2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim yumurtlama aynı günlerdi sat 16 mayıstı dğnkü test 25.36 çıktı.. kadın doğum doktoru 2 gün sonra yeniden kan ver dedi yarın vericem bakalım inşallah artar
Ah canimm normal ozaman ben ilk defa duyuyoum böyl3 düsük deger cok endiselwndimmm beni haberdar edermisin günl0k kan vermem imkansiz benim

çok sevindim canım çok şükür. kalp atışını da duyarsın inşallah :)

Arkadaşlar merhaba, bende 4.tedavimde güzel haberi aldim. Umarim hepimiz icin sürec saglikli ve güzel ilerler..
Kese icin haftaya cumaya randevu aldim.
6.haftaya denk geliyor, kalp atisida duyulurmu sizce?
Hayırlı olsun canım hamileliğin sağlıkla kucağına alırsın inş 6. Haftada belli olmuyor bazılarının duyuluyor bazılarının duyulmuyor inş duyarsın

Ah canimm normal ozaman ben ilk defa duyuyoum böyl3 düsük deger cok endiselwndimmm beni haberdar edermisin günl0k kan vermem imkansiz benim
Haber veririm canım.. %60 artması gerekirmiş 2 gün sonra yükseliş varsa bekle bir daha kan verme.. beklenen regl tarihi üzerinden 1 hafta geçince muayene edecekmiş dış gebelik vs gibi bir durum var mıydı.. Önceliğimiz beta hcg değerinin artışa geçmesi şu an için inşallah artar Allahın izniyle canım

kızlar merhaba bat 9 haziran erken gebelik testi ile silik çizgi çıkmışdı sağlık ocağında dün tahlil verdi 57,67 çıkdı yarın birdaha tahlil verecem ama baya düşük geldi bana geç döllenmemi olmuş acaba

merhaba benimki de 73 idi. önemli olan 2 güne bi iki katı kadar artması imiş. içini ferah tut ki güzel olsun

Evet canım içimiz rahat olur hem ben haber verdim çağıracak bir iki haftaya zaten sorup bana göre liste hazırlıyor oyle olunca yol yakınken dedim çünkü yaz meyve cok yiyorum en azından olcumu bilirim

Kızlar ben şimdi doktordan çıktım. İçim rahat etmedi bekleyemedim doktora gittim . Keseyi gördü ama mırım kırım bişeyler dedi başka bir doktoru daha çağırdı. Betaları söyledim cumartesi 121 pazartesi 309 diye hmm nerde yaptırdın falan dedi. Fısıldaşmalardan duyduğuma göre ölçümde 7haftalık çıkıyomuş ama tarih olarak hesaplayınca 5+4. Bir tutardızlık var diye konuştular. Test yazdı işte beta hgc başka testler fln. Yarın gidip kan vericem. Folik asit kullanıyo musun diye bile sormadı ne garip bir doktora denk geldim
Ben heveslenmiyim bari...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…