2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayniyiz ozaman 🥰 benim ovulasyon 27.28 mayisti 29 catlamaydi ,8 Haziranda kan vermistim 28 cikti iste ondan sonrada testle takip ettim cünkü 24 haziranda randevum ..
aynen tam zamanına denk gelio galiba benm de bende o şekilde gitmeyi planlıyordum ama bi yanımda kalk git diye dürtüyor :KK70:

Yok canimm ben diyetisyene pek inanmiyorum cünkü yemeyerek kilo verirsin elbet ama yiyince iki katinida alirsin , ben Ahmet Apa 1 ve 2. Seviyeyi yaptim aslinda saglikli beslenme diyolae o sekilde verdim suan bile yapabilirsin onu hicbir sakincasi yok daha güzwl saglikli hamilelik gecirirsin bende 1. Seviyeye gecis yapicam doguma kadar o sekilde beslenicem
ben şuan 72 kiloyum umarım çok almam ya

Benimde boyum 1.62🥰 en son 2020 ye girerken yilbasinda görümcemde tartiya cikinca karar verdim 8 ay sürdü 58 e düsmem daha sonrasida yavas yavas hergün biraz vererek ideal kiloma döndüm simdi iste 1 yildir sabitim öyle cok yiyince almiyorumda tolere edwbiliyorumda insallah hamileliktede böyle olur 🥰 azmis kilon verirsin ben ogluma 67 ile hamile kalmis 79 la girmisim doguma 🥰
Ben normalde kolay kolay kg almıyorum, metabolizmam iyi çalışır hashimato olmasına rağmen 🙂 Ama niyeyse bu aralar cipse sardım , geceleri birşeyler izlerken patates cipsi ve zencefilli limonlu çay içiyorum ( güya kendimi avutuyorum biri sağlıklı biri sağlıksız 🤣) . Senin de çikolata cips vs yemeyeceğim, diyetteyim dediğin zaman tam tersi kafanda sürekli bu yiyecekler dönüyor muydu inadına..☺️😁 bu pandemi virüs de psikolojiyi bozdu valla..😢

Benimde karnim sis böyle agirlik var ,göbegim önde bende gaz diye düsünüyorum kabizlikta var bende midemde agriyo eksiyo ve istahim yok
benimde öyle şiş çok fazla ama açlık hissediom ben şuan ilkinde 8. haftadan sonra inanılmaz kötüydüm bakalım bu nasıl olacak umarım rahat geçer

72:KK43: kaç aydır gitmedi mübarek yapışdı kaldı ilk doğumdan sonra bu kısım inatçı kiloydu yemedim aç kaldım olmadı yedim olmadı aralıklı oruç yapdım olmadı :KK70: inşallah bunda çok kilo almam
Ben de kızıma 63 ile hamile kalmış 78 ile doğuma girmiştim, 63 kgya düşmüştüm yaklaşık 2 senedir sabitti ( kızım şu an 4 yaşında) . İdeal kilom 54-55, ama bir türlü iradeli olup veremedim, 55 ile falan hamile kalacaktım güya 🙃☺️ İnşallah en fazla 8 kg ile kapatırsın sen de canım 🤗

Ben de kızıma 63 ile hamile kalmış 78 ile doğuma girmiştim, 63 kgya düşmüştüm yaklaşık 2 senedir sabitti ( kızım şu an 4 yaşında) . İdeal kilom 54-55, ama bir türlü iradeli olup veremedim, 55 ile falan hamile kalacaktım güya 🙃☺️ İnşallah en fazla 8 kg ile kapatırsın sen de canım 🤗
inşallah inşallah tek umudum o ben de belki verrdim ama çok fazla süt olsun diye saçma sapan şeyler içdim yedim ondan kaldı bence kilo

Ben normalde kolay kolay kg almıyorum, metabolizmam iyi çalışır hashimato olmasına rağmen 🙂 Ama niyeyse bu aralar cipse sardım , geceleri birşeyler izlerken patates cipsi ve zencefilli limonlu çay içiyorum ( güya kendimi avutuyorum biri sağlıklı biri sağlıksız 🤣) . Senin de çikolata cips vs yemeyeceğim, diyetteyim dediğin zaman tam tersi kafanda sürekli bu yiyecekler dönüyor muydu inadına..☺️😁 bu pandemi virüs de psikolojiyi bozdu valla..😢
Merhaba,
Hamilelikte cips gibi tuzlu ürünlere karşı düşkünlük oluşursa Sodyum eksikliği olabilir dedi benim doktorum. Cips görünce söyleyeyim dedim :)

Benimde karnim sis böyle agirlik var ,göbegim önde bende gaz diye düsünüyorum kabizlikta var bende midemde agriyo eksiyo ve istahim yok
Benim bağırsaklar da inanılmaz çalışır günde 2 kere wc’ye çıkarım 🤣🤣 kızıma hamileyken de 3 kere çıkardım günde 🤣🤣 kayınvalidem şok geçiriyordu kalmaya gelmişti bir süre , kabızlık sorunu vardı kadın 1 haftadır wc’ye gidemiyordu 😄☺️ Acı sos baharat severim ve türk kahvesi nescafe de bağırsaklarımı çok çalıştırır, ondan sanırım böyleyim..🙃

R tabiiiiii o beynimizin oyunu 🥰 ilk 1 hafta cok zorlandimki benim ayda 2 sefer birde günüm vardi arkadaslarla habire toplanmalar falan ama kacamak yaptim tabi ilk 10 gü yapmadim sonra haftasonu 1 sefer az az kacamak yaptimki ben Redbul faniyim yani icmeden duramam cok severim🥰 ilk kacamaklarda cipsi paket üzerinden yiyodum tabaga koymadab nefsi gecistiedim aonra isi ele alinca yedim ertesi gün kahvalti saatimi 2 saat geciktirdim derken hem yedim hem kimo verdi.🥰

Yok canimm ben diyetisyene pek inanmiyorum cünkü yemeyerek kilo verirsin elbet ama yiyince iki katinida alirsin , ben Ahmet Apa 1 ve 2. Seviyeyi yaptim aslinda saglikli beslenme diyolae o sekilde verdim suan bile yapabilirsin onu hicbir sakincasi yok daha güzwl saglikli hamilelik gecirirsin bende 1. Seviyeye gecis yapicam doguma kadar o sekilde beslenicem
Masallah cnm guzel vermissin Ahmet apanin seviyeleri biraz zorlu ama başarmışsın bende if diyeti ile vermiştim 76 kilodan 65 şuan 1 senedir kilomu koruyorum hamilelik olunca yavas yavas alirim galiba

bitki çaylarıda zararlı lütfen dikkat edin bir arkadaşım bu yüzden düşük yapacaktı neredeyse dr yasakladı bitki çayını

X