Ah canimm normal ozaman ben ilk defa duyuyoum böyl3 düsük deger cok endiselwndimmm beni haberdar edermisin günl0k kan vermem imkansiz benimBenim yumurtlama aynı günlerdi sat 16 mayıstı dğnkü test 25.36 çıktı.. kadın doğum doktoru 2 gün sonra yeniden kan ver dedi yarın vericem bakalım inşallah artar
ben 843 gördükten 5 gün sonra gittim ve gördüm canım. 10 gün sonra da inşallah kalp atışını duyacağız :)cumartesi tekrar gideceğim inşallah görünür değerim o zamana 3 bin olmaz belki ama inşallah bi umut.sen gördün mü canım kaç değerle gördün
İnşallah görürsün güzel haberler duyarız inşallah :)Ben geçen hafta kesemi gördüm 5+0 iken.
Bu perşembe çağırdı doktorum 6+0 oluyor bakalım görebilcezmi kalp atışını
ben 843 gördükten 5 gün sonra gittim ve gördüm canım. 10 gün sonra da inşallah kalp atışını duyacağız :)
çok sevindim canım çok şükür. kalp atışını da duyarsın inşallah :)Merhaba anneler doktora gittim bugun daha guvenilir bir doktora kanama alani filan yok dedi gayet sağlıklı bir yerlesim olmus dedi cok şükür. Haftaya cuma kalp atışını duyariz dedi. Nasil bir mucize degil mi ?rabbime şükürler olsun herkese nasip etsin insallah
amin canım inşallah hepimizin gönlünce olur :)oh maşallah canım darısı başımıza inşallahSağlıkla ilerlesin canım inşallah
Hayırlı olsun canım hamileliğin sağlıkla kucağına alırsın inş 6. Haftada belli olmuyor bazılarının duyuluyor bazılarının duyulmuyor inş duyarsınArkadaşlar merhaba, bende 4.tedavimde güzel haberi aldim. Umarim hepimiz icin sürec saglikli ve güzel ilerler..
Kese icin haftaya cumaya randevu aldim.
6.haftaya denk geliyor, kalp atisida duyulurmu sizce?
Haber veririm canım.. %60 artması gerekirmiş 2 gün sonra yükseliş varsa bekle bir daha kan verme.. beklenen regl tarihi üzerinden 1 hafta geçince muayene edecekmiş dış gebelik vs gibi bir durum var mıydı.. Önceliğimiz beta hcg değerinin artışa geçmesi şu an için inşallah artar Allahın izniyle canımAh canimm normal ozaman ben ilk defa duyuyoum böyl3 düsük deger cok endiselwndimmm beni haberdar edermisin günl0k kan vermem imkansiz benim
Folik asit başla dedi bana bir de hemen..Ah canimm normal ozaman ben ilk defa duyuyoum böyl3 düsük deger cok endiselwndimmm beni haberdar edermisin günl0k kan vermem imkansiz benim
Ben daha doktoruma görünemedim 24 haziranda randevum ama baslayimmi bende ? Yani bisi yiyesimde yok beni istahim yokFolik asit başla dedi bana bir de hemen..
merhaba benimki de 73 idi. önemli olan 2 güne bi iki katı kadar artması imiş. içini ferah tut ki güzel olsunkızlar merhaba bat 9 haziran erken gebelik testi ile silik çizgi çıkmışdı sağlık ocağında dün tahlil verdi 57,67 çıkdı yarın birdaha tahlil verecem ama baya düşük geldi bana geç döllenmemi olmuş acaba
ne zaman gittiniz doktora kalp atışı duymak içinmerhaba benimki de 73 idi. önemli olan 2 güne bi iki katı kadar artması imiş. içini ferah tut ki güzel olsun
Evet canım içimiz rahat olur hem ben haber verdim çağıracak bir iki haftaya zaten sorup bana göre liste hazırlıyor oyle olunca yol yakınken dedim çünkü yaz meyve cok yiyorum en azından olcumu bilirimBulantılarım baslamazsa gidicem canımbekliyorum bi 7 haftalık olsun hala baslamazsa diyetisyene baslıcam . 3.aydan sonra gitmeyi düşünüyordum zaten cunku anneye değil bebeğe kilo aldıran cinsten liste hazırlıyorlar
dün keseyi gördük kalp atışı için 17sine randevu verdi doktorne zaman gittiniz doktora kalp atışı duymak için
Hadi hayırlısı inşallah bende cuma günü gideceğim 6+0 oluyor inşallah bekletmez bizi minikdün keseyi gördük kalp atışı için 17sine randevu verdi doktor
Sizin ki kaç haftalık insallah güzel gelişmeler yaşarsınızbende 24 ünde falan gitmeyi düşünüyorum yarın verdiğim kan sonucunda artış olursa artık :)