2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ocakta kimyasal geçirmiştim ben, kasıklarımda hafif bir ağrı vardı bugün hep yine kimyasal geçirirsem diye evhama kapıldım.. pazartesi beta hcg 482 çıkmıştı, bugün de keşke bir kere daha kan verseydim diyorum şimdi, 2 kat artmışsa içim bir nebze daha rahat olurdu.. doktoruma da önümüzdeki hafta içi gideceğim, rahim büyümesinden vs kasık ağrılarının olabileceğini biliyorum hatta buradaki bazı arkadaşlara kendim bizzat telkinde bulundum, şu an niye böyle karamsar düşündüm bilmiyorum...

Canım ben bugün tüm gün öyle ağrı çektim ki hala daha topallıyorum. Sağ kasıktan giriyo tüm bacağımı etkiliyor. Ben normal olduğunu düşünüyorum. Sende rahat ol. Kötü bir deneyim yaşamışsın endişelerini anlayabiliyorum içini ferah tut bebeğin seninle annesi

Cnm kötü olayi aklina bile getirme insllah hersey guzel olacak degerin bence cok güzel bende subatta kimyasal gebelik.gecirdim degerim artamamis bile simdi senin deger yükselmiştir hic stres yapama cnm
Icin rahat etsin diyorsan yarin acilde ver ama gerek bile yok cnm

Kizlar adet sancisi cekiyomusunuz ? Yani bacaklarim ve belim agriyo benim bu sabah lekelenme geldi aksamda adet belirtileril basladi ? Bunlar normalmi ?

Kuzum ben 3 kere hamilelik kaldim 3 de farkliydi iinşallah bu hamileliginde bulantin ilk hamileligin kadar uzun surmez cnm aklina kötüyü getirme eğer yemek falan yiyemzsen falan doktorun sana ilac onerecektir cnm
Insallah canim ya geçer bir an öncede biter bakalım

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruzz sürekli bir mide bulantısı var yesemde yemesemde hiç geçmiyor kızımdada 4.5 sene önce aynı şeyleri yaşamıştım tam 12.haftada birden kesilmişti kendime öyle söylüyorum yine geçecek kuzularımıza kavuşucz inşallah,Rabbim unutturuyor hepsi geçiyor

Kızlar iyi ki varsınız moral verdiniz, size kocaman sarılıyorum buradan, dediğiniz gibi güzel düşünmeye çalışacağım....inşallah her şey yolundadır

Kızlar bende dün gittim bebişi gördüm ultrason ile. 5 haftalık dedi bebek için fakat 8. Haftaya verdi kalp atışı için kontrolü. Geç değil dimi ?

Kızlar bende dün gittim bebişi gördüm ultrason ile. 5 haftalık dedi bebek için fakat 8. Haftaya verdi kalp atışı için kontrolü. Geç değil dimi
Yok canım normal. Kalp atışı 8 de duyuluyor öncesinde duyulması da oluyor tabi ama her zaman olmayabiliyor. Sırf böyle olmasın diye henüz kadın doğum doktoruma gitmedim kafam bulanır diye. Bende haftaya gideceğim inşallah bakalım. İçin rahat olsun

Bu sigarayı nası bırakıcaz hamilelikte sanki daha çok canım istiyor offf içmemek için kendimi frenliyorum ama zorluyo geçer inşaAllah

Merhabalr uyumaktan buralara mesaj atamıyorum surekli uykum geliyor ve midem hep kazınıyor oglumda boyle olmamıştım allahtan suan annemdeyimde oğlana bakıyor bende uyuyorum. Kasık agrilarindan bahsedillmis benimde var hemde fazlasiyla doktorum normalbdedi.

Canım bugün nasılsın
Canimm suana kadar gelen giden yok aksam böyle nokta nokta sildikce yine geldi suan saat 13 burda 12 gibi cok cok acik sildikce nokta seklinde gördüm devami yok cok sükür dün sabahki lekeden sonra aksam cok belim bacaklarim agridi yani adetin ilk günü gibiydi dün aksam sabah kalktim hic bisi yoktu

Ya aramızda 1 gün varmis insallah canim aksam cok bastılar gercekten dayanamadim bir an sabaha daha kötü uyandım ama geçecek inşallah simdi biraz daha toparlandim benim 16 da geçmişti bakalım azalmıştı 12 de ama sayınca dadaha kötü oldum günleri

kizlar merhablarr tahmini dogum 2 şubat..bugun kalp atisi duyuldu.6+2 kendimi cok yorgun hissediyorum..kan degerlerim iyi normal mi sizce..ben gibi olan varmi
Evrt canim cok normal halsizlik oluyor hiç uyumadığım kadar uyuyorum dinlen bol bol vücudumuz alışacak hormonlara geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…