Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaKizlar bana acil bakin lütfennn bugün adet günüm kahverengi leke gelmis ama öyle damla damla degil günlük pede akinti gibi bugün sabah da test yaptim ben koyulasmisti test ilk defa yasiOrum suan cok kötüyümm
Nasil bi leke bu tam olarak ? Kokusuz kahverengi mi ? Yani nasil geliyo miktari pekiMerhaba
Benimde 4 gündür kahverengi lekelenmem var doktoruma sordum progestan verdi
Regl son günü gibi az miktarda kokusuz kahverengi doktorum olabilecegini söyledi tedbiren progesteron verdiNasil bi leke bu tam olarak ? Kokusuz kahverengi mi ? Yani nasil geliyo miktari peki
Hayirli olsun bebeğiniz normal bebek yerlesirken ağrı oluyor adet agrisi gibi bebek buyutukce ağrıda azalacak ama fazla ağrınız varsa dokturunuza danışın
Çok doğal şeyler, benim de ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, rahim büyüyor çünkü bebek için ve bazı organlar yer değiştiriyormuş, kalp biraz daha sola kayıyor mesela.. daha dur ne değişimler yaşayacağız ama dayanılmayacak bir ağrı olursa doktora git mutlaka...
Simdi test yaptim tehlikeli bo kanama olsa böyle cikarmiydii
canım bende dıyetısyen arayısındayım nomal beslenme derken özel bısy varmı mesela . neye dıkkat edılıyor ılk ıkı hafta meyve kuruyemıs proteın nasıl normal beslenme yanı :) 18 kılo verdım gebe kalmadan once ve daha 6 haftada 4 unu gerı almışım ilerliyicek dıye cok korkuyorummmmHedefimiz +6 ile bitirmek dedi
İlk iki hafta normal beslenme sonrası
Protein ağırlıklı olacak,
çalışma saham dış mekan olduğu için
Evde pratik şeyler yapıp çıkacağım
İnşAllah 100ü geçmeden bitirir
Insallahhh ama elim ayagim titredi ben böyle bisi yasamadim birde adet gününe denk gelince inanki yani evin icinde deli gibiydim ...suan gelen giden yok agrimda yok bacaklarim agriyo sadece karnim iniyo cikiyo gibi hissediyorum hareketlenme var sanirim gazdan dolayi baska belirtimde yok ama böyle adet günü olurmi bu lekelenme ? Yumurtlamanin 13.günü sanirim yada 14maşallah testin baya koyu canım bence hiç strese girme. Bir sıkıntı olsa koyu olmazdı Allah korusun. Hem kırmızıya dönmedikçe korkmayın diyorlar akıntıdan. Seninki yerleşmeden kaynaklıdır bence içini ferah tut
Yerleşme kanaması diye internette bi yazıp inceleyin bence genelde adet gününe denk gelir hatta bebek beklemeyen kadınlar adet zanneder o yüzden gebeliklerini geç öğrenirler falan yazıyor bazılarıda üstüne görme diye bahsediyor bence endişelenmeyin kırmızıya dönmedikçe sorun yokturInsallahhh ama elim ayagim titredi ben böyle bisi yasamadim birde adet gününe denk gelince inanki yani evin icinde deli gibiydim ...suan gelen giden yok agrimda yok bacaklarim agriyo sadece karnim iniyo cikiyo gibi hissediyorum hareketlenme var sanirim gazdan dolayi baska belirtimde yok ama böyle adet günü olurmi bu lekelenme ? Yumurtlamanin 13.günü sanirim yada 14
Ahhh canimm sabahtan beri burdayim google i talan ettim bazi siteler adetten lnce olur diyo bazisi baska bisi kafam karisti , ilk defa basima geliyor hani damla damlada degildi cok afedersin pedde gördün koyu kahvede degil böyle ortahalli bisi ,öyle sacma bi yerdeyimki Almanya gibi yerde illa randevu tarihini bekletiyolar 1 hafta önce degerim 28 idi adete 4-5 varken daha kanim ne durumda onu bile bilmiyorum su 1 haftayi gecurdimmi rahatlicam insallah dedigin gibidirrr canimmYerleşme kanaması diye internette bi yazıp inceleyin bence genelde adet gününe denk gelir hatta bebek beklemeyen kadınlar adet zanneder o yüzden gebeliklerini geç öğrenirler falan yazıyor bazılarıda üstüne görme diye bahsediyor bence endişelenmeyin kırmızıya dönmedikçe sorun yoktur
Evet duydum 5+6 yım şuan
Allah yardımcın olsun canım zor gerçekten ama inş kötü bişi değildir canını sıkma stres olmamaya çalış şakır şakır kanaması olup sağlıklı doğan çok çocuk var kısmetimizde varsa oluyor zatenAhhh canimm sabahtan beri burdayim google i talan ettim bazi siteler adetten lnce olur diyo bazisi baska bisi kafam karisti , ilk defa basima geliyor hani damla damlada degildi cok afedersin pedde gördün koyu kahvede degil böyle ortahalli bisi ,öyle sacma bi yerdeyimki Almanya gibi yerde illa randevu tarihini bekletiyolar 1 hafta önce degerim 28 idi adete 4-5 varken daha kanim ne durumda onu bile bilmiyorum su 1 haftayi gecurdimmi rahatlicam insallah dedigin gibidirrr canimm
Canım kan vermismiydin senInsallahhh ama elim ayagim titredi ben böyle bisi yasamadim birde adet gününe denk gelince inanki yani evin icinde deli gibiydim ...suan gelen giden yok agrimda yok bacaklarim agriyo sadece karnim iniyo cikiyo gibi hissediyorum hareketlenme var sanirim gazdan dolayi baska belirtimde yok ama böyle adet günü olurmi bu lekelenme ? Yumurtlamanin 13.günü sanirim yada 14
Hic iyi bir alemde değilim ya şimdi yiyebilirsrm makarna yiyeceğim ama çok bulanıyor işin garibi önceden yemeden önce bulanır yedikten sonra azalırdu simdi yedikten sonra daha çok bulanıyorKızlar mide bulantılarınız ne alemde?
Gözün aydin cnm darisi bizlerin başına insllahEvet duydum 5+6 yım şuan
Amin canım Aminnnn Rabbim size de güzel haberler nasip etsin inşaAllahGözün aydin cnm darisi bizlerin başına insllah