2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm ramziye göre kiz oluyor sol tarafa daha yakintabi bunlar işin espirisi rabbim gönlünden ne geciyorsa onu nasip etsin cnm
Demi ramziye göre tarif edilen gibiyse kız gibi duruyor kesinlikle öyle canım ya Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin acılarını göstermesin hepimizin güzel gönlüne göre nasip eylesin inşallah Kızı olana oğlu gibi seveceği seçileceğiz hayırlı damatlar, oğlu olana kızı gibi seveceği ve sevileceği gelinler nasip etsin

İnşallah inşallah. Belki fetal dna testi de yaptırırım o gün geçen yıl maalesef kistikhigroma sebebi ile hamileliğimi sonlandırmıştım umarım bu sefer her şey yolunda gider.
Amin inşallah canım Allah sağlıklı hayırlı güzel haberler duyursun önemli olan o dua edelim inşallah ferahla çık doktorundan . Hayatta bazı şeyler sınavımız oluyor ve geçiyor hep olumsuz olmaz güzel şeyler de olur bu bebişinde sana hediye annesi mutlu ol diye

Öyle canım yaşamam gerekiyormuş rabbim kimseye yaşatmasın ben dahil hepimizin bebeği sağ salim dünyaya gelsin

Tabi tabi atın bakayım ben de öğrendim galiba artık benim ilk ikisi vajinaldi sonuncusu karından
Ee büyümüş annesi maşallah karından ben burdayım diyor . Bende 6.5 haftadır gitmedim görmeye bayram tatili vs girdi şehir dışı git gel cuma günü kontrolüm var hayırlısıyla büyümüş görürüm inşallah böyle

Amin cnm benim gönlü olmayani istiyor tabi rabbim sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin

Aynen ben de öyleyim işte... Napacagim şaşırdım... Pskolojim bozuluyor bu yüzden
Bende çoğunluk mide bulantısı yaşadığı için bahsedememiştim bende de iştah açıklığı var ya hemen yiyesim geliyor bişeyler , 2 kiloda almışım zaten . Hemen yürüyüşe başladım her gün sabah , ekmeği hamur işini bi tık azalttım . Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum Allahtan . İnternenre görüyorum gebe diyetisyenleri var hamile kadınlar 5-6 kilo ile bitirmişler maşallah nasıl yapıyorlar bilmem

Bu arada b12 minimum seviyesi 500 olmalı. 750-1000 arası sağlıklı Sakın o hastanenin referans değerini baz almayın burda tecrübe konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…