2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar memnun kaldığınız düzgün bir gebelik uygulaması var mı indirebileceğim ?

Kızlar memnun kaldığınız düzgün bir gebelik uygulaması var mı indirebileceğim ?
Gün gun gebelik ve happy mom var begendigim canim elika hamilelik ve philipsin hamilelik+ var ama onlari begenmemistim

Gün gun gebelik ve happy mom var begendigim canim elika hamilelik ve philipsin hamilelik+ var ama onlari begenmemistim
Teşekkür ederim canım bende Banu çiftçi yi indirmiştim ama pek beğenmedim senin yazdığını indireyim

Kadınlar
Kizlar bana acil bakin lütfennn bugün adet günüm kahverengi leke gelmis ama öyle damla damla degil günlük pede akinti gibi bugün sabah da test yaptim ben koyulasmisti test ilk defa yasiOrum suan cok kötüyümm
Benim de aynı şekil oldu hatta bel ağrım da vardı adet günümde kahverengi akıntı geldi 2 gün sürdü azalarak doktor normal dedi yerleşme kanamasıdır o dedi siz de takip edin ne kadar sürüyor azalıyor mu artıyor mu diye bakın

Kızlar iyi yorumlarınıza ihtiyacım var. Geçen Cuma 5+2 iken keseyi gördük. Bir sorun yoktu. Öncesinde bikaç kere pembe lekelenme olmuştu. Sonra Pazar günü kırmızı ince kılcal lekelenme görüp progestan başladım o günden beri ve kesilmişti lekeler ama az önce tekrar pembe geldi.
Bugün kalp atışı için gidecektim ama doktorum raporluydu. Pazartesiye kadar beklesem mi ya da yarın falan farklı bir doktora kontrole gitsem mi?

Canım git bir görün için rahat etsin diye. Kötü bir şey yoktur kötü düşünme güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…