gibi kan veremiyosun malesef randevum 24 üne ,dün leke gekdiginde aradik telas yapmayin dedi olabilir dedi sadece hani daha kan bile yaptirmadim testlerim.cokta allahtan onla takip ediyorum icim rahatliyo

Evet canimm Almanyadayim burda öyle aklina estigi gibi kan veremiyosun malesef randevum 24 üne ,dün leke gekdiginde aradik telas yapmayin dedi olabilir dedi sadece hani daha kan bile yaptirmadim testlerim.cokta allahtan onla takip ediyorum icim rahatliyo
Ya çok kötü ama böylesi insan kendini yer bitirir. Bizler mi çok tez canlı milletiz acaba

X