Yok korkmayın kırmızı olmadıkça normal. Ayaklarınızı dikip yatın fazla ayağa kalkmayın bikaç gün.Hic bisi yapmiyolar burda kafayi yemek üzereyimmm ben
Vajinal mi bakıldı kalp atışı için 5+6 ‘ da ?Amin canım Aminnnn Rabbim size de güzel haberler nasip etsin inşaAllah
Yok karından bakıldıVajinal mi bakıldı kalp atışı için 5+6 ‘ da ?
Gün gun gebelik ve happy mom var begendigim canim elika hamilelik ve philipsin hamilelik+ var ama onlari begenmemistimKızlar memnun kaldığınız düzgün bir gebelik uygulaması var mı indirebileceğim ?
Bursadayım canımgüaydın kızlar. Bursa dan olan varmı içinizde :)
Vermisti. Kuzum adete 4.5 kala 28 cikmisti daha sonra testlerle takip ettim iste kan veremeyince son testler bugün öglene aitCanım kan vermismiydin sen
Teşekkür ederim canım bende Banu çiftçi yi indirmiştim ama pek beğenmedim senin yazdığını indireyimGün gun gebelik ve happy mom var begendigim canim elika hamilelik ve philipsin hamilelik+ var ama onlari begenmemistim
Hoşgeldin hayırlı olsunKızlar hepimize hayırlı olsun öncelikle. Azıcık yanaşıp yer açıverin banada
Bende Elika var Happy mom var bide Banu çiftçi var. Hamilelik + ve gün gün gebeliği beğenmedim sildimTeşekkür ederim canım bende Banu çiftçi yi indirmiştim ama pek beğenmedim senin yazdığını indireyim
MaşallahEvet duydum5+6 yım şuan
Yok karından bakıldıdoktorda ummuyodu ama biraz tez canlıymış kendisi bebeğin
Ahhh süper çok sewindimmmmMaşallahben de sata göre 6+0 da kese için çağrıldım sürpriz olur duyarım inşallah
Benim de aynı şekil oldu hatta bel ağrım da vardı adet günümde kahverengi akıntı geldi 2 gün sürdü azalarak doktor normal dedi yerleşme kanamasıdır o dedi siz de takip edin ne kadar sürüyor azalıyor mu artıyor mu diye bakınKizlar bana acil bakin lütfennn bugün adet günüm kahverengi leke gelmis ama öyle damla damla degil günlük pede akinti gibi bugün sabah da test yaptim ben koyulasmisti test ilk defa yasiOrum suan cok kötüyümm
Kızlar iyi yorumlarınıza ihtiyacım var. Geçen Cuma 5+2 iken keseyi gördük. Bir sorun yoktu. Öncesinde bikaç kere pembe lekelenme olmuştu. Sonra Pazar günü kırmızı ince kılcal lekelenme görüp progestan başladım o günden beri ve kesilmişti lekeler ama az önce tekrar pembe geldi.
Bugün kalp atışı için gidecektim ama doktorum raporluydu. Pazartesiye kadar beklesem mi ya da yarın falan farklı bir doktora kontrole gitsem mi?
Canım git bir görün için rahat etsin diye. Kötü bir şey yoktur kötü düşünme güzel olsunKızlar iyi yorumlarınıza ihtiyacım var. Geçen Cuma 5+2 iken keseyi gördük. Bir sorun yoktu. Öncesinde bikaç kere pembe lekelenme olmuştu. Sonra Pazar günü kırmızı ince kılcal lekelenme görüp progestan başladım o günden beri ve kesilmişti lekeler ama az önce tekrar pembe geldi.
Bugün kalp atışı için gidecektim ama doktorum raporluydu. Pazartesiye kadar beklesem mi ya da yarın falan farklı bir doktora kontrole gitsem mi?