- 9 Nisan 2021
- 95
- 52
- 30
Hemen kötü düşünmeyin bence stres istemesek de yaşıyoruz sizi anlıyorum ama doktorun tecrübesi soğuk kanliligi ve bilgisi çok önemli belki gec dollenmedir o yüzden üzülmeyin hesabınıza göre kaç haftalıkKızlar ben şimdi doktordan çıktım. İçim rahat etmedi bekleyemedim doktora gittim . Keseyi gördü ama mırım kırım bişeyler dedi başka bir doktoru daha çağırdı. Betaları söyledim cumartesi 121 pazartesi 309 diye hmm nerde yaptırdın falan dedi. Fısıldaşmalardan duyduğuma göre ölçümde 7haftalık çıkıyomuş ama tarih olarak hesaplayınca 5+4. Bir tutardızlık var diye konuştular. Test yazdı işte beta hgc başka testler fln. Yarın gidip kan vericem. Folik asit kullanıyo musun diye bile sormadı ne garip bir doktora denk geldim
Ben heveslenmiyim bari...
Betahcg değeriniz kaçtı? Vajinal bakmasından korkuyorum.ben sıkışık gittim ama dr vajinal bakmak istedi. Yani sıkışık gitmem bir işe yaramadı :)
Betahcg değeriniz kaçtı?Bizde dün 5+2 ıken keseyı görduk, kalp atışı için 15 gun sonraya cagırdı inşallah sıkıntısız onuda duyarız :)
Bence kötü düşünme. Ben yumurtlama tarihime göre hesapladığımda dün 5+4 idi ancak bugün ultrason kağıdında farkettim ölçümde 5+1 görünüyor. Senin de geç yumurtlama ya da geç döllenme olabilir belkiKızlar ben şimdi doktordan çıktım. İçim rahat etmedi bekleyemedim doktora gittim . Keseyi gördü ama mırım kırım bişeyler dedi başka bir doktoru daha çağırdı. Betaları söyledim cumartesi 121 pazartesi 309 diye hmm nerde yaptırdın falan dedi. Fısıldaşmalardan duyduğuma göre ölçümde 7haftalık çıkıyomuş ama tarih olarak hesaplayınca 5+4. Bir tutardızlık var diye konuştular. Test yazdı işte beta hgc başka testler fln. Yarın gidip kan vericem. Folik asit kullanıyo musun diye bile sormadı ne garip bir doktora denk geldim
Bir de sata göre 6+6 olması gerekiyor ancak düzensizlik olduğu için biraz karışık. Net olarak bi sonraki gelişinde belli olur dedi doktor. Ama için rahat etmeyecek ise farklı bir dra gidebilirsinKızlar ben şimdi doktordan çıktım. İçim rahat etmedi bekleyemedim doktora gittim . Keseyi gördü ama mırım kırım bişeyler dedi başka bir doktoru daha çağırdı. Betaları söyledim cumartesi 121 pazartesi 309 diye hmm nerde yaptırdın falan dedi. Fısıldaşmalardan duyduğuma göre ölçümde 7haftalık çıkıyomuş ama tarih olarak hesaplayınca 5+4. Bir tutardızlık var diye konuştular. Test yazdı işte beta hgc başka testler fln. Yarın gidip kan vericem. Folik asit kullanıyo musun diye bile sormadı ne garip bir doktora denk geldim
Hemen kötü düşünmeyin bence stres istemesek de yaşıyoruz sizi anlıyorum ama doktorun tecrübesi soğuk kanliligi ve bilgisi çok önemli belki gec dollenmedir o yüzden üzülmeyin hesabınıza göre kaç haftalık
Bence kötü düşünme. Ben yumurtlama tarihime göre hesapladığımda dün 5+4 idi ancak bugün ultrason kağıdında farkettim ölçümde 5+1 görünüyor. Senin de geç yumurtlama ya da geç döllenme olabilir belki
Büyük çıkmasının ne gibi kötü yani olabilirki netten baktiniz içinizi ferah tutun. olmadi bi doktora daha gidin insallah. 5 +1 bizim hafttamiz kese 5 +6 dedi doktor.Benim esas kafamı karıştıran şey geç döllenmenin ölçümde daha küçük çıkması gerekmez mi? Ölçünce 7haftalık çıkıyo ama 1mayıs sata göre hesaplıyo 5+4 diyo
Merhaba, günlerimiz aynı sizinledün keseyi gördük kalp atışı için 17sine randevu verdi doktor
Bata 3 gun kala 42 idi bir daha kan vermedim canımBetahcg değeriniz kaçtı?
Üzülme canım o dogana kadar hep değişir bende 5+3 iken 6+1 çıktım mesela başka doktora git için rahat etmediyseKızlar ben şimdi doktordan çıktım. İçim rahat etmedi bekleyemedim doktora gittim . Keseyi gördü ama mırım kırım bişeyler dedi başka bir doktoru daha çağırdı. Betaları söyledim cumartesi 121 pazartesi 309 diye hmm nerde yaptırdın falan dedi. Fısıldaşmalardan duyduğuma göre ölçümde 7haftalık çıkıyomuş ama tarih olarak hesaplayınca 5+4. Bir tutardızlık var diye konuştular. Test yazdı işte beta hgc başka testler fln. Yarın gidip kan vericem. Folik asit kullanıyo musun diye bile sormadı ne garip bir doktora denk geldim
Ay hayir hayır lütfen hamilelikte böyle şeylere netten bakmayın gereksiz stres en kötü senaryo çıkar burada bile problemlerimizi dile getirip sizde var mı bu sorun diye soruyoruz her şeyi harika giden durumlar asla yazmaz internetre kendinizi bu tür negatiflere bogmayinBüyük çıkmasının ne gibi kötü yani olabilirki netten baktiniz içinizi ferah tutun. olmadi bi doktora daha gidin insallah. 5 +1 bizim hafttamiz kese 5 +6 dedi doktor.
Merhaba, 11-12. Gün daha çok yeni, değeriniz bence iyi. Önemli olan 2 gün sonra 2 kat artması. Yani 28’den iki gün sonra 56 civarı olursa gayet iyi.Merhaba anneler anne adaylariBende ovulasyonun 11.12.günü emin degilim kan verdim 28 cikti siz kacla ögrendiniz böyle düüsük ögrenen varni ? Ve test gününe göre deger normalmi ? Testlerle takip ediyorum testlerim.bunlar son yesil testler bugün sabah ve öglene ait Clear Blue yuda öglen yaptim
keseyi gördüğü için yeniden beta hcg tesli istemedi DR.Betahcg değeriniz kaçtı? Vajinal bakmasından korkuyorum.
Adetin geçilmeden yaptın değilim testi başka gruplarda da yazanlar olmuş testi düşük çıkıp normal ilerleyen normal diye düşünüyorum sanırım herkesim bünyesine göre değişiyor değer değerin 5 in üzerinde olması gebelik var demek önemli olan iki günde bir kan verip iki katı artış oluyorumu diye bakmak en iyisi bence iki günde bir kan verinMerhaba anneler anne adaylariBende ovulasyonun 11.12.günü emin degilim kan verdim 28 cikti siz kacla ögrendiniz böyle düüsük ögrenen varni ? Ve test gününe göre deger normalmi ? Testlerle takip ediyorum testlerim.bunlar son yesil testler bugün sabah ve öglene ait Clear Blue yuda öglen yaptim
ben 4+5 diye tahmin ediodum son adete göre ama beta düşük gelince bilemedim muhtemel geç döllnme var doktorada kese ve kalp duyacağım zaman gitmek istiomSizin ki kaç haftalık insallah güzel gelişmeler yaşarsınız
evet orası öyleymiş ben testen anlamıom pek ama belirginleşmeye başlamış bende mi test yapsam bilemedmBwn öyle sürekli kan takibi yapamam almanyada hayatta yapmazlar onuda ama testlerle takip ediyorum iyi ilerliyor dimi ? Bata 1 gün var bu sabah yaptim bunuda