2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İkinci olacak nasipse canım bir kızım var :) kızım dahil herkes erkek hissediyor cuma günü tahminde bulunursa hemen etiketlicem sizi :)
Ya ozaman sağlıkla bir oğluşun gelsin💙 ozaman cnm insllah guzel haberle gelirsin🤲
Benim kizlarda erkek kardes istiyorlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🤲😇😍

Maşallah cnm inşllah sağlıklı bir oğluşun olur 🤲💙
Benim kizlar 2010-2016 cnm aralari biraz uzadi bunu yakin yapayim dedim bunda bir boş gebelik bir kimyasaldan sonra bu bebisi yakaladim şükür 😍insllah hayirli haberle gelirsin cnm bir erkek bebek haberi veririsin bizlere🤲😇
Ah canım ne güzel dualar etmişsin öyle Amin 🙏🏻 Allah razı olsun inşallah sende bende gönlümüze göre nasip olur hayırlı sağlıklısıyla inşallah ikimizinde🙏🏻 😍 Allah sağlıkla bu bebişini kucağına almayı nasip etsin sevinçle mutlulukla ferahla 🤲🏻💙 benim de arası çok uzun oldu ama bu keyif bebeği olsun istedim kozlarını arka arkaya ikiz gibi büyüttüm çok hızlı be tempolu geçti zaman anlayamadım nasıl geçti . büyüğüm 13 yaşında , küçük 11 yaşında . senin ne zaman nasipse kontrol , cinsiyet ne zaman bakılacak ?

Görürsün tabiki de ah bir görsen dönüyor, oynuyor, zıplıyor, el sallıyor, kafasını çeviriyor, bacak bacak üstüne atıyor allahım sürekli ay ay diye diye bir hal olduk eşimle 😂 hele bir de yüzüne yaklaştırdı doktor, gözleri, burnu, dudakları, yanakları bildiğin ordaydı yani ah çok garip bir duygu dayanamadım ağladım🥲
Ay annesi ayyyy nasıl dayanır insan onu öyle görmeye ağlamadan, aynı benim gibisin senin yazdığını okurken benim gözlerim doldu burnumun direği sızladı inan😢❤️nasıl güzel bir mucize bunlar bide orda minik davşancık gibi hareketler yapıcak bana ultrason ekranını öpesi. Gelir insanın😍😍 ne kadar şükretsek az Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin

Ay annesi ayyyy nasıl dayanır insan onu öyle görmeye ağlamadan, aynı benim gibisin senin yazdığını okurken benim gözlerim doldu burnumun direği sızladı inan😢❤️nasıl güzel bir mucize bunlar bide orda minik davşancık gibi hareketler yapıcak bana ultrason ekranını öpesi. Gelir insanın😍😍 ne kadar şükretsek az Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin
Yaaa gerçekten öyle, doktor ölçümleri hiç bitirmesin istedim, sonsuza kadar onu orda izleyebilirdiiiim 🥲🥲

Ya benimde ayni senin gibi kuzum cinde kiz gösteriyor ramzide erkek😁ama kizlarimda erkek gösteriyordu kiz çıktılar 🤭😁çine pek inancim kalmadi yani🤣
Cin bana biraz sacma geliyor cnm ramzi mantıklı gibi, heyecanla bekliyoruz bizde, yeğenlerim cok meraklı ya her kontrolde sorup duruyolar

Yaaa gerçekten öyle, doktor ölçümleri hiç bitirmesin istedim, sonsuza kadar onu orda izleyebilirdiiiim 🥲🥲
Evet öyle oluyor insan zararlı bişey olmasa al eve bi tane otur izle napıyor diye , diğer gebeliklerimde de öyle olmuştum ben , bunda da çok fazla heyecanlıyım hiç eksilmeyen bir sevgi var anneler de ya 💗🧿

Ah canım ne güzel dualar etmişsin öyle Amin 🙏🏻 Allah razı olsun inşallah sende bende gönlümüze göre nasip olur hayırlı sağlıklısıyla inşallah ikimizinde🙏🏻 😍 Allah sağlıkla bu bebişini kucağına almayı nasip etsin sevinçle mutlulukla ferahla 🤲🏻💙 benim de arası çok uzun oldu ama bu keyif bebeği olsun istedim kozlarını arka arkaya ikiz gibi büyüttüm çok hızlı be tempolu geçti zaman anlayamadım nasıl geçti . büyüğüm 13 yaşında , küçük 11 yaşında . senin ne zaman nasipse kontrol , cinsiyet ne zaman bakılacak ?
Amin canim benim 😍rabbim sağlıkla hayirla kucağımiza almayi nasip etsin kuzucuklarimizi🤲💙
Canim bende diyorum keşke arka arkasina doğursaydım diye bunda büyük küçüğün dilinden anlamiyor küçükte büyüğün dilinde boylede zor oluyor🙈
Canim gecen hafta cumartesi gitmistim 11+5 gunluk cikti bebiş doktor tahminde bulundu ama kucuk oldugu icin dedi net 16.hafta belli olur dedi🤗

Cin bana biraz sacma geliyor cnm ramzi mantıklı gibi, heyecanla bekliyoruz bizde, yeğenlerim cok meraklı ya her kontrolde sorup duruyolar
Bir daha ki kontrol ne zaman cnm bana 3 hafta sonra gel dedi 21 ağustos gibi giderim diyorum ama bakalim.seninle kontrolerim hemen hemen ayni cinsiyetler nasil olacak bakalim🙈🤗
Ya insan heycanlaniyor hayirla saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride görürüz hepimiz canm 🤲😍

Evet öyle oluyor insan zararlı bişey olmasa al eve bi tane otur izle napıyor diye , diğer gebeliklerimde de öyle olmuştum ben , bunda da çok fazla heyecanlıyım hiç eksilmeyen bir sevgi var anneler de ya 💗🧿
Yaaaa değil mi gerçekten eve alasım var😂 benim ilk gebeliğim her şey çok yeni ve mucize 💖💖💖💖

Bir daha ki kontrol ne zaman cnm bana 3 hafta sonra gel dedi 21 ağustos gibi giderim diyorum ama bakalim.seninle kontrolerim hemen hemen ayni cinsiyetler nasil olacak bakalim🙈🤗
Ya insan heycanlaniyor hayirla saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride görürüz hepimiz canm 🤲😍
Ense kalınlığı için çağırdı haftaya gidicem cnm 13 haftalık olucak miniğim, 14 de söylüyor normalde ama gerçekten insan merak ediyor cok ya.. Benim erken doğumla bi kaybım var ya arasini en fazla 15 gün açıyor, önlem amacli bi sürü ilac iciyorum, azaltıyor şu siralar, bebeğimi nasıl etkilicek görmem lazım diyor, benim de işime geliyor valla sık gitmek , meraktan çatlıyorum her gün napıyo acaba nasıl diye☺️

Merhaba , sağlık ocağında yada hastanede bebekle ilgili alınan kan sayımlarında b12 bakılıyor mu acaba ? Kendimiz dışardan takviye alabilir miyiz ozaman var mi doktorunuzun önerdiği bi b12 takviyesi ? Sırf soru olmuş kusura bakmayın 🙈
Sağlık ocağında baktırmadım hiç ama hastanede bakılıyor. Doktorlar genelde hiç önemsemez benexol hap yazar geçer :D ama iş o kadar basit değil malesef, eğer b12 eksikse ya hiç et yemiyosundur, ya eti ve protein içeren baklagilleri ve yumurtayı yanlış beslenerek demirini ve b12sini bloke edicek şekilde (süt ürünleri, peynir, yoğurt, ayranla yada kafeinle çay, kahve vb.) tüketiyosundur yada çok ciddi fakirlik çekiyosundur. B12 eksikse bağırsak emmiyordur işin özeti bu ve kana direk geçicek bir yöntemle b12yi vücuda almak gerekir. B12 ampulleri var, kasa iğne ile alınan ama hamilelikte veriliyor mu bilmiyorum doktora sormak lazım. İğnesini olamıcak olanlar kesinlikle dil altı hap şeklinde almalı. Devlet doktorları dayaktan bıktıklarından devletin karşılamadığı ilaçları asla siz ben öderim alırım demeden söylemeden tavsiye etmezler. Ben alırım öderim siz bana iyi gelicek olanı yazın diye sora sora solgar dil altı ve nbl dil altı hap tavsiyesi almıştım ben. Ve benim 60 falan çıkıyodu b12, düzenli hap kullanımıyla 900lere çıkarmayı başardım. Ağır anemi demek oluyo 500 değerinin altı. Çok uzun oldu ama faydası olur umarım.

Amin canim benim 😍rabbim sağlıkla hayirla kucağımiza almayi nasip etsin kuzucuklarimizi🤲💙
Canim bende diyorum keşke arka arkasina doğursaydım diye bunda büyük küçüğün dilinden anlamiyor küçükte büyüğün dilinde boylede zor oluyor🙈
Canim gecen hafta cumartesi gitmistim 11+5 gunluk cikti bebiş doktor tahminde bulundu ama kucuk oldugu icin dedi net 16.hafta belli olur dedi🤗
Evet doğru diyorsun ama yardımcı da olurlar annesi sana destek olurlar bakarken inşallah🙏🏻Yaa demek doktor gördü, çok heyecanlı ya emin olmak istemiştir kimisi hemen söylemiyor . Hayırlısı olsun sağlıkla inşallah gönlüne göre 💙💐👼🏻

Ense kalınlığı için çağırdı haftaya gidicem cnm 13 haftalık olucak miniğim, 14 de söylüyor normalde ama gerçekten insan merak ediyor cok ya.. Benim erken doğumla bi kaybım var ya arasini en fazla 15 gün açıyor, önlem amacli bi sürü ilac iciyorum, azaltıyor şu siralar, bebeğimi nasıl etkilicek görmem lazım diyor, benim de işime geliyor valla sık gitmek , meraktan çatlıyorum her gün napıyo acaba nasıl diye☺️
Allah sağlık sıhhatle sevinçle kavuşmanızı nasip etsin inşallah 🤲🏻Oh iki haftada bir görüyorsun bebişi ne güzel 💐

Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin .İlk gebeliğimin ilk haftalarında oldu benimde peçeleye sildikçe bi iki gün ara ara gelmişti hafif , yerleşme kanaması demişti doktor baktıktan sonra , kanama kesesi yda rahim ağzı uzunluğu fazla değilse genelde çok sorun olmuyor başlarda bi kaç ay hafif kanaması olan bile var. Şehir efsanesi değil ise eskiden bazı kadınlar doğum yapana kadar adet gibi kanama görürlermiş🤔 kayınvalidem der durur☹️Sen en yakın zamanda doktoruna görün ihmal etme
Canım benim gittim gittim şükür sorun olsa doktor söylerdi sanırım kesede sıkıntı yok dedi progestan verdi ağır iş yapma dedi o kadar.. evet ben de adet olanları duymuşum ama çevremde hiç görmedim 😅 azıcık benim de dün fazlaca iş yaptım temizlik ütü falan belki ondan

Sağlık ocağında baktırmadım hiç ama hastanede bakılıyor. Doktorlar genelde hiç önemsemez benexol hap yazar geçer :KK70: ama iş o kadar basit değil malesef, eğer b12 eksikse ya hiç et yemiyosundur, ya eti ve protein içeren baklagilleri ve yumurtayı yanlış beslenerek demirini ve b12sini bloke edicek şekilde (süt ürünleri, peynir, yoğurt, ayranla yada kafeinle çay, kahve vb.) tüketiyosundur yada çok ciddi fakirlik çekiyosundur. B12 eksikse bağırsak emmiyordur işin özeti bu ve kana direk geçicek bir yöntemle b12yi vücuda almak gerekir. B12 ampulleri var, kasa iğne ile alınan ama hamilelikte veriliyor mu bilmiyorum doktora sormak lazım. İğnesini olamıcak olanlar kesinlikle dil altı hap şeklinde almalı. Devlet doktorları dayaktan bıktıklarından devletin karşılamadığı ilaçları asla siz ben öderim alırım demeden söylemeden tavsiye etmezler. Ben alırım öderim siz bana iyi gelicek olanı yazın diye sora sora solgar dil altı ve nbl dil altı hap tavsiyesi almıştım ben. Ve benim 60 falan çıkıyodu b12, düzenli hap kullanımıyla 900lere çıkarmayı başardım. Ağır anemi demek oluyo 500 değerinin altı. Çok uzun oldu ama faydası olur umarım.
Süper anlatmışsın canım ellerine sağlık öncelikle . Kesinlikle haklısın . Hastaneye gittiğimde b12 bakılmasını da isteyeyim genetik var zaten babam ve annemde eksiklik var iğne vuruluyorlar çünkü . Eğer kandan bakmayacak olursa da doktoruma danışıp dil altı b12 takviyesini alayım bende, unutkanlığım var çünkü şüpheleniyorum diğer tahlil sonuçlarım iyi gibi. Çok saol canım 💐🙏🏻

Canım benim gittim gittim şükür sorun olsa doktor söylerdi sanırım kesede sıkıntı yok dedi progestan verdi ağır iş yapma dedi o kadar.. evet ben de adet olanları duymuşum ama çevremde hiç görmedim 😅 azıcık benim de dün fazlaca iş yaptım temizlik ütü falan belki ondan
Oh çok iyi doktorun sorun görmediyse korkma o yerleşme gibi bişey muhtemelen . Her hamiş gibi dikkat et kendini fazlaca yorma ama hiç bişeyden de geri kalma tedbirlere uyarak , hayırla sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🏻🧿💗

Back