İnşallah inşallah. Belki fetal dna testi de yaptırırım o gün geçen yıl maalesef kistikhigroma sebebi ile hamileliğimi sonlandırmıştım umarım bu sefer her şey yolunda gider.Ha
Hadi hayırlı güzel haberlerle gelin İnş
Vajinal ya o sebeple kız demişlerdiIlk resim ramzi teorisine göre erkek değil mi? Anlayan kim vardı hatirlayamadim şimdi
Demi ramziye göre tarif edilen gibiyse kız gibi duruyorCnm ramziye göre kiz oluyor sol tarafa daha yakintabi bunlar işin espirisi rabbim gönlünden ne geciyorsa onu nasip etsin cnm
Benimki de böyle bakalım ne cikicakKarindansa erkek oluyor ama vajinal ise kiz cnm
Bence erkek gibi6+1 iken vajinal ultrasonla bakıldı .Eki Görüntüle 2896194
Amin inşallah canım Allah sağlıklı hayırlı güzel haberler duyursun önemli olan o dua edelim inşallah ferahla çık doktorundan . Hayatta bazı şeyler sınavımız oluyor ve geçiyor hep olumsuz olmaz güzel şeyler de olur bu bebişinde sana hediye annesi mutlu ol diyeİnşallah inşallah. Belki fetal dna testi de yaptırırım o gün geçen yıl maalesef kistikhigroma sebebi ile hamileliğimi sonlandırmıştım umarım bu sefer her şey yolunda gider.
Öyle canım yaşamam gerekiyormuş rabbim kimseye yaşatmasın ben dahil hepimizin bebeği sağ salim dünyaya gelsinAmin inşallah canım Allah sağlıklı hayırlı güzel haberler duyursun önemli olan o dua edelim inşallah ferahla çık doktorundan . Hayatta bazı şeyler sınavımız oluyor ve geçiyor hep olumsuz olmaz güzel şeyler de olur bu bebişinde sana hediye annesi mutlu ol diye
Ee büyümüş annesi maşallah karından ben burdayım diyor . Bende 6.5 haftadır gitmedim görmeye bayram tatili vs girdi şehir dışı git gel cuma günü kontrolüm var hayırlısıyla büyümüş görürüm inşallah böyleTabi tabi atın bakayım ben de öğrendim galiba artıkbenim ilk ikisi vajinaldi sonuncusu karından
Aynen ben de öyleyim işte... Napacagim şaşırdım... Pskolojim bozuluyor bu yüzdenBende sürekli acıkıyorum napicam bilmiyorum ya acıkınca da miğdem bulaniyor, bazen yiyince de bulanıyor
Amin amin kuzumÖyle canım yaşamam gerekiyormuş rabbim kimseye yaşatmasın ben dahil hepimizin bebeği sağ salim dünyaya gelsin
Amin cnm benim gönlü olmayani istiyor tabiDemi ramziye göre tarif edilen gibiyse kız gibi duruyorkesinlikle öyle canım ya Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin acılarını göstermesin hepimizin güzel gönlüne göre nasip eylesin inşallah Kızı olana oğlu gibi seveceği seçileceğiz hayırlı damatlar, oğlu olana kızı gibi seveceği ve sevileceği gelinler nasip etsin
Bende çoğunluk mide bulantısı yaşadığı için bahsedememiştim bende de iştah açıklığı var ya hemen yiyesim geliyor bişeyler , 2 kiloda almışım zaten . Hemen yürüyüşe başladım her gün sabah , ekmeği hamur işini bi tık azalttım . Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum Allahtan . İnternenre görüyorum gebe diyetisyenleri var hamile kadınlar 5-6 kilo ile bitirmişler maşallah nasıl yapıyorlar bilmemAynen ben de öyleyim işte... Napacagim şaşırdım... Pskolojim bozuluyor bu yüzden
Kesinlikle canım öyle Hayırlısı AllahtanAmin cnm benim gönlü olmayani istiyor tabirabbim sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin
Ya benimde ayni senin gibi kuzum cinde kiz gösteriyor ramzide erkekBenimki de böyle bakalım ne cikicakcin takvimi kız diyor ramzi erkek
Benimkine benziyor solda sanki , bana kız denmişti acaba kız olabilir mi maviay bakar şimdi , hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah . İlk mi ? Değilse diğerlerinin cinsiyeti ne ?Kızlar bu da benim vajinal ultrason fotoğrafım var mı cinsiyet tahmininiz
Canım seninde mi iki kız var maşallahYa benimde ayni senin gibi kuzum cinde kiz gösteriyor ramzide erkekama kizlarimda erkek gösteriyordu kiz çıktılar çine pek inancim kalmadi yani
Cnm kiz solda seninkide rabbim gönlüne göre versin inşallah cnmKızlar bu da benim vajinal ultrason fotoğrafım var mı cinsiyet tahmininiz
Bu arada b12 minimum seviyesi 500 olmalı. 750-1000 arası sağlıklıÇok teşekkür ederim cevabın için. Kendi kafama göre B12 almak istememiştim yanlış bir şey yapmamak için ama doktorun önerdiği sadece reklam gibi bi şey olmuş önemsememişti zaten düşüklüğünü. 153tü bugün 100e düştüğünü öğrendim. Çok tedirgin oldum. Solgarın folik asitini kullanmıştım daha önce faydasını görmüştüm. Yine solgardan devam ederim.
Aynen cnm 3.geliyor bakalim iki kizim var evet cnmCanım seninde mi iki kız var maşallah3. Mü gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?