HoşgeldinMeraba bende geldim. Nasipse subat annesi olacagim. Gecen hafta vajinal ultrasonla iki kese goruldu. Bu hafta karindan bakacak. Bakalim Mevlam ne gosterecek heyecanla bekliyoruz
Yaaaa ne güzel maşallah bende az önce aklımdan acaba hiç ikiz yok mu bu grupta diye geçirdim aklımdan siz yazmışsınız bende çok isterdim hep ikiz olmasınız maşallah Allah tamamına erdirsinMeraba bende geldim. Nasipse subat annesi olacagim. Gecen hafta vajinal ultrasonla iki kese goruldu. Bu hafta karindan bakacak. Bakalim Mevlam ne gosterecek heyecanla bekliyoruz
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallaaahhMeraba bende geldim. Nasipse subat annesi olacagim. Gecen hafta vajinal ultrasonla iki kese goruldu. Bu hafta karindan bakacak. Bakalim Mevlam ne gosterecek heyecanla bekliyoruz
Canım hiç endişelenme inş ciddi bişi yoktur bence bol dinlen ağır kaldırma yarına kadar bekle tabi kanaman artmazsa yarın artış olursa erkenden gidersin başka bi doktora İçin rahatlar belki de hiç gelmeyecek gitmene gerek kalmayacakKızlar iyi yorumlarınıza ihtiyacım var. Geçen Cuma 5+2 iken keseyi gördük. Bir sorun yoktu. Öncesinde bikaç kere pembe lekelenme olmuştu. Sonra Pazar günü kırmızı ince kılcal lekelenme görüp progestan başladım o günden beri ve kesilmişti lekeler ama az önce tekrar pembe geldi.
Bugün kalp atışı için gidecektim ama doktorum raporluydu. Pazartesiye kadar beklesem mi ya da yarın falan farklı bir doktora kontrole gitsem mi?
Aramıza hosgeldin canim ilk çocuk mu ,Bende Elika var Happy mom var bide Banu çiftçi var. Hamilelik + ve gün gün gebeliği beğenmedim sildim
Ayy ikiz mi var insallah nasibinde vardır hayırlısıyla cok sevindim hosgeldinMeraba bende geldim. Nasipse subat annesi olacagim. Gecen hafta vajinal ultrasonla iki kese goruldu. Bu hafta karindan bakacak. Bakalim Mevlam ne gosterecek heyecanla bekliyoruz
Yarın git bence canim kanama olfugunda üç gün içinde mutlaka gel demisti doktorum bana ama için rahat etmezse bırakma pazartesiyeKızlar iyi yorumlarınıza ihtiyacım var. Geçen Cuma 5+2 iken keseyi gördük. Bir sorun yoktu. Öncesinde bikaç kere pembe lekelenme olmuştu. Sonra Pazar günü kırmızı ince kılcal lekelenme görüp progestan başladım o günden beri ve kesilmişti lekeler ama az önce tekrar pembe geldi.
Bugün kalp atışı için gidecektim ama doktorum raporluydu. Pazartesiye kadar beklesem mi ya da yarın falan farklı bir doktora kontrole gitsem mi?
Evet canım ilkAramıza hosgeldin canim ilk çocuk mu ,
Canım hiç endişelenme inş ciddi bişi yoktur bence bol dinlen ağır kaldırma yarına kadar bekle tabi kanaman artmazsa yarın artış olursa erkenden gidersin başka bi doktora İçin rahatlar belki de hiç gelmeyecek gitmene gerek kalmayacak
Doktora yazdım. Progestan dozunu artırabilirsiniz yazmış. Bir daha da gelmedi leke. Yarın bakayım duruma göre ben en iyisi. Teşekkürler kızlarYarın git bence canim kanama olfugunda üç gün içinde mutlaka gel demisti doktorum bana ama için rahat etmezse bırakma pazartesiye
Oyle dusunme canim her hamilelik kendine özel kanaması olup sağlıklı dogan cok bebek var o bebeğinin vakti o kadardı üzülme stres dusunduDoktora yazdım. Progestan dozunu artırabilirsiniz yazmış. Bir daha da gelmedi leke. Yarın bakayım duruma göre ben en iyisi. Teşekkürler kızlarGeçen sene yine lekelenmem vardı ve bebeğimin kalbi durdu. O yüzden endişem var. Rabbim hayırla, sağlıka kavuştursun hepimizi bebişlerimize inşallah.
Dusundugunden daha çok etkiliyor bebekleriOyle dusunme canim her hamilelik kendine özel kanaması olup sağlıklı dogan cok bebek var o bebeğinin vakti o kadardı üzülme stres dusundu
Canim insllah geçer bir iki haftayaKızlar çok bulanıyor midem ben bunları göze alıp hamile kalırken bu anları unutmusum galiba ama oğluma baktıkça içim kaynıyor bebek halini düşündükçe iyiki diyorumbu ikilemle gecer mi bu süreç iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Evet geçecek biliyorum kriz gibi geliyor ay çok fena bayılıp kalıyorum yerimde ya aslında ben 9Canim insllah geçer bir iki haftayaherşey minik tırtıllar için değilmi cnm
Bu geçici bi süreç.Azıcık dişini sık geçecekKızlar çok bulanıyor midem ben bunları göze alıp hamile kalırken bu anları unutmusum galiba ama oğluma baktıkça içim kaynıyor bebek halini düşündükçe iyiki diyorumbu ikilemle gecer mi bu süreç iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Insallah canim senin var mı bulantinBu geçici bi süreç.Azıcık dişini sık geçeceksonrası keyifli günler inşallah. Kusma olursa ilaç verir doktorun rahatlarsın.
Kuzum ben 3 kere hamilelik kaldim 3 de farkliydi iinşallah bu hamileliginde bulantin ilk hamileligin kadar uzun surmez cnm aklina kötüyü getirme eğer yemek falan yiyemzsen falan doktorun sana ilac onerecektir cnmEvet geçecek biliyorum kriz gibi geliyor ay çok fena bayılıp kalıyorum yerimde ya aslında ben 9
Haftada çok kötüydum ilkinde iki hafta sonra 9. Hafta ya unutamıyorum daha kötü olacağım düşüncesi geliyor aklıma şu an iyice kötü oluyorum zamana bakinca
Kızlar hepimize hayırlı olsun öncelikle. Azıcık yanaşıp yer açıverin banada
Evett kader ortağım gel sarılalım bebiklerimizi bekleyelim beraberGünlerimiz aynı canım