2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Supurge yapiyormusunuz hanimlar ? Aslinda benim sıkıntım yok ama ağırım baya.
Oglumda rahin agzina yerlesti die hicbiseye izin yoktu şükür bu sefer oyle olmamis ama oglumdaki psikolojidende çıkamadım.

Eki Görüntüle 2896323

Merhaba herkese, başlıkta epeydir okuyucuydum artık ben de sizlerle sohbet edeyim dedim. Bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah hamişler.
ultrason karından 7. haftadan cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum :)
İyi yapmışsın canım bende fırsat buldukça okumaya çalışıyorum yazmayı da çok istiyorum ama müsait olduğumda , evde iki tane cadı olduğu için anca 😍 hayırlı olsun bebişin sağ Salim kucağına al inşllah annesi💐diğer arkadaşlar daha iyi bilirler ama sağa mi yakın sanki erkek mi acaba , a pardon karından demişsin ozaman tam tersi Kızçeye daha yakın . Bunlar eğlence işte herkesin tutmuyor maalesef 😊

Oglumda rahin agzina yerlesti die hicbiseye izin yoktu şükür bu sefer oyle olmamis ama oglumdaki psikolojidende çıkamadım.
Ahhh ah yapmazmıyız, yapıyorum maşallah süpürgede halıya bi yapışıyo gurbetten sevdiceğime sarılır gibi sımsıkı tutuyor halıyı allahım korusun korkuyorum da yani en düşük seviyesi bide , tüm evi bi saatte bitirirdim şimdi bi oda yapıp sonra villadasını yapıyorum bilerek süpürge ile kasılmayayım dinleneyim diye . Dikkat etsek olur aslında . Robot süpürge alan arkadaşlar da öyle aman aman memnun değiliz vs dediler klasik süpürge devam 🙈😊

Benim eşim yapıyor sağolsun cnm, mutfak toplamak için falan yardım ediyorum arada uzun girgirim var onla hallediyorum ve halı kenarlarını uzun faraşla hallediyorum eğer kendimi iyi hissedersem

Arkadaşlar grip icin önerebileceginiz bisey varmi?? 3 gundur kafami kaldiramyrm.. Efervesan tablet kullanmamda bi sakinca olurmu acaba?

Ahhh ah yapmazmıyız, yapıyorum maşallah süpürgede halıya bi yapışıyo gurbetten sevdiceğime sarılır gibi sımsıkı tutuyor halıyı allahım korusun korkuyorum da yani en düşük seviyesi bide , tüm evi bi saatte bitirirdim şimdi bi oda yapıp sonra villadasını yapıyorum bilerek süpürge ile kasılmayayım dinleneyim diye . Dikkat etsek olur aslında . Robot süpürge alan arkadaşlar da öyle aman aman memnun değiliz vs dediler klasik süpürge devam 🙈😊
Canim turbo baslik al süpürgene döner başlık. O olmayinca haliya inanilmaz w tam bir iskence. Cok zorla kendini. Evet robot supurgem benimde vardi iade ettim hic memnun kalmadim bozuldu ztn. Onun yerine dyson sarjli supurge aldim 👍

Amin canım inşaallah. Rabbim seninde gönlünde olanı nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde inşaallah 🥰
Amin kuzum inşallah hayırlısıyla , nasipse cuma günü gidicem inşallah 12+2 olucam ama bebiş 5-6 gin önde gösteriyor , bakalım gösterecekmi kendini 🙏🏻🤲🏻❤️

Arkadaşlar grip icin önerebileceginiz bisey varmi?? 3 gundur kafami kaldiramyrm.. Efervesan tablet kullanmamda bi sakinca olurmu acaba?
Canim doktoruna danismadan kullanma. Hangi kategoride sor arastir. 3 hafta once bende grip oldum ama az ihlamur balli su pekmez portakal suyu ile gecirmeye calistim.

Canim turbo baslik al süpürgene döner başlık. O olmayinca haliya inanilmaz w tam bir iskence. Cok zorla kendini. Evet robot supurgem benimde vardi iade ettim hic memnun kalmadim bozuldu ztn. Onun yerine dyson sarjli supurge aldim 👍
Yaaa süpersin tamam canım benimde dyson total animal tahmin edersin nasıl yapıştığını 🙈aslında tüm aparatları vardı da taşınırken elemanlar depoyu boşaltırken atmışlar hepsini olmazsa alirxptesten alayım parçasını, Allah razı olsun kuzum yaa dua edicem inan sana ❤️🤲🏻💐💋💋dyson şarjlı bende düşünmedim değil hangi serisini aldın peki , robottan sa dyson şarjlı daha iyi olmuş pratik elinin altında 👏🏻

İyi yapmışsın canım bende fırsat buldukça okumaya çalışıyorum yazmayı da çok istiyorum ama müsait olduğumda , evde iki tane cadı olduğu için anca 😍 hayırlı olsun bebişin sağ Salim kucağına al inşllah annesi💐diğer arkadaşlar daha iyi bilirler ama sağa mi yakın sanki erkek mi acaba , a pardon karından demişsin ozaman tam tersi Kızçeye daha yakın . Bunlar eğlence işte herkesin tutmuyor maalesef 😊
İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım tontirikleri :emir_bebek: evet bende ne olacağını hiç sezemiyorum. senin belli oldu mu cinsiyet ? bu hafta sonu ikiliye gideceğim belli olması için umutluyum :KK36:

Gelmiş geçmiş olsun Allah acil şifalar versin , öncelikle kesinlikle doktoruna danış yada aile hekimine . Doğal dediğimiz bazı şeylerde hamileliklerde tehlikeli olabiliyor . Arkadaşın dediği gibi ıhlamur bal pekmez limonlu ılık su , günde 2,5 3 Lt su içmeye çalış . Ayaklarının altına viks sür üşütmeni alsın . Yemeni içmeni sakın bırakma prtotein C vitamini destekli beslen .Birde bol istirahat et .güzel haberlerle dön canım💐

Yaaa süpersin tamam canım benimde dyson total animal tahmin edersin nasıl yapıştığını 🙈aslında tüm aparatları vardı da taşınırken elemanlar depoyu boşaltırken atmışlar hepsini olmazsa alirxptesten alayım parçasını, Allah razı olsun kuzum yaa dua edicem inan sana ❤️🤲🏻💐💋💋dyson şarjlı bende düşünmedim değil hangi serisini aldın peki , robottan sa dyson şarjlı daha iyi olmuş pratik elinin altında 👏🏻
Sendende Allah razi olsun canim. Dyson V11 ekstra+ di sanirim. Cok memnunum robot süpürgeyle kıyaslanamaz bile. 120 m2 evim var 20 dkyi bulmuyor süpürmek cok cok memnun özellikle eşim😬 o turbo basligi inşaallah bulursun hayat kolaylaştırıyor.

Kizlar anlayanlar bi benimkine de bakabilir mi:halay:vajinal bu arada.

Eklentiler

• 20210803_180841.jpg
    20210803_180841.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 30
Amin kuzum inşallah hayırlısıyla , nasipse cuma günü gidicem inşallah 12+2 olucam ama bebiş 5-6 gin önde gösteriyor , bakalım gösterecekmi kendini 🙏🏻🤲🏻❤️
Doktorun cihazi iyiyse ve tecrübeliyse bence gorur. 16. Haftayi beklemeye artik bu çagda gerek yok ben öyle düşünüyorum. Umarım gösterir ufaklik😍

İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım tontirikleri :emir_bebek: evet bende ne olacağını hiç sezemiyorum. senin belli oldu mu cinsiyet ? bu hafta sonu ikiliye gideceğim belli olması için umutluyum :KK36:
Al benden de okadar bende hiç hissetmiyorum ne de rüyamda görüyorum aklım fikrim yeme içme benim sanki 🙈😂 kuzum benim iki kızım olduğu için yine kız var gibi hissediyorum içimde otomatiğe bağlamışım gibi. Tabi gönlümden Farklı olması geçiyor hayırlı ve sağlıklı ise Ama Allah ne uygun görmüşse hayırlı sağlıklı uzun ömürlü başım üstüne yerim onun her yerini ben Aşk 💓 onlar 💓 bende cuma gideceğim ikili taramasına ozaman belli olacak mi bakalım 🤔 sen hangi gün gideceksin , başka arkadaşlardan da cuma günü gidecek olanlar var onlar da etiketleyecekler belli olunca , sende yaz belli olunca 💋

Kızlar ben zincirden kurtulmuş gibiyim denize gidiyorum şimdi ama içimde el vermiyor nedense 1 aydır yattığım için garip geliyor, girip yüzmem Yunus balığı kiralayıp ayaklarımı sarkıtırım eşimle kızım yüzer ama gene de içim bi tuhaf sanki evde yatmam gerekirken çıkıp yanlış yapıyormuşum gibi. Neden bu his ? Bir aydır yattığım için mi garipsedim sizce deniz için yolculuk yapmıycam hemen evin önünde ama genede bi buruğum ya noldu bana tam kapıdan çıkıcam ayaklarım geri itiyo önemli bi işim varmış ta yarım bırakıp dışarı çıkıyormuşum gibi.. ben böyle tahmin etmemiştim psikolojim mi bozulmuş benim
Tekrar olursa diye korkuyorsun bende korkuyorum hala her tuvalete girişimde kanama görürsem diyerek bakıyorum hala evde süpürme silme yapmıyorum ben tek toparlıyorum camasir yıkayıp katlıyorum mesela 2 3 haftadır yok biseyim ama araba kullanmaya daha bugün cesaret edebildim yani zamn geçtikçe rahaayacaksin yavaş yavaş

Back