- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 38
Bebiş muhtemelen kaç haftalık canım , kalp atışını 6-7.haftalarda duyarsın inşallah herşey yolunda gider içini rahat tutGittim canım öyle yaptı doktor zaten kese göründü inş kalp atışını da duyarımm. Sağ ol cevap için
Ayyy inşallah gönlünüze göre olurMaşallah benimki de bu şekilde duruyor bakalım dr ne diyecek bu hafta cuma gidicez bizde :)
Ayyy güzelliğime maşallahÜç kontrole gittim şimdiye kadar üçünün de fotosunu ekliyorum
Bide kuzum instada cinsiyet tahmini sayfaları var oralara hiç baktırdım mi , baktırdıysan tutan var mi ?Bu arada benim çin takvimi de kız diyordu
Amiiin inşallah bir kızım var bu sefer içimden erkek geçiyordu ama bakalım bir kız daha fena olmaz aslında bana yoldaş :)Ayyy inşallah gönlünüze göre olur
Özel hastaneye gidiyorum hadi inşallah ya hamileliği öğrenmek ve bu cinsiyeti öğrenmek hamileliğin en Tatlı heyecanları ya ❤Özel hastane canım özel hastaneyse kesin söyler
Hayırlı sağlıklı gönlünüzden geçen olsun inşallahAmiiin inşallah bir kızım var bu sefer içimden erkek geçiyordu ama bakalım bir kız daha fena olmaz aslında bana yoldaş :)
Ilk resim ramzi teorisine göre erkek değil mi? Anlayan kim vardı hatirlayamadim şimdiÜç kontrole gittim şimdiye kadar üçünün de fotosunu ekliyorum
amin inşallah. 11+6 da gitcem kısmet olursaHayırlı sağlıklı gönlünüzden geçen olsun inşallahSiz tam kaç günlükken gitmiş olacaksınız doktora ?
Karindansa erkek oluyor ama vajinal ise kiz cnmIlk resim ramzi teorisine göre erkek değil mi? Anlayan kim vardı hatirlayamadim şimdi
Aşka geldim hahaha tamam uygulucamağrı hafif oluyor tabi bütün vücut sarsılıyor sonuçta ahhaha :) sabaha bişey kalmıyor. birde çok sıcak suyla duş almayın hiçbişicik olmaz.
Anlayan birileri varmıydı, Farklı forumlarda bi bayan yorumluyordu ama bende ismini unuttum, bana da ramzi ye göre mi nuba göre mi baktı kız demişti bakalım onlara göre doğru muIlk resim ramzi teorisine göre erkek değil mi? Anlayan kim vardı hatirlayamadim şimdi
At bakalim cnm ilk usgsini yorum yapalımAnlayan birileri varmıydı, Farklı forumlarda bi bayan yorumluyordu ama bende ismini unuttum, bana da ramzi ye göre mi nuba göre mi baktı kız demişti bakalım onlara göre doğru mu
Hadi hayırlı güzel haberlerle gelin İnşamin inşallah. 11+6 da gitcem kısmet olursa
Cnm ramziye göre kiz oluyor sol tarafa daha yakinAttım canım usg
Tabi tabi atın bakayım ben de öğrendim galiba artıkAyyy güzelliğime maşallahannesi vajinal mi, karından ultrason mu peki ? Benim bi tanecik resim var hemen alıp bakayım nasıllar diye teoriye göre yada benimkini atsam bilir misiniz acaba
Baktırdım canım hepsi kız dedi hep tuttuBide kuzum instada cinsiyet tahmini sayfaları var oralara hiç baktırdım mi , baktırdıysan tutan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?