- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Ah kıyamam miniğime ya, demi o sıkıntılar unutulmasa herkes tek cocukla kalir bide Rabbim daha bi dirayet kolaylık veriyordur size elbetYine unutuyor insan canim ben 2 yaşını geçince istemeye başlamıştım ki.mantikli dediğin en azından 5. Aydan sonra geçiyor diyorsun. Gerçekten öyle oluyor ben kusarken koşup geliyor yazık anne iyimisin diye ama yapacak bisey yok onun için daha diri durmaya çalışıyorum açıkçası ilk daha zordu su an avunuyorum onunla
Hadi gözün aydın cnmKızlar doktordan çıktım, oğluşum çok şükür gayet iyikanama alanı geçmiş ağır kaldırmamak ve kendimi yormamak şartıyla özgürüm
Pipisini gösterdi artık kesin alışveriş yapabilirsin dedi bende papyonlu takım aldım hep çok özenirdim iki kız yeğen ve bir kız giydirince papyonlu şeylere hemen gittim aldım içim eridi alırken, içinde de görmeyi nasip etsin Allah hepimizesizde doktora gidenlerde durumlar nasıl
yok tabii de ana yuregi işte 1 gun önde çıksa içimiz rahatlıyo. çocugun 1 kaşık fazla yemek yemiş gibiGenelde erkek bebeklerde önden çıkıyormus. Bu aylarda önden çıkmasının pekte önemi yok aslında. Son aylarda önemli kilosu gelişimi açısından :)
Ya cok sevindim birimiz daha ozgurler kervanına katıldık gözün aydın canim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar doktordan çıktım, oğluşum çok şükür gayet iyikanama alanı geçmiş ağır kaldırmamak ve kendimi yormamak şartıyla özgürüm
Pipisini gösterdi artık kesin alışveriş yapabilirsin dedi bende papyonlu takım aldım hep çok özenirdim iki kız yeğen ve bir kız giydirince papyonlu şeylere hemen gittim aldım içim eridi alırken, içinde de görmeyi nasip etsin Allah hepimizesizde doktora gidenlerde durumlar nasıl
Bende şuan 13+5 teyim. Doktorum bana da elenatal 1 önerdi. B12im çok düşüktü. 24 gün kullandıktan sonra bugün kan testi yaptırdım ve b12im folatım öncesine göre daha da düşük. Yani hiçbir faydası olmamış. Sonuçları görünce gerçekten şok oldum.Kızlar merhaba doktora gittim bugün 12 +0 ım ama 12+4 olmuş dedi. Cinsiyeti söylemedi. Bayadır takip edemedim öğrenen varmı cinsiyeti. Birde doktor elenatal 2 verdi kullnaan var mı
Ay sanki kendim güzel haber almışım,ilk alışverişi yapmışım gibi hissettim. Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrularımıza. Güzel güzel pozlarını paylaşırsın inşallah paşamızın o smokinleKızlar doktordan çıktım, oğluşum çok şükür gayet iyikanama alanı geçmiş ağır kaldırmamak ve kendimi yormamak şartıyla özgürüm
Maşallah,Sübhanallah. Hep güzel hep olumlu haberler alalım inşallah. Tekmelerini paylaşalım,doğum hikayelerimizi... En nihayetinde gazını uykusunu anlatalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği tatmayı. Sağlıklı ve hayırlı yavrularımız olsunMasallah cok güzel haberler aldik son günlerde, hem cinsiyet hem yavrularimizin sağlıklı olduklarını öğrendik kizlar, Allahın izniyle ins herşey hep böyle güzel gider hepimiz saglikla alırız kucagimiza
Ayyy kanamanın durmasına sevindim canımKızlar doktordan çıktım, oğluşum çok şükür gayet iyikanama alanı geçmiş ağır kaldırmamak ve kendimi yormamak şartıyla özgürüm
yaaaa çook mutlu oldum valla gözün aydın canimKızlar doktordan çıktım, oğluşum çok şükür gayet iyikanama alanı geçmiş ağır kaldırmamak ve kendimi yormamak şartıyla özgürüm
ilk alışveriş en en heyecanlısıKızlar doktordan çıktım, oğluşum çok şükür gayet iyikanama alanı geçmiş ağır kaldırmamak ve kendimi yormamak şartıyla özgürüm
Merhaba doktorum 28.haftaya kadar ayda bir sonrasında daha yakın takip dedi. Siz de 4 hafta da bire denk gelicek şekilde ayarlayabilirsinizkızlar devlete gidenler randevuyu ne kadarda bir alıyorusnuz. doktor bişey demediği için kafamıza göre alıyoruz
Canım benim hep düşüktür b12 ve dil altı hap olanlarından kullanmanı öneririm. B12 bağırsaktan emiliyor ve hamilelikte zaten bağırsaklar tembel. Ama dil altı direk kana karıştığı için jet hızıyla yükseltiyor. Solgarın dil altını ve NBL'nin dil altını kullandım. Test sonuçlarına göre gayet güzel yükseltiyor.Bende şuan 13+5 teyim. Doktorum bana da elenatal 1 önerdi. B12im çok düşüktü. 24 gün kullandıktan sonra bugün kan testi yaptırdım ve b12im folatım öncesine göre daha da düşük. Yani hiçbir faydası olmamış. Sonuçları görünce gerçekten şok oldum.
çok geliyor bana 4 hafta daMerhaba doktorum 28.haftaya kadar ayda bir sonrasında daha yakın takip dedi. Siz de 4 hafta da bire denk gelicek şekilde ayarlayabilirsiniz
sagol cnm aminnn siz öğrendiniz mi peki
Hadi gözün aydın cnmartik dışarı çıkabilirsin
Oğlusunda hayirli olsun tekrardan rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmkiz çocuğu olunca insan erkek bebeğe özeniyor
Ya cok sevindim birimiz daha ozgurler kervanına katıldık gözün aydın canim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ay sanki kendim güzel haber almışım,ilk alışverişi yapmışım gibi hissettim. Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrularımıza. Güzel güzel pozlarını paylaşırsın inşallah paşamızın o smokinle
Maşallah,Sübhanallah. Hep güzel hep olumlu haberler alalım inşallah. Tekmelerini paylaşalım,doğum hikayelerimizi... En nihayetinde gazını uykusunu anlatalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği tatmayı. Sağlıklı ve hayırlı yavrularımız olsun
Ayyy kanamanın durmasına sevindim canımoğluşunun ilk kıyafetleri de hayırlı olsun benim bir sonraki randevuma daha çok var , 28 ağustosta
yaaaa çook mutlu oldum valla gözün aydın canimdarısı benim başıma Ins benimde kanama alanı geçmiştir Cuma kontrol var.
Kızlar hepinize çok çooookk teşekkür ederim inşallah hepinizin güzel haberlerini, sevinçlerini paylaşırız burada ben bugün Özgür olunca biraz azıttım eve daha şimdi girdim yorgunluktan her yerim ağrıyorilk alışveriş en en heyecanlısı. özgürlüğünü de ilan etmişsin ohh çok sevindim canım.
Nasıl doktor bişey demedi? Kesede sıkıntı yoksa da önlem amaçlı progestan vermeliydi, kadin doğumcu mu bakti?Kızlar yaaa yine sorularımla ben geldim 3 saat önce kırmızı lekem oldu peçeteye silince geldi acile gittim bir şey demedisizler bu durumu yaşadınız mı hiç devam etmiyor şimdi sadece 3 saat önce az bi şey geldi çok korkuyorum kese göründü sadece doktor bi şey demedi kaç haftalık falan tahminim 5 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?