2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
@Ballikko cnm tatile gitçek tin nasıl geçti? Baska var mi tatile giden? Bende deli cesareti var eşime dedim gidelim yakın bi yerlere, dedi deneme yapalım 😀Mudanyaya gittik, paşayı suya soktuk, deli gibi ağladi 😀böylece tatil planı bitti 😀😀
Tatil yok daha , yarın bi üç saatlik yola gidip kalıcaz birkaç gün ama o bile gerdi şuan beni . Yolda nasıl olacak , gece orda uyur mu ? Kafamda sorular dönüyor .

Tatil yok daha , yarın bi üç saatlik yola gidip kalıcaz birkaç gün ama o bile gerdi şuan beni . Yolda nasıl olacak , gece orda uyur mu ? Kafamda sorular dönüyor .
Ben bi kac kez çıktık 2 saatlik yola, tam uyku saatine denk getirdim, emzirdim uyudu ama uyanınca zorlandım ya durmadı hiç arabada, ınsallah 3 saat uyur seninki

Yani belirtileri var gibi kulaklarını tutuyor aşırı tükürüğü var. Damağını kazımak istiyor gibi bir hali var. Kafasıda ateş gibi
Evet belirtiler doğru, bizim de kulak tutmasıyla başladı, meme ısırmaya da başlamıştı dişlerini kalır gibi.

Dün gece 8bucuk gibi yatırdım benim kızı, uyudu gayet güzel derken 30dk sonra uyandı. Ağla ağla ağla tepin tepin katıl...🤦🏻‍♀️ Nefesi kesilene kadar o küçük minik tatlı ağzını aça aça ağladı, göz yaşları çarşafı ıslattı🤦🏻‍♀️ Kucağıma alıyorum, meme vermeye çalışıyorum, emzik vermeye çalışıyorum yok olmadı olmadı🤦🏻‍♀️ Bir ara dedim herhalde gerçekten sütüm azaldı covidden. Mama vereyim nasılsa zehir değil ya mama yani çocuk uyusun.Öğlen babaneyle dedeyle görüştük, sonra eve döndüm benim bi arkadaşım uğradı onun da bebeği benimkinden 1 buçuk ay küçük. Akşam kardeşim geldi yatırmadan 2 saat önce. Kardeşime çok tepki verdi. İki haftadır gelmiyodu, görünce yerinde tepindi güldü mutluluktan. Maden uyumuyo kucağıma alayım gitmeden seveyim dedi kardeşim. Bende dedim vereyim kucağına da yedek tuttuğum bir kutu mama vardı. Onu açayım mama hazırlıyım ki çocuk rahatlasın uyusun. Kardeşim kucağına aldı o anda ağlamayı kesti. Yüzüne baktı baktı sarıldı yanklarını mı cırdı. Gülücükler oyunlar konuşmalar🤦🏻‍♀️ 30dk sonra bir gözünü ovuşturur gibi bişinyaptı hemmen kaptım kundakladım yatırdım anında uyudu ama saat 1i geçiyodu. Bu arada odasından hiç çıksrmadık çok loş kırmızı aşık açık. Acaba bu kadar insanı görmek onu heycanlandırıp dengesini mi bozdu? Kardeşime mi gitmek miş derdi? Denk gelmiş de olabilir. Heycanından uyuyamamış da olabilir. Bu gün yorgunluktan ölüyorum ama yeni bir şey öğrendim. Bebiş uyumadan 2 saat önce herkesi evden kovucam artık👌🏻🥰🤣

Bizde dün 6. Ay aşılarimizi olduk. Ates olmadi şükür. burda misafir olunca pek ilgilenmediler ben sadece kilosuna baktirabildim.7.5 kilo olmuşuz.ek gida serüvenimiz devam ediyor patates avokado ikilisi öğleden sonrada meyve.aksamda tahıllı mamaveriyorum yatmadan. burcusami burcusami benimki de uyur belki diye.yine memeye kalkıyor.burasi çok sıcak ondan da uyanıyor olabilir bilmiyorum artık.disler cikmadi birturlu.kafasi sıcak kulağı ile oynuyor. Oyuncağı bazen agzina alınca bir çığlık kıyamet agliyor.ve hala dönmuyor o yüzden hep kucakta. Belim ve omzum artik yok.😬😬😬
Canım avakadoyu ne kadar veriyorsun bende hemen onu vermek istiyorum 🙈

Ben bi kac kez çıktık 2 saatlik yola, tam uyku saatine denk getirdim, emzirdim uyudu ama uyanınca zorlandım ya durmadı hiç arabada, ınsallah 3 saat uyur seninki
Uyumaz heralde akşam çıkıcaz yola 6 gibi , uyursa da gece yandım :confused:
Dün gece 8bucuk gibi yatırdım benim kızı, uyudu gayet güzel derken 30dk sonra uyandı. Ağla ağla ağla tepin tepin katıl...🤦🏻‍♀️ Nefesi kesilene kadar o küçük minik tatlı ağzını aça aça ağladı, göz yaşları çarşafı ıslattı🤦🏻‍♀️ Kucağıma alıyorum, meme vermeye çalışıyorum, emzik vermeye çalışıyorum yok olmadı olmadı🤦🏻‍♀️ Bir ara dedim herhalde gerçekten sütüm azaldı covidden. Mama vereyim nasılsa zehir değil ya mama yani çocuk uyusun.Öğlen babaneyle dedeyle görüştük, sonra eve döndüm benim bi arkadaşım uğradı onun da bebeği benimkinden 1 buçuk ay küçük. Akşam kardeşim geldi yatırmadan 2 saat önce. Kardeşime çok tepki verdi. İki haftadır gelmiyodu, görünce yerinde tepindi güldü mutluluktan. Maden uyumuyo kucağıma alayım gitmeden seveyim dedi kardeşim. Bende dedim vereyim kucağına da yedek tuttuğum bir kutu mama vardı. Onu açayım mama hazırlıyım ki çocuk rahatlasın uyusun. Kardeşim kucağına aldı o anda ağlamayı kesti. Yüzüne baktı baktı sarıldı yanklarını mı cırdı. Gülücükler oyunlar konuşmalar🤦🏻‍♀️ 30dk sonra bir gözünü ovuşturur gibi bişinyaptı hemmen kaptım kundakladım yatırdım anında uyudu ama saat 1i geçiyodu. Bu arada odasından hiç çıksrmadık çok loş kırmızı aşık açık. Acaba bu kadar insanı görmek onu heycanlandırıp dengesini mi bozdu? Kardeşime mi gitmek miş derdi? Denk gelmiş de olabilir. Heycanından uyuyamamış da olabilir. Bu gün yorgunluktan ölüyorum ama yeni bir şey öğrendim. Bebiş uyumadan 2 saat önce herkesi evden kovucam artık👌🏻🥰🤣
Bortu , kardeşini bize yolla geceleri , uyutma parası neyse verelim :rolleyes:

Onu bizde yapıyoruz ya oynamak isteyince oynuyoruz gecenin yarısı bile olsa. Yaa annemin evi köy evi gibi mis gibi temiz havası, ne güzel uyudu, hatta eşim sne yer tüm tatilini orda geçirmeye karar verdi😀
Sen oğlanı alıp gidemez misin annene? Uyuyun ya biraz. Ben uykusuzluğa iyice dayanamaz oldum

Kizlar tek tek alıntı yapamadım burdan yazayım hepinizden Allah razı olsun merak etmişsiniz.
Dün uyudu çok şükür gece kalkmış birkaç kez o da kayınvalide kundagini açtığı için. Bu arada bizim ki hala kundakla geceleri güzel uyuyor nasıl birakicaz bilmiyorum. Okula da kundaklayip yolların diye korkuyorum 😶

Bugün biraz dahs iyi gibi.
Dediğiniz gibi yanıma alıyorum maskeyi takip ellerimi yıkayıp. Biraz eskisi gibi ciglikli heyecanlanma li tepkiler verdi. Ateşi anca ıslak bezle biraz dindirebiliyoruz ilaçlar çok fayda etmiyor. Ablam da sadece baştan ateşi varsa dış olabilir dedi. Dün dış jelini sürdük bugün yine surecegim.
Kizimin eski hallerini deli gibi özlüyorum. Dün o kadar ağlarken görünce içim parçalandı. Sizlerden de bu tarz şeyler yaşayanlar varmış belki de dış yapıyor bunu gerçekten.

Eğer diş sebepliyse gazamız mübarek olsun. Kötü günler geride kaldı şimdi sıra daha kötü gunlerde demektir.
Bu dişlerin hepsi çıkana kadar benim ömrümden bir miktar gider.

NedirYani NedirYani geçmiş olsun. Ben kaçırdım galiba ilaç ne kullanıyosun? Islak bezleri kafadan değilde eklemlerden koyun. Kalıcı soğuma yapmsz sadece kafaya koysrsan.
Sağol canım suan hastaneden kullanılan ilaçlar var. diş jeli olarak eczaneden dentinox almıştım. Onu sürdüm.
Kol içlerine koysak olur mu ateş sadece baştan olunca direkt kafaya koyuyorduk etki eder mi ordan? Vücutta bir şey yok.
Calpol var onun haricinde birkaç ilacı daha var şimdi çok bakamıyorum covid sebepli halsizliğin üstümde 😞

Sağol canım suan hastaneden kullanılan ilaçlar var. diş jeli olarak eczaneden dentinox almıştım. Onu sürdüm.
Kol içlerine koysak olur mu ateş sadece baştan olunca direkt kafaya koyuyorduk etki eder mi ordan? Vücutta bir şey yok.
Calpol var onun haricinde birkaç ilacı daha var şimdi çok bakamıyorum covid sebepli halsizliğin üstümde 😞
Kol içi, kasık, koltuk altı, enseye de koyun. Çeşmeden akan suyun soğuk kısmını kullan, buzdolabından su kullanmıcaksın dedi bana doktor. Ani soğuma iyi değil sanırım😶 Ayağının üstüne de ıslatılmış bez koymuştum ben😶

Kol içi, kasık, koltuk altı, enseye de koyun. Çeşmeden akan suyun soğuk kısmını kullan, buzdolabından su kullanmıcaksın dedi bana doktor. Ani soğuma iyi değil sanırım😶 Ayağının üstüne de ıslatılmış bez koymuştum ben😶
Tamam canım çok sağol. Şuan ateşi yok gibi yine olursa direkt yaparım onu

Kızlar bir şey soracağım NedirYani NedirYani ten sonra aklıma takıldı, kafa ateşi diye bir şey mi var, kiziminda başı çok çok sıcak dişlerden diye düşünüyorum uzun kollu pijamamin üzerinden kolumda bile basinin sıcakligi hissediyorum, ama bacaklari serin koltuk altı ateşi normal, başını serinletmem mi gerekiyor yinede, elllemiyordum ama çok aklıma takildi

Kızlar bebekleriniz uzanmaya başladı mi benimki kollarını uzatmiyo daha doktoru 4. Ayda uzatması lazım demişti ama daha yok sırt üstünden yüz üstüne dönüyor sadece bişey istediğinde de çırpınıyor ellerini uzatmayı akıl edemiyor

Tam da tahmin ettiğim gibi bi kac gün Uykusuz kaldığı için uyudu, 11 de yattı 3den sonra mizirdanmaya başladı vee gün bize 4 buçukta başladı 😀 benim oğlum uyumayı sevemiyor ya kabul etmem lazım artık

Kızlar bebekleriniz uzanmaya başladı mi benimki kollarını uzatmiyo daha doktoru 4. Ayda uzatması lazım demişti ama daha yok sırt üstünden yüz üstüne dönüyor sadece bişey istediğinde de çırpınıyor ellerini uzatmayı akıl edemiyor
Elini uzatip verilenleri aliyo göbeğine ya da sagina soluna koyunca da eliyle yokluyo ordan da aliyo ama benimki de mesela hala saga sola bile dönmüyor birak yüzüstü dönmeyi 🤪 karnimda da dönmemisti makat duruyodu hala dönmüyor 😂 hepsinin gelisimi farkli

Elini uzatip verilenleri aliyo göbeğine ya da sagina soluna koyunca da eliyle yokluyo ordan da aliyo ama benimki de mesela hala saga sola bile dönmüyor birak yüzüstü dönmeyi 🤪 karnimda da dönmemisti makat duruyodu hala dönmüyor 😂 hepsinin gelisimi farkli
Evet haklısınız da herkes bı kafadan konuşunca acaba diye düşünüyo insan

X