Hayırlı olsun canım umarım güzel şeyler olurHadi bakalım kimyasal ve dış gebelikten sonra bu ay 1 surpriz ile karşılaştık. Pzts betam 274 çıktı yarın doktora gidecegim saglikli bir gebelikse eger betam 1000in üzerine çıkmış olmali ve ultrasonda görünebilirmiş. Sürekli diken üstündeyim acaba duracak mı gidecek mi dış gebelik mi olacak yinehakkımızda hayırlısı olsun
Çok sevindim canım hayırlı olsun benim sat 1 mayıstı sizin nezamandı? Kendimde belirti arıyorum çok alt karın ağrısı yaşıyorum ama henüz test için erken maalesef.. 9 günüm var halaCok şükür bugun testte pozitif gördüm bata 2 gün kala insallah sağlıkla devam eder kucagimiza alırız bebeklerimizi şubat annesi oluruz
27 nisandi canim benim ben çok erken belirti yaşadım ama son 4 5 gündür belirtilrrim yoktu korkuyordum açıkçası ama iki gündür yine aç kaldığım zaman midem bulanıyor gözüm kararıyor çok sık tuvalete çıkıyorum ve ayakta durduğum zaman belim ve karnım ağrıyor yuzume sürekli nemlendirici ve kremler kullanmama rağmen sivilceler çıkmaya başladı şimdilik bunlar varÇok sevindim canım hayırlı olsun benim sat 1 mayıstı sizin nezamandı? Kendimde belirti arıyorum çok alt karın ağrısı yaşıyorum ama henüz test için erken maalesef.. 9 günüm var hala
Merhaba son adet tarihim 28 martti ama bende adet düzensizliği olduğu için bu tarihin pek bir onemi olmadi. Dun doktora gittim betam 274ten 2110a çıkmış. Kese de göründü ultrasonda. Doktor 5 haftalık dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Tahmini doğum tarihini de 25 ocak olarak söyledi. Sanırım ocak anneleri tarafına geçeceğimHayırlı olsun canım umarım güzel şeyler olursat nezamandı
Hayırlı olsun canım varmı foto testin merak etiinmMerhabalar benimde reglime 2 gün var bugün erken gebelik testi silik çıktı kan için reglimin geçmesini bekliyorum hayirlisi
Teşekkürler ekledimHayırlı olsun canım varmı foto testin merak etiinm
Bende bata 3 gün kala yaptigimda böyle silik çıkmıştır 2 3 gün sonra tekrarlayabilirsinizTeşekkürler ekledim
Evet reglim geçerse salı yapmayı düşünüyorum tekrar bi de ben sabah yapmamıştım öğleden sonra öylesine yaptığım bi testti bilmiyorum ondan mi bu kadar silik yoksa kimyasal falan mi görücezBende bata 3 gün kala yaptigimda böyle silik çıkmıştır 2 3 gün sonra tekrarlayabilirsiniz
Hayorli olsun bende silik gördüm salı gününü bekliyorumMerhaba herkesee. Ben de şurda yerimi alayım usulca. Heyecanla bekliyorum. Bu ay sağlıklı bi gebelik var mı bakalımbat 26 mayıs. Bu sabah silik 2. çizgiyi gördüm. Bi daha ki testi bat günü yapıcam sabredebilirsem:)
Teşekkürlerr. Güzel haberler alırız umarımmHayorli olsun bende silik gördüm salı gününü bekliyorum
Bende ondan korktum açıkçası sabah yapacaksanız kaset testte yapabilirsiniz söyle oldu ben akşam erken gebelik silik ve kaset negatif gordum iki gun sonra sabah kaset test yaptım silik gördüm iki gun sonra akşam erken gebelik sabah kaset test yaptigumda baya belirgindi arada fark olunca içim rahatladı yarın kan vereceğim artikEvet reglim geçerse salı yapmayı düşünüyorum tekrar bi de ben sabah yapmamıştım öğleden sonra öylesine yaptığım bi testti bilmiyorum ondan mi bu kadar silik yoksa kimyasal falan mi görücez
Bende ondan korktum açıkçası sabah yapacaksanız kaset testte yapabilirsiniz söyle oldu ben akşam erken gebelik silik ve kaset negatif gordum iki gun sonra sabah kaset test yaptım silik gördüm iki gun sonra akşam erken gebelik sabah kaset test yaptigumda baya belirgindi arada fark olunca içim rahatladı yarın kan vereceğim artik
Kan ver istersen insallah değildir bat günün mü bugunBenimkisi sanırım kimyasal 2 gün sonra bu sabah yaptım aynı çok silik çıktı kaset testte
bat günüm bu kadar silik çıkmaması gerekirdi hayırlısı olmazsam yaptırıcam sağlık ocagindaKan ver istersen insallah değildir bat günün mü bugun