- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah cnm sag salim kucağınıza alirsiniz hayirlisi ile.Ben defalarca yattım o çatala dış gebelik geçirdim tüpüm alındı defalarca yattım.
Bu gebeliğim tüp bebek defalarca yattım hala daha yatıyorum artık karından görünsün diye sıkışık gidicem bu muayenemde insallah rabbim çabalarımızın karşılığını bebeğimizle verir
Tabiki normal hayirli olsun hamileliginiz sag salim insallahMerhaba. Reglmin üzerinden 7 gün geçtiğinde test yaptırdım beta hcg 2500 çıktı. Cuma günü randevum var ama dayanamadım acaba değer normal midir?
bazen çok küçükken normal ultrason ile görünmüyormuş. bu sebeple alttan bakmak istiyor bazı doktorlar. umarım en kısa zamanda görürsünüz keseyiyok ultrasonla baktı
ben sıkışık gittim ama dr vajinal bakmak istedi. Yani sıkışık gitmem bir işe yaramadı :)Merhaba benim değerim 1830 du bugun. İdrara sıkışık mı gitmeliyiz? 3 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Görünür mü kese 5000 bine yaklaşır değerim o zaman çünkü son iki gidişimde 2 günde bir 2 kattan fazla yükselmişti
bazen çok küçükken normal ultrason ile görünmüyormuş. bu sebeple alttan bakmak istiyor bazı doktorlar. umarım en kısa zamanda görürsünüz keseyi
rıca etsem vverebılırmısın bır görüşüp bilgi almış olurum :)Bulunduğun şehirden bulman daha mantıklı online diyet arti ücret ekliyorlar malesef ben daha önce gidip kilo verdiğim diyetisyenimden aldim onunda online ücreti makul istersen özelden verebilirim iletişim adresini
Hadi inş darısı bizim başımızaBizde dün 5+2 ıken keseyı görduk, kalp atışı için 15 gun sonraya cagırdı inşallah sıkıntısız onuda duyarız :)
Merhaba, ben de yumurtlama tarihine göre yaptım testi düb reglime 8 gün kala öğrendim 25,36 çıktı.. yarın yeniden kan vericem bakalım inşallah artarBen yumurtlama tarihimi bildigim icin birazda erken yaptim testi eger yumurtlamanizi tahmin ediyorsaniz ona gore test yapabilirsiniz
Canimmmm benimde 17 mayis sat dünkü test 28 cikmis 27.28 mayis yumurtlamaydi bu deger normalmiKızlar beta hcg için kan vermiştim dün, bugün çıkmış. Adet döngüm 26-28 günde 1 . Sat 6 mayıstı . Sonucum sizce nasıl , betayı 2-3 gün sonra tekrarlamama gerek var mı sizce ?
Hadi gözün aydın cnm için rahat etsin artık.Merhaba anneler doktora gittim bugun daha guvenilir bir doktora kanama alani filan yok dedi gayet sağlıklı bir yerlesim olmus dedi cok şükür. Haftaya cuma kalp atışını duyariz dedi. Nasil bir mucize degil mi ?rabbime şükürler olsun herkese nasip etsin insallah
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlemeyi ve kalp atisinin duymayi nasip etsin rabbimdarisi bizim başımızaMerhaba anneler doktora gittim bugun daha guvenilir bir doktora kanama alani filan yok dedi gayet sağlıklı bir yerlesim olmus dedi cok şükür. Haftaya cuma kalp atışını duyariz dedi. Nasil bir mucize degil mi ?rabbime şükürler olsun herkese nasip etsin insallah
Canimmmm benimde 17 mayis sat dünkü test 28 cikmis 27.28 mayis yumurtlamaydi bu deger normalmi
Kiloyu hiç kafana takma canım verirsin Ben evlenirken 57 kg idim. Evlendikten 6 ay sonra bir 6 kg almıştım ama benimki pasta börek yemek, dikkatsiz davranmaktan o kg ile de hamile kalmıştım, 63 kg ile yani..doğuma 78 kg ile girdim, doğumdan 1 hafta sonra 70 kg ‘ya inmiştim bile, kızım 3.390 gr doğmuştu şimdi 2.ye hamileyim kısmetse, kg 64 ama bakalım bunda nasıl olacak ama gereksiz karbonhidrat almamaya çalışıcam, hamileliğin tadını çıkar, ben öyle yapacağım. Benim de ideal kg 54 meselaAmin canım benım cok sağol ideal kilom 55. ben şuan 63 oldum canım tüp bebek oldugu icin hormonlar şişirdi 2 kilo aldım birden. Bulantı da olmayınca 75-80 ile doğururum diyorum artık... Ama önemli değil sağlıkla doğuralımm da vericez bi şekilde artık
Ayy insallah yaaa haklısın valla ne kafama takıyorsam. Öyle de böylede kilo sınırımızıı aşıcaz 3 ün 5 in hesabını yapmıcamKiloyu hiç kafana takma canım verirsin Ben evlenirken 57 kg idim. Evlendikten 6 ay sonra bir 6 kg almıştım ama benimki pasta börek yemek, dikkatsiz davranmaktan o kg ile de hamile kalmıştım, 63 kg ile yani..doğuma 78 kg ile girdim, doğumdan 1 hafta sonra 70 kg ‘ya inmiştim bile, kızım 3.390 gr doğmuştu şimdi 2.ye hamileyim kısmetse, kg 64 ama bakalım bunda nasıl olacak ama gereksiz karbonhidrat almamaya çalışıcam, hamileliğin tadını çıkar, ben öyle yapacağım. Benim de ideal kg 54 mesela
Canimmmm benimde 17 mayis sat dünkü test 28 cikmis 27.28 mayis yumurtlamaydi bu deger normalmi
Benim yumurtlama aynı günlerdi sat 16 mayıstı dğnkü test 25.36 çıktı.. kadın doğum doktoru 2 gün sonra yeniden kan ver dedi yarın vericem bakalım inşallah artarBence normal canım, tebrik ederim, testi 4-5 gün sonra tekrarla , en az 2 katı artmışsa her şey yolunda demektir