2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende sorucam bakalim kahvaltı için neler verebilirim, hic doğru düzgün bişey yok ya nette Habire yumurta peynir karıştır yedir tarzı şeyler, benim aldığım gece mamasi,ondan yatarken veriyorum
Bana tuzsuz peyniri, tuzsuz zeytini püre gibi ez, yumurta sarısı, pekmez, ekşi mayalı tam buğday ekmeğinin içini verebilirsğn dedi ama aklıma pek yatmadı. O ekmekte tuz olur

Oh yanına et de verelim miymiş 😃

Çok mu katı geldi? Ben hala zeytinyağı almadım :/
Kiz canımı çektirdin akşam akşam, başkalarına derken benim sütümü cektireceksin bak 🙃
Alıntıları hep unutuyorum :KK70:
Olsun biz tahmin ederiz 🙈
Diş geliyor diyodun cnm ondan iştahsızdir belki
Meyve verince yiyor ama
Sabahları anne sütüyle hazırla ver kahvaltı olarak dedi bana da ama almadım
Anne sütünü nasıl ısıtacagiz internette baktığımda 50 derece ısıtın yazıyor Benmari o dereceye getirebilir miyiz ya
Bende sorucam bakalim kahvaltı için neler verebilirim, hic doğru düzgün bişey yok ya nette Habire yumurta peynir karıştır yedir tarzı şeyler, benim aldığım gece mamasi,ondan yatarken veriyorum
Üzerinde gece maması yazıyor mu canım, hipp in 5 tahıllı yazanı var o mu

Kiz canımı çektirdin akşam akşam, başkalarına derken benim sütümü cektireceksin bak 🙃
Ayy deme öyle üzülürüm. Ben kendim de et yemedim ama bak öyle ödeşelim. Yazarken canım da çekmedi. Izgara biber yazınca aklıma o geldi sanki mangal yapıyoruz çocuğa gibi düşündüm. Komik geldi birden. Ben ızgara da mangal da sevmem 🤣
Anne sütünü nasıl ısıtacagiz internette baktığımda 50 derece ısıtın yazıyor Benmari o dereceye getirebilir miyiz ya
Hiç bilmiyorum ki. Almadım ben mamayı. Aile sağlığı merkezindeki hemşireyle konuştum bugün. Gerek yok dedi. Gastrocudan haber bekliyorum. Bakalım o ne diyecek. Ona göre karar vereceğim

Ayy deme öyle üzülürüm. Ben kendim de et yemedim ama bak öyle ödeşelim. Yazarken canım da çekmedi. Izgara biber yazınca aklıma o geldi sanki mangal yapıyoruz çocuğa gibi düşündüm. Komik geldi birden. Ben ızgara da mangal da sevmem 🤣

Hiç bilmiyorum ki. Almadım ben mamayı. Aile sağlığı merkezindeki hemşireyle konuştum bugün. Gerek yok dedi. Gastrocudan haber bekliyorum. Bakalım o ne diyecek. Ona göre karar vereceğim
Ben çok severim ama yeni yemek yedim geçti canımın istemesi, üzülme şimdi 😊 bizde bu ay yoğurda başlayacağız sanırım, haftaya kontrol var bakalim ne diyecek

Bana tuzsuz peyniri, tuzsuz zeytini püre gibi ez, yumurta sarısı, pekmez, ekşi mayalı tam buğday ekmeğinin içini verebilirsğn dedi ama aklıma pek yatmadı. O ekmekte tuz olur
Aa ekmek yiyebiliyolar mi artık

Olsun biz tahmin ederiz 🙈

Meyve verince yiyor ama

Üzerinde gece maması yazıyor mu canım, hipp in 5 tahıllı yazanı var o mu
O zaman meyve seviyor ya, evet cnm yazıyor 5 tahıllı değil sütlü elmalı yulafli ama sıkıldı ya yemedi bu akşam

Sıkılmayı falan da öğrendiler ya🤗 daha dün gibi burda ay tekme hissettim ay doğuma gidiyorum falan yazdığımız, zaman ne çabuk geçiyor 🥲
Demi ya herşeyden anlıyorlar artık, arada 2023 şubat annelerine bakıyorum da bizde öyleydik ya, geçen sene bu zamanlar ben bulantidan mahvoluyodum, bak geçti yanimda cok şükür 💙

Bence yiyemezler daha. Bizim doktor öyle karman çorman anlattı. 7. aydan iyibaren ince çekilmiş kuzu kıyması falan diyor. 6'ya geötim bitirdim de 7 kaldı. Ekmeği de veremeyiz bence daha
Dur bakalım ben sorayım doktora kontrole gidince hafta içi gidicez, bizimki baya ilgili detaylı anlatır

Bence yiyemezler daha. Bizim doktor öyle karman çorman anlattı. 7. aydan iyibaren ince çekilmiş kuzu kıyması falan diyor. 6'ya geötim bitirdim de 7 kaldı. Ekmeği de veremeyiz bence daha
Bizimki de 10.ay da balık yiyeceğiz onu zamanı gelince konuşuruz yine demişti, keşke liste olsa hangi ay ne var diye, devlet hastanesinde bile daha ayrıntılı liste verdiler ama orda da genel yazıyor, yarın resmini atayım size de

Dur bakalım ben sorayım doktora kontrole gidince hafta içi gidicez, bizimki baya ilgili detaylı anlatır
Sor da bize de yazsana bakalım ne diyecek
Bizimki de 10.ay da balık yiyeceğiz onu zamanı gelince konuşuruz yine demişti, keşke liste olsa hangi ay ne var diye, devlet hastanesinde bile daha ayrıntılı liste verdiler ama orda da genel yazıyor, yarın resmini atayım size de
Küçücük yazılı bir kağıt bile vermedi. Hala şaşkınım. Normalde çok ilgili. Ayrıntılı bir anlatım yapmasını bekliyordum. 6 ay bitene kadar su dışında hiçbir şey verdirmedi. Çok tuhaf geldi. Ek gıdaya geçişte böyle karman çorman bilgilendirilen başka kimseyi duymadım
Tevkif etmek neymiş diye google ladım🤣
sak_ran sak_ran yaşlı, sen ona bakma

Sor da bize de yazsana bakalım ne diyecek

Küçücük yazılı bir kağıt bile vermedi. Hala şaşkınım. Normalde çok ilgili. Ayrıntılı bir anlatım yapmasını bekliyordum. 6 ay bitene kadar su dışında hiçbir şey verdirmedi. Çok tuhaf geldi. Ek gıdaya geçişte böyle karman çorman bilgilendirilen başka kimseyi duymadım

sak_ran sak_ran yaşlı, sen ona bakma

Bana da liste vermedi. Ben on kere sorup anlayamayınca eline kağıt kalem aldı sebzeleri meyveleri yazmış işte üç beş tane. Ama ne kaç kaşık, ne günün saati ne bişey... Ben Ağustosun ikinci haftası başlamalıymışım 6.aya o zaman giricez. Bir de hippin kavanoz bişeyleri varmış onun sayfasını verdi. Dışardayken tadım mama hazırlayamazsan bundan yedirirsin dedi. He bir de normalde inci gibi yazısı var ama resmen doktor yazısıyla yazmış🤦🏻‍♀️ Meyve sebzeyi anlayabilmek için eczaneye gidip okutmam lazım🤣🤣🤣

S sakran sen arada bize değişik kelimeler öğret🤣

Bez hangi marka kac numara kullanıyorsunuz? Sleepy extra sleepy naturel ve sofianin 4 nosu bacaginda lastik izi yapiyor molfix tam oluyor. 4+ yada 5 kullanan var mı?

Suan sofia ve sleepy natural var bitsin buyutcem bezi cabuk gectik gibi geldi bana bezlerdenmi acaba

Sleepynin daha küçük olduğunu duymuştum.
Evet sleepy sofia daha kucuk sleepy extra onlardanda kucuk molfix buyuk ama cis cok sisiriyor daha sıl.degistiriliyor. 5 numara alcam sanirim 2 haftalik bezim var ordan 5 e geceriz.

X