2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba anneler doktora gittim bugun daha guvenilir bir doktora kanama alani filan yok dedi gayet sağlıklı bir yerlesim olmus dedi cok şükür. Haftaya cuma kalp atışını duyariz dedi. Nasil bir mucize degil mi ?rabbime şükürler olsun herkese nasip etsin insallah
rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :)

Kızlar benim göbeğimde bir şişlik var sanki, erken değil mi belirginleşmesi, hemen de 1 kg fark etmiş gibi, tartıda 1 kg fazla çıkıyorum 🤣🤔🥺

Kızlar benim göbeğimde bir şişlik var sanki, erken değil mi belirginleşmesi, hemen de 1 kg fark etmiş gibi, tartıda 1 kg fazla çıkıyorum 🤣🤔🥺
Ben 80 kiloydum gecen yil simdi 54 kgyum 🥰 Ahmet Apa saolsunnn ama benimde bu ay gün boyu bisi yemedigim halde 1 gram bile verememistim hatta cok sasirdim mümkün degil diye bisiler oluyo dedim vücudumda 🥰 demekki hamilelik etkiliyo hemen daha olusma esnasinda bile

Ben 80 kiloydum gecen yil simdi 54 kgyum 🥰 Ahmet Apa saolsunnn ama benimde bu ay gün boyu bisi yemedigim halde 1 gram bile verememistim hatta cok sasirdim mümkün degil diye bisiler oluyo dedim vücudumda 🥰 demekki hamilelik etkiliyo hemen daha olusma esnasinda bile
Yaaa ne güzel canım yaa, benim boyum 1.62 ve sabah 65 kg gözüküyordum moralim yerle bir 😢🙃 ramazan başında 62,5 ‘tum oysa ☹️ Ben de keşke şu an 54 olsaydım ☺️ İdeal kilom 😃

Nasıl verdin kız 80’den 54’e 🤩 güzel bir serüven olmuş, diyetisyenle mi ?

Yaaa ne güzel canım yaa, benim boyum 1.62 ve sabah 65 kg gözüküyordum moralim yerle bir 😢🙃 ramazan başında 62,5 ‘tum oysa ☹️ Ben de keşke şu an 54 olsaydım ☺️ İdeal kilom 😃
Benimde boyum 1.62🥰 en son 2020 ye girerken yilbasinda görümcemde tartiya cikinca karar verdim 8 ay sürdü 58 e düsmem daha sonrasida yavas yavas hergün biraz vererek ideal kiloma döndüm simdi iste 1 yildir sabitim öyle cok yiyince almiyorumda tolere edwbiliyorumda insallah hamileliktede böyle olur 🥰 azmis kilon verirsin ben ogluma 67 ile hamile kalmis 79 la girmisim doguma 🥰

Nasıl verdin kız 80’den 54’e 🤩 güzel bir serüven olmuş, diyetisyenle mi ?
Yok canimm ben diyetisyene pek inanmiyorum cünkü yemeyerek kilo verirsin elbet ama yiyince iki katinida alirsin , ben Ahmet Apa 1 ve 2. Seviyeyi yaptim aslinda saglikli beslenme diyolae o sekilde verdim suan bile yapabilirsin onu hicbir sakincasi yok daha güzwl saglikli hamilelik gecirirsin bende 1. Seviyeye gecis yapicam doguma kadar o sekilde beslenicem

X