Hayirli olsun canımmerhaba arkadaşlar, çok şükür ben de tüp bebek ile yeni hamile kaldım.. Nasipse inşaAllah Şubat annesi olacağım ben de..33 yaşındayım ve bursadayım ..
Medicabil Songül Yapıcı ya gidiyodum canım geçen ay gitmiştim ama gebe kaldıktan sonra gitmedim henüz. Sen kime gidiyorsunYa sevindim, neresindensin doktorun kim
Hayırlı uğurlu olsun canım sevindimmerhaba arkadaşlar, çok şükür ben de tüp bebek ile yeni hamile kaldım.. Nasipse inşaAllah Şubat annesi olacağım ben de..33 yaşındayım ve bursadayım ..
Ben normalde Songül yapıcı ya gidiyordum kontrol için. Gebe kaldıktan sonra gitmedim henüx haftaya gideceğim inşallahben bahçecide tedavi oldum betül hanımda..şimdi doktor arayışı içindeyim.. sen ??
Bende keseyi görebilmek için ilk bulduğum doktora gittim hayatta hilal can kılıca, şimdi aslında ssvd düşünüyorum nasip olursa rabia nizamı istiyorum ama ilerleyen haftalarda bakalım inşallah sıkıntı cıkmazsaMedicabil Songül Yapıcı ya gidiyodum canım geçen ay gitmiştim ama gebe kaldıktan sonra gitmedim henüz. Sen kime gidiyorsun
Özellikle muayenehane mi istiyorsunuz. Bana nedense büyük hastaneler güven veriyorBende keseyi görebilmek için ilk bulduğum doktora gittim hayatta hilal can kılıca, şimdi aslında ssvd düşünüyorum nasip olursa rabia nizamı istiyorum ama ilerleyen haftalarda bakalım inşallah sıkıntı cıkmazsa
bana da hilal hanımı tavsiye ettiler .. memnun kaldın mı peki ?Bende keseyi görebilmek için ilk bulduğum doktora gittim hayatta hilal can kılıca, şimdi aslında ssvd düşünüyorum nasip olursa rabia nizamı istiyorum ama ilerleyen haftalarda bakalım inşallah sıkıntı cıkmazsa
Iyi çok sevindim, iyiye gidiyor insallahCanimm suana kadar gelen giden yok aksam böyle nokta nokta sildikce yine geldi suan saat 13 burda 12 gibi cok cok acik sildikce nokta seklinde gördüm devami yok cok sükürdün sabahki lekeden sonra aksam cok belim bacaklarim agridi yani adetin ilk günü gibiydi dün aksam sabah kalktim hic bisi yoktu
O şişkinlik bende de var çok inmedi sanki kilo aldım sandım ama çok erken kilo için göbeğin çıkması içinBugün kasıklarım neredeyse hiç ağrımadı kızlar, dün neydi öyle yahu...göbeğimdeki o şişkinlik de geçti, kendimi çok iyi hissediyorum ama sürekli uyumak istiyorum..
Bikaç gündür benimde agrimiyorBugün kasıklarım neredeyse hiç ağrımadı kızlar, dün neydi öyle yahu...göbeğimdeki o şişkinlik de geçti, kendimi çok iyi hissediyorum ama sürekli uyumak istiyorum..
Insallah canimm suan normal beyaz akintim var sadece cok sükürrrrrIyi çok sevindim, iyiye gidiyor insallah
Siz yurt disindaydiniz değil mi? Süreç orada farklı ilerliyor demekki, randevunuz ne zaman?Insallah canimm suan normal beyaz akintim var sadece cok sükürrrrr
Ayy tebrik ederim, sağlıkla kavuşun. ❤Ben şuan şokta evde bir köşede oturuyorum :)az önce test yaptım 10 gündür göğüs hassasiyetim var reglim yakın diye olduğunu düşündüm 2 gün geciktim geçmedi aksine artınca şüphelendim.ve sonuç anında pozitif çıktı.
Geçen sene kaybım var umarım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.
Evet canimm Almanyadayim burda öyle aklina estigi gibi kan veremiyosun malesef randevum 24 üne ,dün leke gekdiginde aradik telas yapmayin dedi olabilir dedi sadece hani daha kan bile yaptirmadim testlerim.cokta allahtan onla takip ediyorum icim rahatliyoSiz yurt disindaydiniz değil mi? Süreç orada farklı ilerliyor demekki, randevunuz ne zaman?
:) çok teşekkür ederim paylaşmaktan çekiniyorum şuan .Ayy tebrik ederim, sağlıkla kavuşun. ❤
Ya çok kötü ama böylesi insan kendini yer bitirir. Bizler mi çok tez canlı milletiz acabaEvet canimm Almanyadayim burda öyle aklina estigi gibi kan veremiyosun malesef randevum 24 üne ,dün leke gekdiginde aradik telas yapmayin dedi olabilir dedi sadece hani daha kan bile yaptirmadim testlerim.cokta allahtan onla takip ediyorum icim rahatliyo