BenMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak göğüs şişme belirtisi ile hamile olanlar varmı
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen4 haftalık hamileyim ve tek belirtim yoğun göğüs ağrısı.
Yerleşme kanaması, kasık ağrısı, mide bulantısı, düşme hissi falan hiçbir şey yok.
1 hafta önce beta hcg sonucum 2,458 çıktı. Dün doktor kontrolüm vardı, büyüyormuş bebiş.
Senin çocuk bi değişik hiç bir belirti vermiyor dedi doktorum ama korkma herkeste aynı durum gerçekleşmez diye ekledi
Çok teşekkür ederim, isteyen herkes kavuşsun inşallah bebişineAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinsat gününüz neydi acaba
Yaa 2 Nisan mı arada baya zaman var aslında gerçekten gebelik haftası değişiyor demek ki önemli olan sağlıklı olması tabiÇok teşekkür ederim, isteyen herkes kavuşsun inşallah bebişine
2 Nisan son adet tarihim, ama reglimin çok düzenli olduğu söylenemez, gebelik haftasında biraz şaşma olabilir o yüzden. Doktorum da henüz çok küçük olduğu için kafamı karıştırmamak amacıyla ayrıntıya girmedi. Haziran ortasında tekrar randevum var böylelikle ayrıntıları ben de öğreneceğim.
Ben ayrıntıları öğrenince buraya gelir yazarım zaten. Bir de şöyle birşey var burada çok aktif değilim ve çabalayıp da olmadı bebiş, hatta pek olması mümkün değildi bizimkininYaa 2 Nisan mı arada baya zaman var aslında gerçekten gebelik haftası değişiyor demek ki önemli olan sağlıklı olması tabi
Ben bu sabah hastalandım maalesefBen4 haftalık hamileyim ve tek belirtim yoğun göğüs ağrısı.
Yerleşme kanaması, kasık ağrısı, mide bulantısı, düşme hissi falan hiçbir şey yok.
1 hafta önce beta hcg sonucum 2,458 çıktı. Dün doktor kontrolüm vardı, büyüyormuş bebiş.
Senin çocuk bi değişik hiç bir belirti vermiyor dedi doktorum ama korkma herkeste aynı durum gerçekleşmez diye ekledi
Allah'ım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip etsin İnşALLAH cnmBen4 haftalık hamileyim ve tek belirtim yoğun göğüs ağrısı.
Sıkma canını, biliyorum böyle şeylerde karşıdan konuşması kolay ama O’nlar en doğru zamanda geliyorlar, hep birlikte vaktini bekleyelim güzel haberlerini verirsin inşallah buradan bizeBen bu sabah hastalandım maalesef
Amin inşallahSıkma canını, biliyorum böyle şeylerde karşıdan konuşması kolay ama O’nlar en doğru zamanda geliyorlar, hep birlikte vaktini bekleyelim güzel haberlerini verirsin inşallah buradan bize
Amiinn inşallah senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen ayrıntıları öğrenince buraya gelir yazarım zaten. Bir de şöyle birşey var burada çok aktif değilim ve çabalayıp da olmadı bebiş, hatta pek olması mümkün değildi bizimkinineşim ve benim sağlık sorunlarımızdan dolayı. O yüzden ben bu işlerin ayrıntıları nedir pek bilmiyorum, bazı kısaltmalar falan var henüz hakim değilim. Rabbim aratmadan verdi şükürler olsun, inşallah sağlıkla gelir sağlıkla büyür hepimizinkiker gibi
Tebrikler ben de aynı durumları yaşıyorumBen4 haftalık hamileyim ve tek belirtim yoğun göğüs ağrısı.
Neden dış gebelik dedi lekeden dolayı mıKizlar merhaba ben Adetimin 17.günü yumurtlama gördüm ve değerlendirdik. Adetime birkac gün sonra evde idrar testinde pozitifi gördüm. Adetime 1 gün kala kahverengi akıntım oldu acil doktora gittik. Betan 72 çıktı. Doktor dış gebelik şüphesi var dedi. 2 gün sonra ise betam 405 e çıktı. Sizce hala dış gebelik olabilir mi?
Testi erken yapmışsınız bence üzülmeyinKızlar ben 33 günde bir adet oluyorum 1 mayıs sat bat 3 haziran.. dayanamadım bugün test yaptım çıkmadı.. bu bekleyiş çok yorucu gerçekten.. yumurtlamam 19 mayıstı
Bilemedim ki zaten saçma sapan bir doktordu ardından hemen kendi doktoruma gittim. Kanamam da kesildi ağrım da yok hiç.Neden dış gebelik dedi lekeden dolayı mı
Dış gebelik mi bilemem tabi ama yine de dikkat edin bol bol dinlen doktorun hap verdi mi peki kanama için. Bu tür olaylarda kesinlikle doktor çok önemli bazen olmadık şeyler söyleyip insanın moralini alt üst ediyorlarBilemedim ki zaten saçma sapan bir doktordu ardından hemen kendi doktoruma gittim. Kanamam da kesildi ağrım da yok hiç.