2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Slm sevgili anneler ve şubat ayında dört gözle bnm gibi cift çizgi görmek isteyen arkadaşlarım bugun ovulasyon da pik gordum benim için dua eder misiniz saglicakla çatlasın bi sperm bulsun da dollensinler falan şimdiden teşekkür ediyorum ❤

Kizlar bugun acaip kasik ağrım var . Adetime 1 hafta var acaba yerlesme ağrısı filan midir . Bosuna mi umitleniyorum ki..

2 gün sonra tekrar yaptırıcam
Ocakta kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum o da geç döllenmeydi adetlerinde tam düzenli değil o yüzden ama bilemiyorum
Umarım bu sefer ayni seyleri yasamazsiniz saglicakla bir bebisiniz olur.

Kizlar bugun acaip kasik ağrım var . Adetime 1 hafta var acaba yerlesme ağrısı filan midir . Bosuna mi umitleniyorum ki..
Adet sancısı cekermisin normalde ben hiç yaşamadım adet ağrısı ilk doğumundan sonra ama bu ay aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım hala geçmedi adet olacakmisin gibi bi agri en son bekarken bu kadar şiddetli agrim olurdu durup durup özellikle akşamları oluyor

Adet sancisi çekmem cnm adetimin gelecegini sadece bel agrisindan anlarim. Benimde dün aksam agridi iste simdi agri yok. Bakalim aksam olacakmj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…