2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hadi bakalım kimyasal ve dış gebelikten sonra bu ay 1 surpriz ile karşılaştık. Pzts betam 274 çıktı yarın doktora gidecegim saglikli bir gebelikse eger betam 1000in üzerine çıkmış olmali ve ultrasonda görünebilirmiş. Sürekli diken üstündeyim acaba duracak mı gidecek mi dış gebelik mi olacak yine 😢 hakkımızda hayırlısı olsun

Hadi bakalım kimyasal ve dış gebelikten sonra bu ay 1 surpriz ile karşılaştık. Pzts betam 274 çıktı yarın doktora gidecegim saglikli bir gebelikse eger betam 1000in üzerine çıkmış olmali ve ultrasonda görünebilirmiş. Sürekli diken üstündeyim acaba duracak mı gidecek mi dış gebelik mi olacak yine 😢 hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım umarım güzel şeyler olur ❤️ sat nezamandı

Cok şükür bugun testte pozitif gördüm bata 2 gün kala insallah sağlıkla devam eder kucagimiza alırız bebeklerimizi şubat annesi oluruz 🥰
Çok sevindim canım hayırlı olsun benim sat 1 mayıstı sizin nezamandı? Kendimde belirti arıyorum çok alt karın ağrısı yaşıyorum ama henüz test için erken maalesef.. 9 günüm var hala

Çok sevindim canım hayırlı olsun benim sat 1 mayıstı sizin nezamandı? Kendimde belirti arıyorum çok alt karın ağrısı yaşıyorum ama henüz test için erken maalesef.. 9 günüm var hala
27 nisandi canim benim ben çok erken belirti yaşadım ama son 4 5 gündür belirtilrrim yoktu korkuyordum açıkçası ama iki gündür yine aç kaldığım zaman midem bulanıyor gözüm kararıyor çok sık tuvalete çıkıyorum ve ayakta durduğum zaman belim ve karnım ağrıyor yuzume sürekli nemlendirici ve kremler kullanmama rağmen sivilceler çıkmaya başladı şimdilik bunlar var

Hayırlı olsun canım umarım güzel şeyler olur ❤️ sat nezamandı
Merhaba son adet tarihim 28 martti ama bende adet düzensizliği olduğu için bu tarihin pek bir onemi olmadi. Dun doktora gittim betam 274ten 2110a çıkmış. Kese de göründü ultrasonda. Doktor 5 haftalık dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Tahmini doğum tarihini de 25 ocak olarak söyledi. Sanırım ocak anneleri tarafına geçeceğim 🤗

Herkese merhaba benimde sat 4 mayis idi. 4 yasinda bir oğlum vae bu ay niyetlendik ikinci bir cocuga rabbim saglikla.nasip eder inşallah. Bugun goguslerimde acaip bir hassasiyet vardi insallah bebişimin gelişine habercidir.

Eklentiler

• 20210522_152309.jpg
    20210522_152309.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 164
Merhaba herkesee. Ben de şurda yerimi alayım usulca. Heyecanla bekliyorum. Bu ay sağlıklı bi gebelik var mı bakalım🥰🥰 bat 26 mayıs. Bu sabah silik 2. çizgiyi gördüm. Bi daha ki testi bat günü yapıcam sabredebilirsem:)

Bende bata 3 gün kala yaptigimda böyle silik çıkmıştır 2 3 gün sonra tekrarlayabilirsiniz
Evet reglim geçerse salı yapmayı düşünüyorum tekrar bi de ben sabah yapmamıştım öğleden sonra öylesine yaptığım bi testti bilmiyorum ondan mi bu kadar silik yoksa kimyasal falan mi görücez

Evet reglim geçerse salı yapmayı düşünüyorum tekrar bi de ben sabah yapmamıştım öğleden sonra öylesine yaptığım bi testti bilmiyorum ondan mi bu kadar silik yoksa kimyasal falan mi görücez
Bende ondan korktum açıkçası sabah yapacaksanız kaset testte yapabilirsiniz söyle oldu ben akşam erken gebelik silik ve kaset negatif gordum iki gun sonra sabah kaset test yaptım silik gördüm iki gun sonra akşam erken gebelik sabah kaset test yaptigumda baya belirgindi arada fark olunca içim rahatladı yarın kan vereceğim artik

Benimkisi sanırım kimyasal 2 gün sonra bu sabah yaptım aynı çok silik çıktı kaset testte
Bende ondan korktum açıkçası sabah yapacaksanız kaset testte yapabilirsiniz söyle oldu ben akşam erken gebelik silik ve kaset negatif gordum iki gun sonra sabah kaset test yaptım silik gördüm iki gun sonra akşam erken gebelik sabah kaset test yaptigumda baya belirgindi arada fark olunca içim rahatladı yarın kan vereceğim artik

X