2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yoğurt bize şuan alerji riskinden yasak, 1 ay sonra ben diyeti bozunca verecekmisiz, en çok vermek istediğim şey. Senin kız şaşırmıştir ne oluyor yaaa ben dut falan yiyordum nereye gitti bunlar diyordur 🙃
:KK70: dutlar bitti Yaa artık erik yiyor köye gidince :dondurma: çilek var ama o da yenmiyormuş sanırım daha

Valla cnm dün 2 saatte bi emzirdim, yatarken tahıllı mama yedirdim, ışığı kapattım, beyaz gürültüyle uyuttum, bilmiyorum hangisi ise yaradı ama eskiye oranla daha iyi uyudu
Ne yaptıysan hepsine devam et sen en iyisi
Benim kız dün gece hiç uyumadı hiiiiiiççç ama hiç asla gözünü bile kırpmadı :işsiz::KK53:
19.20'de uyutma çalışmalarına başladım. 23.00'te uyudu. Benim oğlan senin kıza rakip çıktı. Söyle kızına erken uyusun ya mahvoldum

Ne yaptıysan hepsine devam et sen en iyisi

19.20'de uyutma çalışmalarına başladım. 23.00'te uyudu. Benim oğlan senin kıza rakip çıktı. Söyle kızına erken uyusun ya mahvoldum
Öyle yapicam cnm, oo benimki hep 11 gibi uyuyor ben artık 7 8 gibi uyuyup sabaha kadar uyusun bi kac kez uyansın gibi ütopik isteklerim yok, benim paşa uykuyu sevmiyor zaten 7 8 saat uyusun emsin yatsın razıyım ben, hayatı boyunca bi kez 10 saat uyudu oda annemin evinde ah ah😀

Öyle yapicam cnm, oo benimki hep 11 gibi uyuyor ben artık 7 8 gibi uyuyup sabaha kadar uyusun bi kac kez uyansın gibi ütopik isteklerim yok, benim paşa uykuyu sevmiyor zaten 7 8 saat uyusun emsin yatsın razıyım ben, hayatı boyunca bi kez 10 saat uyudu oda annemin evinde ah ah😀
Aaahhh o muhteşem anne evleri :confused:

Bize doktor hiç böyle şeyler demedi ya, uyumuyor diyorum, su incir yatır açlıktan kalkmıyor diyo
Ben başta uyutamiuordum gece saat 1 oluyordu uyuyana kadar, Dr çok geç dedi, naptigimi sordu, kızım uyuyordu mesela 8 de 9 da uyaniyordu oynamak istiyordu bende alıp oynatiyordum konuşuyordum oturma odasına götürüp oeda uyutmaya çalışıyordum, Dr kızdı olmaz denizyildizi hanım uyansa da acmayacaksiniz oynamak istesin o saatte oyun olmaz odaya çıkarmayın öyle falan dediydi de öyle öyle uyuyor çok şükür şimdi. Ama bu ara disten saat başı kalkıyoruz
Benim kız dün gece hiç uyumadı hiiiiiiççç ama hiç asla gözünü bile kırpmadı :işsiz::KK53:
Diş mi gelecek acabaa
Orda rahatlığı o bile anladı dmi 🤩

Bizde dün 6. Ay aşılarimizi olduk. Ates olmadi şükür. burda misafir olunca pek ilgilenmediler ben sadece kilosuna baktirabildim.7.5 kilo olmuşuz.ek gida serüvenimiz devam ediyor patates avokado ikilisi öğleden sonrada meyve.aksamda tahıllı mamaveriyorum yatmadan. burcusami burcusami benimki de uyur belki diye.yine memeye kalkıyor.burasi çok sıcak ondan da uyanıyor olabilir bilmiyorum artık.disler cikmadi birturlu.kafasi sıcak kulağı ile oynuyor. Oyuncağı bazen agzina alınca bir çığlık kıyamet agliyor.ve hala dönmuyor o yüzden hep kucakta. Belim ve omzum artik yok.😬😬😬

Merhaba mart annelerinden geliyorum daha önce de kızım 8.30 da uyuyor bu saati nasıl ileri alabilirim diye size danışmak için gelmiştim o günden sonra tabiri caizse Allah belamı verdi 😅 uyku gerilemesi yaşıyoruz ve çocuk uyumuyor 😀😀
Sizlerin uyku gerilemesi süreci nasıl geçti hala devam ediyor demeyin çok üzülürüm 😅😅😅

Ben başta uyutamiuordum gece saat 1 oluyordu uyuyana kadar, Dr çok geç dedi, naptigimi sordu, kızım uyuyordu mesela 8 de 9 da uyaniyordu oynamak istiyordu bende alıp oynatiyordum konuşuyordum oturma odasına götürüp oeda uyutmaya çalışıyordum, Dr kızdı olmaz denizyildizi hanım uyansa da acmayacaksiniz oynamak istesin o saatte oyun olmaz odaya çıkarmayın öyle falan dediydi de öyle öyle uyuyor çok şükür şimdi. Ama bu ara disten saat başı kalkıyoruz

Diş mi gelecek acabaa

Orda rahatlığı o bile anladı dmi 🤩
Onu bizde yapıyoruz ya oynamak isteyince oynuyoruz gecenin yarısı bile olsa. Yaa annemin evi köy evi gibi mis gibi temiz havası, ne güzel uyudu, hatta eşim sne yer tüm tatilini orda geçirmeye karar verdi😀

Bizde dün 6. Ay aşılarimizi olduk. Ates olmadi şükür. burda misafir olunca pek ilgilenmediler ben sadece kilosuna baktirabildim.7.5 kilo olmuşuz.ek gida serüvenimiz devam ediyor patates avokado ikilisi öğleden sonrada meyve.aksamda tahıllı mamaveriyorum yatmadan. burcusami burcusami benimki de uyur belki diye.yine memeye kalkıyor.burasi çok sıcak ondan da uyanıyor olabilir bilmiyorum artık.disler cikmadi birturlu.kafasi sıcak kulağı ile oynuyor. Oyuncağı bazen agzina alınca bir çığlık kıyamet agliyor.ve hala dönmuyor o yüzden hep kucakta. Belim ve omzum artik yok.😬😬😬
Sıcaktan olabilir cnm sizin, bizimki hep böyleydi yada diş olabilir l, bizim diş de çıkmadı l, çıkacağı zaman vay halimize 😀

Ballikko Ballikko cnm tatile gitçek tin nasıl geçti? Baska var mi tatile giden? Bende deli cesareti var eşime dedim gidelim yakın bi yerlere, dedi deneme yapalım 😀Mudanyaya gittik, paşayı suya soktuk, deli gibi ağladi 😀böylece tatil planı bitti 😀😀

X