2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu arada b12 minimum seviyesi 500 olmalı. 750-1000 arası sağlıklı😹 Sakın o hastanenin referans değerini baz almayın burda tecrübe konuşuyor 😹
Merhaba , sağlık ocağında yada hastanede bebekle ilgili alınan kan sayımlarında b12 bakılıyor mu acaba ? Kendimiz dışardan takviye alabilir miyiz ozaman var mi doktorunuzun önerdiği bi b12 takviyesi ? Sırf soru olmuş kusura bakmayın 🙈

yaa hadi bakalım cuma günü dr um tahminde bulunursa etiketlicem sizi :) :KK200: :KK200: vajinal olarak solda olunca kız mı oluyor yani ben tam olarak kavrayamadım konuyur :
Seninde mi cuma 😍benimde cuma günü kontrol canım . Saat 3 den sonra , sende çıkınca yaz bende yazarım belli olursa hemen 😍bu arada ben etiket yapmayı bilmiyorum 🙈😂maviayı ve seni etiketlemeyi öğretir misiniz bana 😂

yaa hadi bakalım cuma günü dr um tahminde bulunursa etiketlicem sizi :) :KK200: :KK200: vajinal olarak solda olunca kız mı oluyor yani ben tam olarak kavrayamadım konuyur :
Ramzi teorisine göre solda olursa kız oluyormuş , sağda olursa erkek . Ben daha önce onu kesenin rahimdeki duruşu zannediyordum 🙈hala da tam kavrayamadım . Maksat eğlence herkesin çıkmıyormuş zaten burda da okumuştum .

Seninde mi cuma 😍benimde cuma günü kontrol canım . Saat 3 den sonra , sende çıkınca yaz bende yazarım belli olursa hemen 😍bu arada ben etiket yapmayı bilmiyorum 🙈😂maviayı ve seni etiketlemeyi öğretir misiniz bana 😂
yaa benimde saat 1 de kontörlüm :) M Maviayyy mesela başına @ yazman gerekiyor sonra isim :)

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yarında benim kontrolüm var,İnşallah bende öğrenebilirim cinsiyetini. Veee inşallah sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat nasip eder Mevlâm. 2 yakışıklımın yanına birde güzellik eklensin İnşallah 😍😊

11+2 de erkek dedi doktorum 12+2 de kesin erkek alışveriş yapabilirsin dedi söyler bence cinsiyeti hepsinin öğrenmeye başlarsınız yakında gönlünüzdeki olsun inşallah🙏❤️
Valla bayılıyorum böyle işini bilen doktorlara kimi böyle bi sürüncemede de bırakıyor bi havalar sorunca bi terslemeler yapıyorlarmış arkadaşlarımdan duyuyordum hep, inşallah bizim doktorlarımızda sizinki gibi söyler gördüğünü 🙏🏻😍gitmeden yarım saat önce bişeyler yiyelim Tatlı vs kımırdasınlar 😍😍

Kızlar ben zincirden kurtulmuş gibiyim denize gidiyorum şimdi ama içimde el vermiyor nedense 1 aydır yattığım için garip geliyor, girip yüzmem Yunus balığı kiralayıp ayaklarımı sarkıtırım eşimle kızım yüzer ama gene de içim bi tuhaf sanki evde yatmam gerekirken çıkıp yanlış yapıyormuşum gibi. Neden bu his ? Bir aydır yattığım için mi garipsedim sizce deniz için yolculuk yapmıycam hemen evin önünde ama genede bi buruğum ya noldu bana tam kapıdan çıkıcam ayaklarım geri itiyo önemli bi işim varmış ta yarım bırakıp dışarı çıkıyormuşum gibi.. ben böyle tahmin etmemiştim psikolojim mi bozulmuş benim

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yarında benim kontrolüm var,İnşallah bende öğrenebilirim cinsiyetini. Veee inşallah sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat nasip eder Mevlâm. 2 yakışıklımın yanına birde güzellik eklensin İnşallah 😍😊
Amin canım inşallah gönlüne göre hayırlı sağlıklı kızçe nasip etsin 💗👼🏻Kaç hafta kaç günlük olacaksınız yarın ?

💗💗benimde iki kızım var , bu gelen de 3. Bebitto 😍😂 Aynıyız😍kızlar kaç yaşında senin ? Benimkiler 2010-2008 doğumlular. Allah gönlümüze göre hayırlı sağlıklı versin ozaman kuzum🤲🏻
Maşallah cnm inşllah sağlıklı bir oğluşun olur 🤲💙
Benim kizlar 2010-2016 cnm aralari biraz uzadi bunu yakin yapayim dedim bunda bir boş gebelik bir kimyasaldan sonra bu bebisi yakaladim şükür 😍insllah hayirli haberle gelirsin cnm bir erkek bebek haberi veririsin bizlere🤲😇

Valla bayılıyorum böyle işini bilen doktorlara kimi böyle bi sürüncemede de bırakıyor bi havalar sorunca bi terslemeler yapıyorlarmış arkadaşlarımdan duyuyordum hep, inşallah bizim doktorlarımızda sizinki gibi söyler gördüğünü 🙏🏻😍gitmeden yarım saat önce bişeyler yiyelim Tatlı vs kımırdasınlar 😍😍
Doktorla çok alakası var gerçekten kızımı 17. Haftada söyledi başkaydı doktorum biraz daha bekleseydik doğunca öğrenirdik artık demiştim kızmıştım insan merak ediyor yani

Cnm evet vajinalde solda olunca kiz sagda olunca erkek diyorlar karindan bakincada tam tersi oluyor😊 senin ilk mi cnm ikinci mi bebis😍

Kızlar ben zincirden kurtulmuş gibiyim denize gidiyorum şimdi ama içimde el vermiyor nedense 1 aydır yattığım için garip geliyor, girip yüzmem Yunus balığı kiralayıp ayaklarımı sarkıtırım eşimle kızım yüzer ama gene de içim bi tuhaf sanki evde yatmam gerekirken çıkıp yanlış yapıyormuşum gibi. Neden bu his ? Bir aydır yattığım için mi garipsedim sizce deniz için yolculuk yapmıycam hemen evin önünde ama genede bi buruğum ya noldu bana tam kapıdan çıkıcam ayaklarım geri itiyo önemli bi işim varmış ta yarım bırakıp dışarı çıkıyormuşum gibi.. ben böyle tahmin etmemiştim psikolojim mi bozulmuş benim
Canım uzun süre yattığın ve evde olduğun için koruma içgüdüsüne girmişsin haklı olarak doktordan ne kadar duysanda anca ikna olacak ruhun kalbin , ama artık sıkıntın kalmamış çok güneşte kalmamaya çok yorulmamaya dikkat et hafif hafif yüz dinlen güneşlen ( kremleri ihmal etme lekelenmemek için ) keyfini çıkar mutlu ol , bebeğinin o mutluluğa daha çok ihtiyacı var 💗😍

Ee büyümüş annesi maşallah karından ben burdayım diyor . Bende 6.5 haftadır gitmedim görmeye bayram tatili vs girdi şehir dışı git gel cuma günü kontrolüm var hayırlısıyla büyümüş görürüm inşallah böyle 😍😍🙏🏻
Görürsün tabiki de ah bir görsen dönüyor, oynuyor, zıplıyor, el sallıyor, kafasını çeviriyor, bacak bacak üstüne atıyor allahım sürekli ay ay diye diye bir hal olduk eşimle 😂 hele bir de yüzüne yaklaştırdı doktor, gözleri, burnu, dudakları, yanakları bildiğin ordaydı yani ah çok garip bir duygu dayanamadım ağladım🥲

Back