4. Ayda başlayıp, 5 bucuk aylıkken sona erdi yabancılara olan tepkisi. Şom 10 gündür çok saha iyi. Kalabalık ortama sık girdik su aralar, o yüzden alıştı sanırım.Merhaba güzel annelerBenim bebeğim 4 aylık olmak ğzere, çok şükür gaz sorunlarımız epey azaldı ama şimdi de inanılmaz bi yanancılama başladı, evdeki 3 kişi hariç birini gördüğü an katılarak ağlamaya başlıyor, zaten normal ağlamazdı hep katılır gibi olurdu ama şimdi resmen kaskatı kesiliyor bu katılma olayını düşünürken şimdi bide bu aşırı yabancılama çok moralimi bozuyır, hiçbiyere gidemiyorum açık havaya çıksak biriyle gözgöze gelmesi yetiyor , biri gelirse nasıl gideceğini şaşırıyor, sonrasında yavrum hıçkıra hıçkıra bir hal oluyor, neye ğzüleceğimi ne yapacağımı şaşırdım kaldım
Benimki için de hiç mümkün değil öyle şeyler. Meme ağzında sakız gibi. Sabaha karşı son uyanmasında artık iki memeyi de emiyor hatta teki kesmiyorValla pispisliyosun sanırım ama benim oğlum için çok ütopik, 10 dk once emse de uyurken mutlaka o meme agzina giricek
Sormayın ben diyet yaparken baygınlık filan geçirdim acillik oldum. doktor bana sütü kes yumurtayı kes kuruyemişi kes dedi sadece zeytin yiyordum resmen. Bu ay alerji doktoruna gittik. Oda sadece mukus kan olmadan alerji belirtisi sayılmaz bu ay diyetsiz deneyelim dedi. Şuan diyeti bıraktım ama kızımda huzursuzluk gaz sancısı kusma var bilmiyorum bu ay sonunda ne olacak. Ama alerjik bi bebek yüksek ihtimalle zira çok zor kilo alıyor.D Denizyildizi21 S Samsai Bizde alerji şüphesi mukuslu kaka ve kan la basladi.ben de 1 ay diyet yaptim.kan yoktu ama mukus devam etti.oyle olunca alerji doktoruna gittik.3.5 aylikken test yapıldı bisey cikmadi.diyeti aç dedi bana doktor.en son 5 aylikken yine gittik doktora test yapıldı yumurta beyazına hassasiyeti var dedi ama diyet yaptırmadı.anlayacaginiz ne olduğu belli degil
Kakası sulu cıvık ve mukuslı mu? Benim bebeğimin kakası ishal kakası gibi 3-5 günde bir yapıyor yaptığı zaman kesinlikle taşıyor ve kaka yaptığını ıkınmasından sesten anlıyorum. Bana da diyeti bıraktırdı alerji uzmanı. Daha hiç kan görmedikKüçükken testler doğru sonuç vermediği için öyle. Bizde ara ara kan da oluyor. Hatta dışkıda kan testi pozitif çıktı. Ona rağmen diyet vermediler. Doktorla beraber bez takibi yapıyoruz. 6 ay bitene kadar ek gıda yok dedi bizim çocuk doktoru da gastroenteroloji uzmanı da. Bu ay sonunda başlayacağız. Diyet yapmıyorum. Başta bir kere denetti çocuk doktoru, bir değişiklik olmayınca bıraktırdı. Sadece gastrodan şu an için anladığım yoğurdu biz biraz daha geç vereceğiz
Artık doymuyorlar cnm ya ek gıdaya geçince biraz daha azalır bence emmeleriBenimki için de hiç mümkün değil öyle şeyler. Meme ağzında sakız gibi. Sabaha karşı son uyanmasında artık iki memeyi de emiyor hatta teki kesmiyor
Hep ishal, mukuslu ve çok sık yapıyor. Kan 4-4,5 aylıkken başladı. Gürültülü kaka vardı, o azaldı büyüdükçe. Gastrocu muayene sonrası diyet kararını bana bıraktı, "Ben önermiyorum" dedi. Yapmadım. Onun yerine bez takibi yapıyoruzKakası sulu cıvık ve mukuslı mu? Benim bebeğimin kakası ishal kakası gibi 3-5 günde bir yapıyor yaptığı zaman kesinlikle taşıyor ve kaka yaptığını ıkınmasından sesten anlıyorum. Bana da diyeti bıraktırdı alerji uzmanı. Daha hiç kan görmedik
Bakalım göreceğiz. Biz hala geçmedikArtık doymuyorlar cnm ya ek gıdaya geçince biraz daha azalır bence emmeleri
Bizde tadimlardayiz daha, az az veriyorumHep ishal, mukuslu ve çok sık yapıyor. Kan 4-4,5 aylıkken başladı. Gürültülü kaka vardı, o azaldı büyüdükçe. Gastrocu muayene sonrası diyet kararını bana bıraktı, "Ben önermiyorum" dedi. Yapmadım. Onun yerine bez takibi yapıyoruz
Bakalım göreceğiz. Biz hala geçmedik
Muzu tek yememişti ya tekrar verdin miBizde tadimlardayiz daha, az az veriyorum
Gecede 2 kere yanlış hatırlamıyorsam emzirmek, bide Desteksiz uyutcan, yatircan o uyucak
Yatıracaksın o uyuyacak olayı çok ütopik değil mi ya
Yok cnm yarın vermeyi düşünüyorum bakalım napçakMuzu tek yememişti ya tekrar verdin mi
İnşallah yine eski düzene döner, ne güzel yapabiliyorsa,Uyku gerilemesine kadar ben bunu kendim uydurup yapıyordum. Sonra tam tekrar düzelir gibi oldu hoop covid olduk, gene biraz iyiceydi aşı olduk gene ateşlendiŞimdi ne yapsa hoş görüyorum
Testi koldan yapıyorlar.süt yumurta beyazı ve sarısına bakıldı.kolunda ki kabarikliga göre alerjisi belli oluyor.10 dak.sürüyor.tabi testte çıkmaması alerjisi olmadığı anlamına gelmiyor.genellikle bagirsak tepkili olunca bir taraf alışsın cocuk diyor diğer taraf bekletip diyet yaptırıyor.ciltte tepki varsa yada kilo alımını ciddi etkiliyorsa diyet veriyorlar sanirim.benim kızım da süt alerjisi vardi onu yoğurt denemesinde anlamistik.butun ağzı kizarmisti.testte de süt alerjisi cikti.6.ayda diyet yaptım.9.aya doğru diyeti açtım.sonra kizima doktor kontrolünde süt icirdik.bi tepki olmayınca onda da diyeti açtık.cildi hep hassas atopik detmatit olarak devam etti.oglumda cilt tepkisi egzama yok.bagirsak tepkili onu da anlamak zor oluyor her huzursuzluğu uyumamasini buna bağladım psikolojim bozulmuştu diyet yapsan bi dert yapmasan ayrı dert vallahiTesti nasıl yapıyorlar peki yetiskinlerdeki gibi deri üzerinden mi? Bize ne diyecek bakalım, ozeldeki beni diyete başlattı kanı görünce, devlet hastanesindeki o kadar kanla diyet olmaz bisey olmaz devam ederse bakalım dedi, herkes farklı bir şey
Ben 10 kilo verdim sadece patates ve pirinç yiyordum.artik halim kalmadı ki buna rağmen kakasından kan gelmişti.oturup ağlamıştım o gün.sonra doktor çok kızdı.boyle diyet olur mu diye.Sormayın ben diyet yaparken baygınlık filan geçirdim acillik oldum. doktor bana sütü kes yumurtayı kes kuruyemişi kes dedi sadece zeytin yiyordum resmen. Bu ay alerji doktoruna gittik. Oda sadece mukus kan olmadan alerji belirtisi sayılmaz bu ay diyetsiz deneyelim dedi. Şuan diyeti bıraktım ama kızımda huzursuzluk gaz sancısı kusma var bilmiyorum bu ay sonunda ne olacak. Ama alerjik bi bebek yüksek ihtimalle zira çok zor kilo alıyor.
Hadi inşallah yer. Çok heyecanlı görünüyor ya ek gıda süreciYok cnm yarın vermeyi düşünüyorum bakalım napçak
Valla öyle ya ben sevdim herşey yapasım geliyor, netten araştırıyorum hep neler verilir diyeHadi inşallah yer. Çok heyecanlı görünüyor ya ek gıda süreci
Kendimde alerjik dermatit var, zor bir şey biliyorum, yavrularimiz olmasın inşallah, düzelsinler..aynen bende diyet yapıyorum ama bi taraftan bağırsakları alışırsa tolere eder diye okuyorum karışık işler ☹Testi koldan yapıyorlar.süt yumurta beyazı ve sarısına bakıldı.kolunda ki kabarikliga göre alerjisi belli oluyor.10 dak.sürüyor.tabi testte çıkmaması alerjisi olmadığı anlamına gelmiyor.genellikle bagirsak tepkili olunca bir taraf alışsın cocuk diyor diğer taraf bekletip diyet yaptırıyor.ciltte tepki varsa yada kilo alımını ciddi etkiliyorsa diyet veriyorlar sanirim.benim kızım da süt alerjisi vardi onu yoğurt denemesinde anlamistik.butun ağzı kizarmisti.testte de süt alerjisi cikti.6.ayda diyet yaptım.9.aya doğru diyeti açtım.sonra kizima doktor kontrolünde süt icirdik.bi tepki olmayınca onda da diyeti açtık.cildi hep hassas atopik detmatit olarak devam etti.oglumda cilt tepkisi egzama yok.bagirsak tepkili onu da anlamak zor oluyor her huzursuzluğu uyumamasini buna bağladım psikolojim bozulmuştu diyet yapsan bi dert yapmasan ayrı dert vallahi
Onu hazırlamaya da vakit ayırmak gerekiyor ya ben şöyle bugün şunu yap yarin şunu yap diye menüsü örneği olan bir sayfa vb bir şey istiyorum iyce alışana kadar, şimdi patates kabak meyve kolay da sonra napcazHadi inşallah yer. Çok heyecanlı görünüyor ya ek gıda süreci