2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım avakadoyu ne kadar veriyorsun bende hemen onu vermek istiyorum
İlkbaşta Çay kaşığı kadar verdim.ertesi gün biraz daha fazla.bi tepki olmayınca patatesle karıştırıp devam ettim.birbirini dengelesinler kabizlık çekmesin diye.kakamizdaki mukus ekgidayla bayağı azaldı katilasti kaka.sizin alerjiniz ne durumda.

Tam da tahmin ettiğim gibi bi kac gün Uykusuz kaldığı için uyudu, 11 de yattı 3den sonra mizirdanmaya başladı vee gün bize 4 buçukta başladı benim oğlum uyumayı sevemiyor ya kabul etmem lazım artık
3 e kadar kesintisiz uyudu mu canim.insallah öyledir en azından.uyku egitimi düşünüyor musun.boyle sayfalara baktıkça hevesleniyorum ama kesin beceremem ben.

3 e kadar kesintisiz uyudu mu canim.insallah öyledir en azından.uyku egitimi düşünüyor musun.boyle sayfalara baktıkça hevesleniyorum ama kesin beceremem ben.
Yok cnm nerde 3 kere kalktı, bende bakıyorum da yapamam sanırım ya cok zor belli saatlerde emzirmek ya, şu sıra emzik veriyorum Uyandıkca, 2 saati bulsun bari emme süresi diye, mizirdanip duruyor 2 saate kadar

Ne güzel bizim 2 kez kan olmuştu bidaha olmadı, o zamanda antibiyotik kullanıyorduk bence ondan da olabilir, ben hala süt diyetindeyim 6 aylık olunca önce ben yemeye başlayacağım sonra kızıma yoğurt vereceğiz Dr öyle dedi, mukus bizde her zaman olmuyor arada oluyor ama burnumuz çok tıkanıyor, serum fizyolojik sıkıyorum bazen geri hiç su gelmiyor yutuyor ama onlar burnundakiler mi diye şüpheleniyorum internette öyle olabileceğini okumuştum. Yoğurt veriyor musun peki , sizde de süt alerjisinden mi şüphe vardı

Merhaba güzel anneler Benim bebeğim 4 aylık olmak ğzere, çok şükür gaz sorunlarımız epey azaldı ama şimdi de inanılmaz bi yanancılama başladı, evdeki 3 kişi hariç birini gördüğü an katılarak ağlamaya başlıyor, zaten normal ağlamazdı hep katılır gibi olurdu ama şimdi resmen kaskatı kesiliyorbu katılma olayını düşünürken şimdi bide bu aşırı yabancılama çok moralimi bozuyır, hiçbiyere gidemiyorum açık havaya çıksak biriyle gözgöze gelmesi yetiyor , biri gelirse nasıl gideceğini şaşırıyor, sonrasında yavrum hıçkıra hıçkıra bir hal oluyor, neye ğzüleceğimi ne yapacağımı şaşırdım kaldım

Bebekler de uyusa dert uyumasa dert, gunduz normalde uyumayan kızım yaklaşık 3 saattir uyuyo, durup durup ateş ölçüyorum acaba bir şeyi mi var niye uyuyor diye
Ah annelik ah böyle bişey, bende oyle yapıyorum hatta eşimle başında bekliyoruz

Ya benim bebeğiminde kakası mukuslu alerji doktoru bir ay alerji yokmuş gibi davran bir dahaki ay bakalım dedi. Ek gıdaya kadar mukus devam edebilir dedi. Sizde durum nasıldı alerji açısından

Benimkindede var bu kafa sıcaklığı olayı
Gel gel yaptık ellerini tuttuk biz hep, oyucağı eline deydirdik ve uzaklaştırdık falan baya egzersiz yaptık
Yok cnm nerde 3 kere kalktı, bende bakıyorum da yapamam sanırım ya cok zor belli saatlerde emzirmek ya, şu sıra emzik veriyorum Uyandıkca, 2 saati bulsun bari emme süresi diye, mizirdanip duruyor 2 saate kadar
Şu belli saatlerde emzirmek nedir? Niyet etcem

D Denizyildizi21 S Samsai Bizde alerji şüphesi mukuslu kaka ve kan la basladi.ben de 1 ay diyet yaptim.kan yoktu ama mukus devam etti.oyle olunca alerji doktoruna gittik.3.5 aylikken test yapıldı bisey cikmadi.diyeti aç dedi bana doktor.en son 5 aylikken yine gittik doktora test yapıldı yumurta beyazına hassasiyeti var dedi ama diyet yaptırmadı.anlayacaginiz ne olduğu belli degil

Küçükken testler doğru sonuç vermediği için öyle. Bizde ara ara kan da oluyor. Hatta dışkıda kan testi pozitif çıktı. Ona rağmen diyet vermediler. Doktorla beraber bez takibi yapıyoruz. 6 ay bitene kadar ek gıda yok dedi bizim çocuk doktoru da gastroenteroloji uzmanı da. Bu ay sonunda başlayacağız. Diyet yapmıyorum. Başta bir kere denetti çocuk doktoru, bir değişiklik olmayınca bıraktırdı. Sadece gastrodan şu an için anladığım yoğurdu biz biraz daha geç vereceğiz

Benimkindede var bu kafa sıcaklığı olayı

Gel gel yaptık ellerini tuttuk biz hep, oyucağı eline deydirdik ve uzaklaştırdık falan baya egzersiz yaptık

Şu belli saatlerde emzirmek nedir? Niyet etcem
Gecede 2 kere yanlış hatırlamıyorsam emzirmek, bide Desteksiz uyutcan, yatircan o uyucak

Yatıracaksın o uyuyacak olayı çok ütopik değil mi ya
Valla pispisliyosun sanırım ama benim oğlum için çok ütopik, 10 dk once emse de uyurken mutlaka o meme agzina giricek

Testi nasıl yapıyorlar peki yetiskinlerdeki gibi deri üzerinden mi? Bize ne diyecek bakalım, ozeldeki beni diyete başlattı kanı görünce, devlet hastanesindeki o kadar kanla diyet olmaz bisey olmaz devam ederse bakalım dedi, herkes farklı bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…