- 23 Nisan 2018
- 327
- 248
- 32
rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :)Merhaba anneler doktora gittim bugun daha guvenilir bir doktora kanama alani filan yok dedi gayet sağlıklı bir yerlesim olmus dedi cok şükür. Haftaya cuma kalp atışını duyariz dedi. Nasil bir mucize degil mi ?rabbime şükürler olsun herkese nasip etsin insallah
Kuzum eger evde testin varsa böyle takip et alt alta koy hergün koyulasmasina bakevet orası öyleymiş ben testen anlamıom pek ama belirginleşmeye başlamış bende mi test yapsam bilemedm
benm acaba ne zaman kese ve kalp atışı duyulur çok merak ediyorumKuzum eger evde testin varsa böyle takip et alt alta koy hergün koyulasmasina bak
Adetin geciktimi senin ? Kacinci günündesinbenm acaba ne zaman kese ve kalp atışı duyulur çok merak ediyorum
henüz gecikmedi galiba yani ya dündü ya bugündü muhtemelen ben erken öğrendimAdetin geciktimi senin ? Kacinci günündesin
:) bende de sanki öyleee yahuu zati kiloluyumKızlar benim göbeğimde bir şişlik var sanki, erken değil mi belirginleşmesi, hemen de 1 kg fark etmiş gibi, tartıda 1 kg fazla çıkıyorum
Ayniyiz ozamanhenüz gecikmedi galiba yani ya dündü ya bugündü muhtemelen ben erken öğrendim
Gazdan dolayı şişkinlik olabilir , henüz çok erken kilo almak iÇin benceKızlar benim göbeğimde bir şişlik var sanki, erken değil mi belirginleşmesi, hemen de 1 kg fark etmiş gibi, tartıda 1 kg fazla çıkıyorum
Ben 80 kiloydum gecen yil simdi 54 kgyumKızlar benim göbeğimde bir şişlik var sanki, erken değil mi belirginleşmesi, hemen de 1 kg fark etmiş gibi, tartıda 1 kg fazla çıkıyorum
ben de birşeyler yiyince aşırı şişiyorum böyle mideme dokunsan patlayacak gibi oluyorGazdan dolayı şişkinlik olabilir , henüz çok erken kilo almak iÇin bence
Ay moralim bozuldu..:) bende de sanki öyleee yahuu zati kiloluyum
Yaaa ne güzel canım yaa, benim boyum 1.62 ve sabah 65 kg gözüküyordum moralim yerle birBen 80 kiloydum gecen yil simdi 54 kgyumAhmet Apa saolsunnn ama benimde bu ay gün boyu bisi yemedigim halde 1 gram bile verememistim hatta cok sasirdim mümkün degil diye bisiler oluyo dedim vücudumda demekki hamilelik etkiliyo hemen daha olusma esnasinda bile
Bence de saçma yani şu an hemen kilo almamGazdan dolayı şişkinlik olabilir , henüz çok erken kilo almak iÇin bence
Kaç kilosun canım bu arada:) bende de sanki öyleee yahuu zati kiloluyum
Nasıl verdin kız 80’den 54’eBen 80 kiloydum gecen yil simdi 54 kgyumAhmet Apa saolsunnn ama benimde bu ay gün boyu bisi yemedigim halde 1 gram bile verememistim hatta cok sasirdim mümkün degil diye bisiler oluyo dedim vücudumda demekki hamilelik etkiliyo hemen daha olusma esnasinda bile
Benimde boyum 1.62Yaaa ne güzel canım yaa, benim boyum 1.62 ve sabah 65 kg gözüküyordum moralim yerle birramazan başında 62,5 ‘tum oysa Ben de keşke şu an 54 olsaydım İdeal kilom
Henüz başlamadı mide bulantım ama zencefilli çay ya da zencefilli kurabiye bunaltıya çok iyi geliyor ve tuzlu çubuklar falan..Kızlar mide bulantınız var mı varsa önlemek için neler yapıyorsunuz
Yok canimm ben diyetisyene pek inanmiyorum cünkü yemeyerek kilo verirsin elbet ama yiyince iki katinida alirsin , ben Ahmet Apa 1 ve 2. Seviyeyi yaptim aslinda saglikli beslenme diyolae o sekilde verdim suan bile yapabilirsin onu hicbir sakincasi yok daha güzwl saglikli hamilelik gecirirsin bende 1. Seviyeye gecis yapicam doguma kadar o sekilde beslenicemNasıl verdin kız 80’den 54’egüzel bir serüven olmuş, diyetisyenle mi ?