Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kan verdin mi sonucun ne durumdaBenimde 2 gün gecikti ama hala silik yarına randevu aldım bakalım
Son testim de bu sabah ki
Tahmin ettiğim gibi cnn 11.58 çıktıCanim kan verdin mi sonucun ne durumda
Ne dedi doktor gec dollenme olabilir mjTahmin ettiğim gibi cnn 11.58 çıktı
2 gün sonra tekrar yaptırıcamNe dedi doktor gec dollenme olabilir mj
Umarım bu sefer ayni seyleri yasamazsiniz saglicakla bir bebisiniz olur.2 gün sonra tekrar yaptırıcam
Ocakta kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum o da geç döllenmeydi adetlerinde tam düzenli değil o yüzden ama bilemiyorum
Teşekkür ederim.InsallahUmarım bu sefer ayni seyleri yasamazsiniz saglicakla bir bebisiniz olur.
Adet sancısı cekermisin normalde ben hiç yaşamadım adet ağrısı ilk doğumundan sonra ama bu ay aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım hala geçmedi adet olacakmisin gibi bi agri en son bekarken bu kadar şiddetli agrim olurdu durup durup özellikle akşamları oluyorKizlar bugun acaip kasik ağrım var . Adetime 1 hafta var acaba yerlesme ağrısı filan midir . Bosuna mi umitleniyorum ki..
Adet sancisi çekmem cnm adetimin gelecegini sadece bel agrisindan anlarim. Benimde dün aksam agridi iste simdi agri yok. Bakalim aksam olacakmj.Adet sancısı cekermisin normalde ben hiç yaşamadım adet ağrısı ilk doğumundan sonra ama bu ay aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım hala geçmedi adet olacakmisin gibi bi agri en son bekarken bu kadar şiddetli agrim olurdu durup durup özellikle akşamları oluyor
Sonuç aldın mı canım ? Bir de testinin fotoğrafını atar mısın?Bata 1 gün var testte silik gördüm . Kan verdim inşallah sonuç güzel olur
Testim bu şekilde canım . Sonucumu da aldım çok şükür hamileyim . 444 çıktı betam Bekleyen herkese nasip olsun inşallahSonuç aldın mı canım ? Bir de testinin fotoğrafını atar mısın?
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Yumurtlamanın kaçıncı günü bugün biliyor musun?Testim bu şekilde canım . Sonucumu da aldım çok şükür hamileyim . 444 çıktı betam Bekleyen herkese nasip olsun inşallah
Amin inşallah 16. Gün bugünHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Yumurtlamanın kaçıncı günü bugün biliyor musun?
Sağlıkla kucağınıza alim insallahTestim bu şekilde canım . Sonucumu da aldım çok şükür hamileyim . 444 çıktı betam Bekleyen herkese nasip olsun inşallah
Amin çok teşekkür ederim İsteyen herkese nasip olsun inşallahSağlıkla kucağınıza alim insallah
Sizin sat nezamandı acabaAmin çok teşekkür ederim İsteyen herkese nasip olsun inşallah
29 NisanSizin sat nezamandı acaba