- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
Canım ben bugün tüm gün öyle ağrı çektim ki hala daha topallıyorum. Sağ kasıktan giriyo tüm bacağımı etkiliyor. Ben normal olduğunu düşünüyorum. Sende rahat ol. Kötü bir deneyim yaşamışsın endişelerini anlayabiliyorumKızlar ocakta kimyasal geçirmiştim ben, kasıklarımda hafif bir ağrı vardı bugün hep yine kimyasal geçirirsem diye evhama kapıldım..pazartesi beta hcg 482 çıkmıştı, bugün de keşke bir kere daha kan verseydim diyorum şimdi, 2 kat artmışsa içim bir nebze daha rahat olurdu.. doktoruma da önümüzdeki hafta içi gideceğim, rahim büyümesinden vs kasık ağrılarının olabileceğini biliyorum hatta buradaki bazı arkadaşlara kendim bizzat telkinde bulundum, şu an niye böyle karamsar düşündüm bilmiyorum...
Cnm kötü olayi aklina bile getirme insllah hersey guzel olacak degerin bence cok güzel bende subatta kimyasal gebelik.gecirdim degerim artamamis bile simdi senin deger yükselmiştir hic stres yapama cnmKızlar ocakta kimyasal geçirmiştim ben, kasıklarımda hafif bir ağrı vardı bugün hep yine kimyasal geçirirsem diye evhama kapıldım..pazartesi beta hcg 482 çıkmıştı, bugün de keşke bir kere daha kan verseydim diyorum şimdi, 2 kat artmışsa içim bir nebze daha rahat olurdu.. doktoruma da önümüzdeki hafta içi gideceğim, rahim büyümesinden vs kasık ağrılarının olabileceğini biliyorum hatta buradaki bazı arkadaşlara kendim bizzat telkinde bulundum, şu an niye böyle karamsar düşündüm bilmiyorum...
Insallah canim ya geçer bir an öncede biter bakalımKuzum ben 3 kere hamilelik kaldim 3 de farkliydi iinşallah bu hamileliginde bulantin ilk hamileligin kadar uzun surmez cnm aklina kötüyü getirme eğer yemek falan yiyemzsen falan doktorun sana ilac onerecektir cnm
Kızlar çok bulanıyor midem ben bunları göze alıp hamile kalırken bu anları unutmusum galiba ama oğluma baktıkça içim kaynıyor bebek halini düşündükçe iyiki diyorumbu ikilemle gecer mi bu süreç iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Canım ben bugün tüm gün öyle ağrı çektim ki hala daha topallıyorum. Sağ kasıktan giriyo tüm bacağımı etkiliyor. Ben normal olduğunu düşünüyorum. Sende rahat ol. Kötü bir deneyim yaşamışsın endişelerini anlayabiliyorumiçini ferah tut bebeğin seninle annesi
Kızlar iyi ki varsınızCnm kötü olayi aklina bile getirme insllah hersey guzel olacak degerin bence cok güzel bende subatta kimyasal gebelik.gecirdim degerim artamamis bile simdi senin deger yükselmiştir hic stres yapama cnm
Icin rahat etsin diyorsan yarin acilde ver ama gerek bile yok cnm
Yok canım normal. Kalp atışı 8 de duyuluyor öncesinde duyulması da oluyor tabi ama her zaman olmayabiliyor. Sırf böyle olmasın diye henüz kadın doğum doktoruma gitmedim kafam bulanır diye. Bende haftaya gideceğim inşallah bakalım. İçin rahat olsunKızlar bende dün gittim bebişi gördüm ultrason ile. 5 haftalık dedi bebek için fakat 8. Haftaya verdi kalp atışı için kontrolü. Geç değil dimi
Ya sevindim, neresindensin doktorun kimBursadayım canım
Canım bugün nasılsınKizlar adet sancisi cekiyomusunuz ? Yani bacaklarim ve belim agriyo benim bu sabah lekelenme geldi aksamda adet belirtileril basladi ? Bunlar normalmi ?
Normal 6.haftadan sonra uykusuzluk halsizlik olabiliyormuşkizlar merhablarr tahmini dogum 2 şubat..bugun kalp atisi duyuldu.6+2 kendimi cok yorgun hissediyorum..kan degerlerim iyi normal mi sizce..ben gibi olan varmi
Hayirli olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimmerhaba arkadaşlar, çok şükür ben de tüp bebek ile yeni hamile kaldım.. Nasipse inşaAllah Şubat annesi olacağım ben de..33 yaşındayım ve bursadayım ..
Canimm suana kadar gelen giden yok aksam böyle nokta nokta sildikce yine geldi suan saat 13 burda 12 gibi cok cok acik sildikce nokta seklinde gördüm devami yok cok sükürCanım bugün nasılsın
Ya aramızda 1 gün varmis insallah canim aksam cok bastılar gercekten dayanamadim bir an sabaha daha kötü uyandım ama geçecek inşallah simdi biraz daha toparlandim benim 16 da geçmişti bakalım azalmıştı 12 de ama sayınca dadaha kötü oldum günleriBirebir aynı şeyleri yaşıyoruzz sürekli bir mide bulantısı var yesemde yemesemde hiç geçmiyorkızımdada 4.5 sene önce aynı şeyleri yaşamıştım tam 12.haftada birden kesilmişti kendime öyle söylüyorum yine geçecek kuzularımıza kavuşucz inşallah,Rabbim unutturuyor hepsi geçiyor
Evrt canim cok normal halsizlik oluyor hiç uyumadığım kadar uyuyorum dinlen bol bol vücudumuz alışacak hormonlara geçecekkizlar merhablarr tahmini dogum 2 şubat..bugun kalp atisi duyuldu.6+2 kendimi cok yorgun hissediyorum..kan degerlerim iyi normal mi sizce..ben gibi olan varmi