2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
hamiş anneler meraba Kendi hesaplarıma göre 5+4 üm bugün. Adet öncesi gibi ağrılarım oluyor. Sizlerde de oluyor mu bu durum normal mi? Biraz endişeleniyorum.. sanki her an adet olcam hissi oluyor..

hamiş anneler meraba Kendi hesaplarıma göre 5+4 üm bugün. Adet öncesi gibi ağrılarım oluyor. Sizlerde de oluyor mu bu durum normal mi? Biraz endişeleniyorum.. sanki her an adet olcam hissi oluyor..
Hayirli olsun bebeğiniz normal bebek yerlesirken ağrı oluyor adet agrisi gibi bebek buyutukce ağrıda azalacak ama fazla ağrınız varsa dokturunuza danışın

Çok doğal şeyler, benim de ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, rahim büyüyor çünkü bebek için ve bazı organlar yer değiştiriyormuş, kalp biraz daha sola kayıyor mesela.. daha dur ne değişimler yaşayacağız ama dayanılmayacak bir ağrı olursa doktora git mutlaka...

Diyetisyen önerilerini bizimle de paylaş bebeğe kilo aldırıp anneye aldırmayan besinler neymiş

diyestisyen tavsiyelerini bekliyoruz

Hedefimiz +6 ile bitirmek dedi
İlk iki hafta normal beslenme sonrası
Protein ağırlıklı olacak,

çalışma saham dış mekan olduğu için
Evde pratik şeyler yapıp çıkacağım
İnşAllah 100ü geçmeden bitirir
Özel için 6-8 çok önemli değil
hatta sadece doğurtup yollamaları bile işlerine gelir :)

Kizlar bana acil bakin lütfennn bugün adet günüm kahverengi leke gelmis ama öyle damla damla degil günlük pede akinti gibi bugün sabah da test yaptim ben koyulasmisti test ilk defa yasiOrum suan cok kötüyümm

Kizlar bana acil bakin lütfennn bugün adet günüm kahverengi leke gelmis ama öyle damla damla degil günlük pede akinti gibi bugün sabah da test yaptim ben koyulasmisti test ilk defa yasiOrum suan cok kötüyümm
Yerleşme kanamasi olabilir isterseniz bir doktora danışın akliniza kötü bir şey getirmeyin

Yerlesme kanamasidir. Kırmızıya dönmediği sürece korkmayın doktorunuza sa söyleyin belki ilave ilaç verir.

Yerleşme kanamasi olabilir isterseniz bir doktora danışın akliniza kötü bir şey getirmeyin
Danistik aradik simdi olabilir diyolar ama miktari nasil olurko ? Damla damla olmazmi ? Gebelik testiyle takip ediyorum bu sabah dahada koyulasmisti bu lek3 neyin nesi oglumda yasamadim.cok korkuyorum

Danistik aradik simdi olabilir diyolar ama miktari nasil olurko ? Damla damla olmazmi ? Gebelik testiyle takip ediyorum bu sabah dahada koyulasmisti bu lek3 neyin nesi oglumda yasamadim.cok korkuyorum
Cnm korkma insallah birsey olmaz tekrar kan testi ver istersen yukselmis mi degerin bakarsin
Ben hic yerlesme kanamasi yasamadim bilmiyorum onun icin istersen baska bir doktora git progesteron verir

Cnm korkma insallah birsey olmaz tekrar kan testi ver istersen yukselmis mi degerin bakarsin
Ben hic yerlesme kanamasi yasamadim bilmiyorum onun icin istersen baska bir doktora git progesteron verir
Kan vermeye gittim dün almadilar Almanyada cok zor ama gebelik testi koyulasiyo bu sabahta yaptim heesey yolundaydi

Kan vermeye gittim dün almadilar Almanyada cok zor ama gebelik testi koyulasiyo bu sabahta yaptim heesey yolundaydi
Cnm dinlen bol bol insallah birsey olmaz .Aklinada kötü bir şey getirme yerlesmedir insllah

Selam kizlar uzun zamandir yoktum. Sali gunu beta hgcm 773 cikti. Carsamba sabahi özel bir meseleden dolayi cok fazla strese girdim o gün cok agrim oldu. Dün ise butun kasik bel bacak agrilarim kayboldu gogus hasssiyetim cok azaldi. Yarin ilk doktor kontrolune gidecegim. Bir sorun olabilir mi yasadigim stres 3 gündür cok fazla. 4+4 um bu arada.

Merhaba kızlar
Ovülasyon testinde yumurtlama gördükten sonra adet tarihime kadar sürekli kasık ağrısı yaşadım özellikle sol, arada sağ. Birde adet olacak gibi değilde olmuşum gibi Bi ağrıydi şiddetli normalde de çok ağrım olur ama daha çoktu

Hic bisi yapmiyolar burda kafayi yemek üzereyimmm ben
Korkma bence çünkü aşırı bir kanama olsa ağrın olsa sıkıntı o kadarı muhtemelen yerleşme veya kanamadı stres yapma stres cok etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…