2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
4. Ayda başlayıp, 5 bucuk aylıkken sona erdi yabancılara olan tepkisi. Şom 10 gündür çok saha iyi. Kalabalık ortama sık girdik su aralar, o yüzden alıştı sanırım.
Göz göze gelse bile katılarak ağlıyordu bebeğim. İnsanlar inatla kucağına almaya çalışıyordu filan tam bi kabustu.

Valla pispisliyosun sanırım ama benim oğlum için çok ütopik, 10 dk once emse de uyurken mutlaka o meme agzina giricek
Benimki için de hiç mümkün değil öyle şeyler. Meme ağzında sakız gibi. Sabaha karşı son uyanmasında artık iki memeyi de emiyor hatta teki kesmiyor

Sormayın ben diyet yaparken baygınlık filan geçirdim acillik oldum. doktor bana sütü kes yumurtayı kes kuruyemişi kes dedi sadece zeytin yiyordum resmen. Bu ay alerji doktoruna gittik. Oda sadece mukus kan olmadan alerji belirtisi sayılmaz bu ay diyetsiz deneyelim dedi. Şuan diyeti bıraktım ama kızımda huzursuzluk gaz sancısı kusma var bilmiyorum bu ay sonunda ne olacak. Ama alerjik bi bebek yüksek ihtimalle zira çok zor kilo alıyor.

Kakası sulu cıvık ve mukuslı mu? Benim bebeğimin kakası ishal kakası gibi 3-5 günde bir yapıyor yaptığı zaman kesinlikle taşıyor ve kaka yaptığını ıkınmasından sesten anlıyorum. Bana da diyeti bıraktırdı alerji uzmanı. Daha hiç kan görmedik

Benimki için de hiç mümkün değil öyle şeyler. Meme ağzında sakız gibi. Sabaha karşı son uyanmasında artık iki memeyi de emiyor hatta teki kesmiyor
Artık doymuyorlar cnm ya ek gıdaya geçince biraz daha azalır bence emmeleri

Hep ishal, mukuslu ve çok sık yapıyor. Kan 4-4,5 aylıkken başladı. Gürültülü kaka vardı, o azaldı büyüdükçe. Gastrocu muayene sonrası diyet kararını bana bıraktı, "Ben önermiyorum" dedi. Yapmadım. Onun yerine bez takibi yapıyoruz
Artık doymuyorlar cnm ya ek gıdaya geçince biraz daha azalır bence emmeleri
Bakalım göreceğiz. Biz hala geçmedik

Bizde tadimlardayiz daha, az az veriyorum

Gecede 2 kere yanlış hatırlamıyorsam emzirmek, bide Desteksiz uyutcan, yatircan o uyucak

Yatıracaksın o uyuyacak olayı çok ütopik değil mi ya

Uyku gerilemesine kadar ben bunu kendim uydurup yapıyordum. Sonra tam tekrar düzelir gibi oldu hoop covid olduk, gene biraz iyiceydi aşı olduk gene ateşlendi Şimdi ne yapsa hoş görüyorum

Uyku gerilemesine kadar ben bunu kendim uydurup yapıyordum. Sonra tam tekrar düzelir gibi oldu hoop covid olduk, gene biraz iyiceydi aşı olduk gene ateşlendi Şimdi ne yapsa hoş görüyorum
İnşallah yine eski düzene döner, ne güzel yapabiliyorsa, adzeynep cnm bi ara seninki de uyuyordu desteksiz ne durumdasıniz şimdi

Testi koldan yapıyorlar.süt yumurta beyazı ve sarısına bakıldı.kolunda ki kabarikliga göre alerjisi belli oluyor.10 dak.sürüyor.tabi testte çıkmaması alerjisi olmadığı anlamına gelmiyor.genellikle bagirsak tepkili olunca bir taraf alışsın cocuk diyor diğer taraf bekletip diyet yaptırıyor.ciltte tepki varsa yada kilo alımını ciddi etkiliyorsa diyet veriyorlar sanirim.benim kızım da süt alerjisi vardi onu yoğurt denemesinde anlamistik.butun ağzı kizarmisti.testte de süt alerjisi cikti.6.ayda diyet yaptım.9.aya doğru diyeti açtım.sonra kizima doktor kontrolünde süt icirdik.bi tepki olmayınca onda da diyeti açtık.cildi hep hassas atopik detmatit olarak devam etti.oglumda cilt tepkisi egzama yok.bagirsak tepkili onu da anlamak zor oluyor her huzursuzluğu uyumamasini buna bağladım psikolojim bozulmuştu diyet yapsan bi dert yapmasan ayrı dert vallahi

Ben 10 kilo verdim sadece patates ve pirinç yiyordum.artik halim kalmadı ki buna rağmen kakasından kan gelmişti.oturup ağlamıştım o gün.sonra doktor çok kızdı.boyle diyet olur mu diye.

Kendimde alerjik dermatit var, zor bir şey biliyorum, yavrularimiz olmasın inşallah, düzelsinler..aynen bende diyet yapıyorum ama bi taraftan bağırsakları alışırsa tolere eder diye okuyorum karışık işler ☹

Merhaba hanımlar. Ben mart annelerindenim ama kızım beklenen dogum tarihinde dogmadı 35+5de doğdu 12 subatta doğdu. Ek gıda konusu mart annelerinde yok sizden ilham almak için buraya geldim

Bugun tatlı patates ve havuç pisirdim buharda çatalla ezip 1 çay kaşıgı z.yagi koydum taddirayım diye sevmedi ama tatlı patatesi elimle bolup ezmeden verince yedi. Onum disimda meyve denemelerimiz oldu pek sevmedi. Sunu kesvettim ezilmis srylerden ziyada minik parcaları seviyor ama baya minik veriyorum. 3. Cocugum yüsra oğullarım 14 ve 11 yaşında bende 35 yaşindayım bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…