Evet aslında dikkat etmek lazım ıhlamur dışında bitki çayı önermiyorlar bide maydonoz tüketimini azaltmak gerekiyor aslında şuan bulantı olmadan bol bol taze kırılmış ceviz fındık badem falan yememiz lazım çok faydalı benim diğer hamileliklerimde 6. Haftan sonra çok zordu sürekli kusuyordum inş bunda olmaz 6. Haftaya kadar ne olur ne olmaz diye iyi beslenmek lazımbitki çaylarıda zararlı lütfen dikkat edin bir arkadaşım bu yüzden düşük yapacaktı neredeyse dr yasakladı bitki çayını
Zencefil ve ıhlamur çayı zararlı değil diye biliyorum hatta gebelikte mide bulantıları için zencefil çayı öneriliyor aşırıya kaçmamak şartıyla...arkadaşınız acaba çok mu içti ve hangi bitki çayıydı ?bitki çaylarıda zararlı lütfen dikkat edin bir arkadaşım bu yüzden düşük yapacaktı neredeyse dr yasakladı bitki çayını
Ben her gün 1 ceviz yiyorum, öğlen de 10 adet civarı fındıkEvet aslında dikkat etmek lazım ıhlamur dışında bitki çayı önermiyorlar bide maydonoz tüketimini azaltmak gerekiyor aslında şuan bulantı olmadan bol bol taze kırılmış ceviz fındık badem falan yememiz lazım çok faydalı benim diğer hamileliklerimde 6. Haftan sonra çok zordu sürekli kusuyordum inş bunda olmaz 6. Haftaya kadar ne olur ne olmaz diye iyi beslenmek lazım
İnş hepimizin çok güzel geçer benim için çok zordu zayıfım bide kusma ile iyice zayıflamıştım ikisinde de 6 ayda anca hamile kaldığım kiloya gelebilmiştim ama çok zor günlerdi rüyalarımda kana kana su içiyordum bir yudum su içsem 5 kes kusuyordum hep serumlarda duruyordumBen her gün 1 ceviz yiyorum, öğlen de 10 adet civarı fındıktabi kuruyemiş kilo aldırabilir gereksiz yere aşırıya kaçmamak lazım..ilk hamileliğimde sadece birkaç hafta midem bulandı, hiç kusmadım acaba bunda nasıl olacak , çok merak ediyorum, umarım bu da rahat bir hamilelik olur
Hadi yaaa üzüldüm canım, inşallah bu hamileliğin çok güzel geçerİnş hepimizin çok güzel geçer benim için çok zordu zayıfım bide kusma ile iyice zayıflamıştım ikisinde de 6 ayda anca hamile kaldığım kiloya gelebilmiştim ama çok zor günlerdi rüyalarımda kana kana su içiyordum bir yudum su içsem 5 kes kusuyordum hep serumlarda duruyordum
Amin canım inş hepimizin güzel geçer şuan 44 kiloyum daha başlamadı şükür takvime göre 4+2 yim diğerlerinde 6. Haftayı doldurduğum sabah bulantı ile uyanmıştımHadi yaaa üzüldüm canım, inşallah bu hamileliğin çok güzel geçerşu an kaç kilosun , mide bulantın başladı mı ?
44 kilomuuuu amanıııınnnn :)Amin canım inş hepimizin güzel geçer şuan 44 kiloyum daha başlamadı şükür takvime göre 4+2 yim diğerlerinde 6. Haftayı doldurduğum sabah bulantı ile uyanmıştım
inşallah çok kolay geçerİnş hepimizin çok güzel geçer benim için çok zordu zayıfım bide kusma ile iyice zayıflamıştım ikisinde de 6 ayda anca hamile kaldığım kiloya gelebilmiştim ama çok zor günlerdi rüyalarımda kana kana su içiyordum bir yudum su içsem 5 kes kusuyordum hep serumlarda duruyordum
44 kilomuuuu amanıııınnnn :)
Amin inş hepimizininşallah çok kolay geçer
Bende 20 kg yakin verdim ahmet apa diyetiyle ve insulin adirencim.vardigectu. hamilelikde uygulamasi nasil olur acabaYok canimm ben diyetisyene pek inanmiyorum cünkü yemeyerek kilo verirsin elbet ama yiyince iki katinida alirsin , ben Ahmet Apa 1 ve 2. Seviyeyi yaptim aslinda saglikli beslenme diyolae o sekilde verdim suan bile yapabilirsin onu hicbir sakincasi yok daha güzwl saglikli hamilelik gecirirsin bende 1. Seviyeye gecis yapicam doguma kadar o sekilde beslenicem
Hmm bilemedim onu şimdi erken döllenme mi oluyo o zaman. Tam bilemedimBenim esas kafamı karıştıran şey geç döllenmenin ölçümde daha küçük çıkması gerekmez mi? Ölçünce 7haftalık çıkıyo ama 1mayıs sata göre hesaplıyo 5+4 diyo
Aa evet aynıymış. Amin inşallah sağ salim duyarızMerhaba, günlerimiz aynı sizinleBen de 17’sinde kalp atışı için gideceğim. İnşallah sağsalim duyarız hepimiz o minik kalplerin atışını
Maydanoz için ben doktoruma sordum çevremden çok duyduğum için. İçinde folik asit var neden zararlı deniyo diye. Günde 2 3 dal bişey olmaz dedi. Tabi kilolarca ye demiyorum da dediEvet aslında dikkat etmek lazım ıhlamur dışında bitki çayı önermiyorlar bide maydonoz tüketimini azaltmak gerekiyor aslında şuan bulantı olmadan bol bol taze kırılmış ceviz fındık badem falan yememiz lazım çok faydalı benim diğer hamileliklerimde 6. Haftan sonra çok zordu sürekli kusuyordum inş bunda olmaz 6. Haftaya kadar ne olur ne olmaz diye iyi beslenmek lazım
Yediklerimin etkilediği oluyor illa ama çok büyük bi sorun yaşamadım şimdiye kadarevet muhtemelen gaz olabilir kabızlık sorunu yaşıyormusunuz sizde
Canim adet olmadığın için önemin o bir hafta sonra biraz indi benim şişkinliğimKızlar benim göbeğimde bir şişlik var sanki, erken değil mi belirginleşmesi, hemen de 1 kg fark etmiş gibi, tartıda 1 kg fazla çıkıyorum
Yok canım korkma vücudun alışıyor hormonlara o yüzden mesela son aylarda daha büyüyecek göğüsler ama bu acıları Sut gelinceye kadar yasamayacaksin bir dahaMerhabalar benim geçen cuma 4+6 yken kese ve bebek göründü üstten. Fakat zaman zaman göğüslerimin acısı geçiyor ve kasık ağrısı azalıyor. Belirtileri azalıp sağlıklı olduğu haberi alan varmı bebeğinin? Yarın kalp atışı dinlemeye gidicem. Dua edin lütfen bir sıkıntı olmasın. Solda da 5 cm lik bir çikolata kistim var oda korkutuyor biraz beni
Cok sewindim bende yarın gideceğim kalp atışı dinlemeye. 5+6 oluyorum. Acaba belirtilerinizde artma azalma oluyor muBugun 6+2 de kalp atışını duyduk mercimegimin göründü kesesinde