2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bitki çaylarıda zararlı lütfen dikkat edin bir arkadaşım bu yüzden düşük yapacaktı neredeyse dr yasakladı bitki çayını
Evet aslında dikkat etmek lazım ıhlamur dışında bitki çayı önermiyorlar bide maydonoz tüketimini azaltmak gerekiyor aslında şuan bulantı olmadan bol bol taze kırılmış ceviz fındık badem falan yememiz lazım çok faydalı benim diğer hamileliklerimde 6. Haftan sonra çok zordu sürekli kusuyordum inş bunda olmaz 6. Haftaya kadar ne olur ne olmaz diye iyi beslenmek lazım

bitki çaylarıda zararlı lütfen dikkat edin bir arkadaşım bu yüzden düşük yapacaktı neredeyse dr yasakladı bitki çayını
Zencefil ve ıhlamur çayı zararlı değil diye biliyorum hatta gebelikte mide bulantıları için zencefil çayı öneriliyor aşırıya kaçmamak şartıyla...arkadaşınız acaba çok mu içti ve hangi bitki çayıydı ?

Ben her gün 1 ceviz yiyorum, öğlen de 10 adet civarı fındık tabi kuruyemiş kilo aldırabilir gereksiz yere aşırıya kaçmamak lazım..ilk hamileliğimde sadece birkaç hafta midem bulandı, hiç kusmadım acaba bunda nasıl olacak , çok merak ediyorum, umarım bu da rahat bir hamilelik olur

İnş hepimizin çok güzel geçer benim için çok zordu zayıfım bide kusma ile iyice zayıflamıştım ikisinde de 6 ayda anca hamile kaldığım kiloya gelebilmiştim ama çok zor günlerdi rüyalarımda kana kana su içiyordum bir yudum su içsem 5 kes kusuyordum hep serumlarda duruyordum

Hadi yaaa üzüldüm canım, inşallah bu hamileliğin çok güzel geçer şu an kaç kilosun , mide bulantın başladı mı ?

Hadi yaaa üzüldüm canım, inşallah bu hamileliğin çok güzel geçer şu an kaç kilosun , mide bulantın başladı mı ?
Amin canım inş hepimizin güzel geçer şuan 44 kiloyum daha başlamadı şükür takvime göre 4+2 yim diğerlerinde 6. Haftayı doldurduğum sabah bulantı ile uyanmıştım

inşallah çok kolay geçer

Bende 20 kg yakin verdim ahmet apa diyetiyle ve insulin adirencim.vardigectu. hamilelikde uygulamasi nasil olur acaba

Maydanoz için ben doktoruma sordum çevremden çok duyduğum için. İçinde folik asit var neden zararlı deniyo diye. Günde 2 3 dal bişey olmaz dedi. Tabi kilolarca ye demiyorum da dedi

Merhabalar benim geçen cuma 4+6 yken kese ve bebek göründü üstten. Fakat zaman zaman göğüslerimin acısı geçiyor ve kasık ağrısı azalıyor. Belirtileri azalıp sağlıklı olduğu haberi alan varmı bebeğinin? Yarın kalp atışı dinlemeye gidicem. Dua edin lütfen bir sıkıntı olmasın. Solda da 5 cm lik bir çikolata kistim var oda korkutuyor biraz beni

Kızlar benim göbeğimde bir şişlik var sanki, erken değil mi belirginleşmesi, hemen de 1 kg fark etmiş gibi, tartıda 1 kg fazla çıkıyorum
Canim adet olmadığın için önemin o bir hafta sonra biraz indi benim şişkinliğim

Yok canım korkma vücudun alışıyor hormonlara o yüzden mesela son aylarda daha büyüyecek göğüsler ama bu acıları Sut gelinceye kadar yasamayacaksin bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…