- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
Benimde bat günümde silik cikti teste. Bir gun sonra gittim.kan testi yaptirdim 300 çıkmıştı deger.Et
bat günüm bu kadar silik çıkmaması gerekirdi hayırlısı olmazsam yaptırıcam sağlık ocaginda
Fotoğrafını atarmisin canim benimde capcanlı çıkmadı ama öncesiyle arasındaki farka baktın miEt
bat günüm bu kadar silik çıkmaması gerekirdi hayırlısı olmazsam yaptırıcam sağlık ocaginda
Valla attım cnm sinirden ilki erken gebelikti bu kaset testti bana aynı gibi geldi olmazsa 2 gün sonra bi de sabah yaparım bakalımFotoğrafını atarmisin canim benimde capcanlı çıkmadı ama öncesiyle arasındaki farka baktın mi
Erken gebeligi görmüştüm diğerini bulamadim ama sabah yine tekrarla bence vanim kaset testle erken gebeliği bir tutma benim erken gebelik daha silik çıkmıştı arada 12 saat var mesela toplasanValla attım cnm sinirden ilki erken gebelikti bu kaset testti bana aynı gibi geldi olmazsa 2 gün sonra bi de sabah yaparım bakalım
Hangi belirtiler var acaba sizdeHerkese merhaba, bat 29 Mayıs . Bu ay olacak gibi hissediyorum . Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Çok fazla belirtim yok açıkçası . Birkaç gün göğüs hassasiyetim oldu şu an o da yok ama içimdeki hisse inaniyorum . İlk hamileliğimde de içime bu his düşmüştü ama kürtaj olmak zorunda kaldım . İnşallah bu seferde doğru çıkar hislerim . Sonu güzel olur tabiHangi belirtiler var acaba sizde
Hayırlı olsun bence var sat bat nezamandı canımHerkese merhaba bugün test yaptım silik çıktı inşallah ben de Şubat annesi olacağım.Eki Görüntüle 2857157
Sat tarihlerinin cok yakın tebrik ederm kan verdiniz mi acabateşekkür ederim:) sat 29 nisan bat 25 Mayıs
Bendede var bu durum hic olmazdi boyle 4 haziran bat merakla bekliyorumMerhaba kızlar benim yumurtlama döneminde başlayan ve artarak devam eden göğüs hassasiyetim var dokunamıyorum çok acıyor hafif kasık batmalarım da oluyor. Regle 6 gün var inşallah vardır
Ya evet 25 26 günde oluyordu. Dün verdim 17.61 çıktı inşallah sağlıkla artar. İnşallah bu topik hamilelerle dolup taşar :)Sat tarihlerinin cok yakın tebrik ederm kan verdiniz mi acaba
Son testim de bu sabah kiErken gebeligi görmüştüm diğerini bulamadim ama sabah yine tekrarla bence vanim kaset testle erken gebeliği bir tutma benim erken gebelik daha silik çıkmıştı arada 12 saat var mesela toplasan
Baya silik insallah yarın belli olur canım sağlıklıdırBenimde 2 gün gecikti ama hala silik yarına randevu aldım bakalım
Son testim de bu sabah ki
Canım onlar çok güvenilir değil yanıltma payı yüksek maalesef beklemek en garantisiErken gebelik testi ne kadar gunn once belli olur yapsam