2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bu benim vajinadan 13 Temmuz daki ultrasonum. Cinsiyet için fikri olan var mı ki? Ben de meraklandım iyice 🥰🥰
image.jpg

Selam kızlar. Aramıza bir kız bebiş katılıyor doktor %70 kız dedi😍 12+1 iz bugun. Cuma günü ikili tarama testi için perinatologa gidecegiz nasip kısmet olursa. Hep kız hissediyordum doktor senin kızın olcak dicek diyordum. Çin takvimi tuttu. Ama ramzi teorisi fln hic anladigim seyler degil zaten.

Canım vajinal ultrasonda sağda mı solda mı, nasıl anlıyorsunuz? Beni bi aydınlatabilirmisin? ☺️
Cnim bende tam bilmiyorum.ama bildigim kadariyla şöyle ki;) eger vajinal bakildiysa kese sol taraftaysa kiz demektir.egerki karindan soldaysa erkek bebek tam emin olmamakla beraber soyluyorum ama benim vajinal solda cikinca kiz demislerdi oylede cikti

Kız gibi duruyor Ramzi’ye göre canım…Bende tutmuştu, vajinada sağdaydı bebek ve erkek oluyor öyle olunca , soldaysa da kızmış güya 😃 bilmiyorum zaten iki ihtimal var , denk gelmiş de olabilir, en iyisini doktorun bilir. Allah gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip etsin canım 🤲🏻🧿💖
Ben sağdan yumurtlamışım ama kız 😍

Benim bebişin ultrasonunda burdan bir üye sırtı dönük demişti.
Ben öğrenememekten korkmaya başladım valla 😂

Birde aslında kız istiyorum ama erkek olursa hayal kırıklığı yaşamayayım diye erkeğe alıştırdım kendimi.
Doktor kız derse bu defa da o tuhaf gelecek kesin

Ay duygularım çok karışık 😂

ultrason.jpg

Merhaba herkese, başlıkta epeydir okuyucuydum artık ben de sizlerle sohbet edeyim dedim. Bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah hamişler.
ultrason karından 7. haftadan cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum :)

Eki Görüntüle 2896323

Merhaba herkese, başlıkta epeydir okuyucuydum artık ben de sizlerle sohbet edeyim dedim. Bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah hamişler.
ultrason karından 7. haftadan cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum :)
Ramziye göre kız sağda çünkü.

Kızlar ultrasondan cinsiyet anlamak için ilk haftalar mı olması gerekiyor? Benim dün çekilen 12+5 ultasonundan da ramziye göre anlaşılır mı atsam size?

Kızlar bu benim vajinadan 13 Temmuz daki ultrasonum. Cinsiyet için fikri olan var mı ki? Ben de meraklandım iyice 🥰🥰
Eki Görüntüle 2896307
Kız gibi canım, embriyo kese içinde solda gözüküyor, aslında bu sağda demekmiş vajinal görüntüde. Benimki vajinalde sağdaydı erkek demekti ve erkek çıktı. Teori bilmiyorum ne kadar tutarlı , belki de denk geldi benimki, sonuçta iki seçenek var zaten. En iyisini doktorun bilir, gönlüne göre versin Allah inşallah, sağ salim doğsun 🥰😍

Kızlar ultrasondan cinsiyet anlamak için ilk haftalar mı olması gerekiyor? Benim dün çekilen 12+5 ultasonundan da ramziye göre anlaşılır mı atsam size?
Ramzi sadece keseden sonraki ultrason görüntüsünde , embriyonun ilk nerede konumlandığına göre bir teori geliştirmiş. Teoriye göre vajinal ultrasonda embriyo sağdaysa erkek, soldaysa kız demek. Karından görüntüde de tam tersi 😉👍🏻

yani 5-6 haftalık usg görüntüsüne bakılıyor ☺️

Haftalarımız aynı canım, benimki 11+5 ‘te belli olmuştu , seninki de şu an gitsen çoktan belli olur, randevun ne zaman ?

Canım uzun süre yattığın ve evde olduğun için koruma içgüdüsüne girmişsin haklı olarak doktordan ne kadar duysanda anca ikna olacak ruhun kalbin , ama artık sıkıntın kalmamış çok güneşte kalmamaya çok yorulmamaya dikkat et hafif hafif yüz dinlen güneşlen ( kremleri ihmal etme lekelenmemek için ) keyfini çıkar mutlu ol , bebeğinin o mutluluğa daha çok ihtiyacı var 💗😍
Valla deniz o kdar güzel ki dalgasız sıcacık ama korkudan giremedim belime kadar girip 5 dk durup çıktım atarım inşallah üzerimden şu korkuyu endişeyi çok şükür bugünleri gördük ya zamanla yavaş yavaş tadını çıkarmaya başlarım inşallah 🙏😇

Back