2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu arada hep yazağım unutuyorum bende bulantı İçin akupunktur yaptırdım kolda ve bacakta iki nokta var oraya yapıştırılıyor 3 gün duruyor arada baskı uyguluyorsun üzerine hiç bir acı hissi yok bana faydası oldu baya gözüm açıldı şükür. Doktor bi arkadaş önerdi ama pirilamı da bırakmadım bu arada heralde artık ilacı bırakıp sadece ona devam edeceğim aklınızda bulunsun alternatif olarak kötü olanlar deneyebilir

Evet kesinlikle solgar kalitesi başka

Cnm prilam yeni cıkmış bir ürün hamiler icin ozel uretim yazıyor üstünde hafif bir ilactir diye dusunuyorum.4 yil once metpamid ve zofer vardi ikiside aslinda hamileler icin degildi. Prilam guvenilir olabilir doktorun nasil diyorsa oyle yap.

Teşekkür ederim canım sağolasın gerçi hepimize kadın doğum doktoru yazdı bu ilacı

canım bir kadın doğumcuya görünmeni öneririm beta takibin yapılır. Değerlerin düzgün yükseliyorsa lekelenmeler için progestan başlıyorlar düşük önleyici.

Bende daha yeni günde bir taneye düşürdüm prilam ı içmesem iyi olmazdım. kızımda sürekli metpamıd yanında da iki güne bir serum alıyordum gözüm açılmıyordu hamileler için üretilen bir ilacın zararlı olabileceğini düşünmüyorum ben olsa dr um da vermezdi diye düşünüyorum.

Eğer içiniz rahat etmiyorsa emedur içebilirsiniz tamamen doğal zencefilin sıkıştırılmış hap formu gibi düşünün. Ben ilk hamileliğimde onu kullanmıştım zaten içtikten sonra zencefil tadını hissediyorsunuz

Günaydın
Bugün doktor kontrolü olanlar; herşey çok güzel geçsin, iyi haberler ile dönün ❤
Dün bu prilam ile ilgili mesaja benimde kafam takıldı ve dün gece ilaç içmedim, şuana kadar iyiyim kahvaltı yapacağım birazdan. Umarım bulanti geçmiştir, böylelikle kendimi test edeceğim,diğer türlü cesaret edemiyordum

canım bir kadın doğumcuya görünmeni öneririm beta takibin yapılır. Değerlerin düzgün yükseliyorsa lekelenmeler için progestan başlıyorlar düşük önleyici.
Gittim canım öyle yaptı doktor zaten kese göründü inş kalp atışını da duyarımm. Sağ ol cevap için

Kızlarrr 13+4 üz şuan.
Cinsel ilişki yaşayan oldu mu? Ağrısı olan oldu mu?
Doktorumuz serbest artık dedi. Meraktayım açıkçası
ben de bugun bu konuya değinecektim. ilk bebeğimde ilk 3 ay hiç yanaşmadı eşim ama bunda hiç öyle değil :) ben progestan fitil atıyorum ilişki sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…