- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dutlar bitti Yaa artık erik yiyor köye gidince çilek var ama o da yenmiyormuş sanırım dahaYoğurt bize şuan alerji riskinden yasak, 1 ay sonra ben diyeti bozunca verecekmisiz, en çok vermek istediğim şey. Senin kız şaşırmıştir ne oluyor yaaa ben dut falan yiyordum nereye gitti bunlar diyordur
Valla cnm dün 2 saatte bi emzirdim, yatarken tahıllı mama yedirdim, ışığı kapattım, beyaz gürültüyle uyuttum, bilmiyorum hangisi ise yaradı ama eskiye oranla daha iyi uyuduIşığı yakmamak işe yaradı mı?
Uyudu deme burcu yapma bu hatayı lütfenValla cnm dün 2 saatte bi emzirdim, yatarken tahıllı mama yedirdim, ışığı kapattım, beyaz gürültüyle uyuttum, bilmiyorum hangisi ise yaradı ama eskiye oranla daha iyi uyudu
Ne yaptıysan hepsine devam et sen en iyisiValla cnm dün 2 saatte bi emzirdim, yatarken tahıllı mama yedirdim, ışığı kapattım, beyaz gürültüyle uyuttum, bilmiyorum hangisi ise yaradı ama eskiye oranla daha iyi uyudu
19.20'de uyutma çalışmalarına başladım. 23.00'te uyudu. Benim oğlan senin kıza rakip çıktı. Söyle kızına erken uyusun ya mahvoldumBenim kız dün gece hiç uyumadı hiiiiiiççç ama hiç asla gözünü bile kırpmadı
Bak eskiye oranla diyorum yine kac kez kalktık cok mizirdanmadi sadece oda yine eskiye oranla, yani uyuyan bebeklere göre yine kötüydü yani göremedim gece bi kac kez kalkmayıUyudu deme burcu yapma bu hatayı lütfen
Orda ters şey şeyettim ben dur çaktırmaNe yaptıysan hepsine devam et sen en iyisi
19.20'de uyutma çalışmalarına başladım. 23.00'te uyudu. Benim oğlan senin kıza rakip çıktı. Söyle kızına erken uyusun ya mahvoldum
korktun de miBak eskiye oranla diyorum yine kac kez kalktık cok mizirdanmadi sadece oda yine eskiye oranla, yani uyuyan bebeklere göre yine kötüydü yani göremedim gece bi kac kez kalkmayı
Öyle yapicam cnm, oo benimki hep 11 gibi uyuyor ben artık 7 8 gibi uyuyup sabaha kadar uyusun bi kac kez uyansın gibi ütopik isteklerim yok, benim paşa uykuyu sevmiyor zaten 7 8 saat uyusun emsin yatsın razıyım ben, hayatı boyunca bi kez 10 saat uyudu oda annemin evinde ah ahNe yaptıysan hepsine devam et sen en iyisi
19.20'de uyutma çalışmalarına başladım. 23.00'te uyudu. Benim oğlan senin kıza rakip çıktı. Söyle kızına erken uyusun ya mahvoldum
Valla uykusuz kaldığı için uyudu diye düşünmüyor da değilimkorktun de mi
Aaahhh o muhteşem anne evleriÖyle yapicam cnm, oo benimki hep 11 gibi uyuyor ben artık 7 8 gibi uyuyup sabaha kadar uyusun bi kac kez uyansın gibi ütopik isteklerim yok, benim paşa uykuyu sevmiyor zaten 7 8 saat uyusun emsin yatsın razıyım ben, hayatı boyunca bi kez 10 saat uyudu oda annemin evinde ah ah
Ben başta uyutamiuordum gece saat 1 oluyordu uyuyana kadar, Dr çok geç dedi, naptigimi sordu, kızım uyuyordu mesela 8 de 9 da uyaniyordu oynamak istiyordu bende alıp oynatiyordum konuşuyordum oturma odasına götürüp oeda uyutmaya çalışıyordum, Dr kızdı olmaz denizyildizi hanım uyansa da acmayacaksiniz oynamak istesin o saatte oyun olmaz odaya çıkarmayın öyle falan dediydi de öyle öyle uyuyor çok şükür şimdi. Ama bu ara disten saat başı kalkıyoruzBize doktor hiç böyle şeyler demedi ya, uyumuyor diyorum, su incir yatır açlıktan kalkmıyor diyo
Diş mi gelecek acabaaBenim kız dün gece hiç uyumadı hiiiiiiççç ama hiç asla gözünü bile kırpmadı
Orda rahatlığı o bile anladı dmiÖyle yapicam cnm, oo benimki hep 11 gibi uyuyor ben artık 7 8 gibi uyuyup sabaha kadar uyusun bi kac kez uyansın gibi ütopik isteklerim yok, benim paşa uykuyu sevmiyor zaten 7 8 saat uyusun emsin yatsın razıyım ben, hayatı boyunca bi kez 10 saat uyudu oda annemin evinde ah ah
Onu bizde yapıyoruz ya oynamak isteyince oynuyoruz gecenin yarısı bile olsa. Yaa annemin evi köy evi gibi mis gibi temiz havası, ne güzel uyudu, hatta eşim sne yer tüm tatilini orda geçirmeye karar verdiBen başta uyutamiuordum gece saat 1 oluyordu uyuyana kadar, Dr çok geç dedi, naptigimi sordu, kızım uyuyordu mesela 8 de 9 da uyaniyordu oynamak istiyordu bende alıp oynatiyordum konuşuyordum oturma odasına götürüp oeda uyutmaya çalışıyordum, Dr kızdı olmaz denizyildizi hanım uyansa da acmayacaksiniz oynamak istesin o saatte oyun olmaz odaya çıkarmayın öyle falan dediydi de öyle öyle uyuyor çok şükür şimdi. Ama bu ara disten saat başı kalkıyoruz
Diş mi gelecek acabaa
Orda rahatlığı o bile anladı dmi
Sıcaktan olabilir cnm sizin, bizimki hep böyleydi yada diş olabilir l, bizim diş de çıkmadı l, çıkacağı zaman vay halimizeBizde dün 6. Ay aşılarimizi olduk. Ates olmadi şükür. burda misafir olunca pek ilgilenmediler ben sadece kilosuna baktirabildim.7.5 kilo olmuşuz.ek gida serüvenimiz devam ediyor patates avokado ikilisi öğleden sonrada meyve.aksamda tahıllı mamaveriyorum yatmadan. burcusami benimki de uyur belki diye.yine memeye kalkıyor.burasi çok sıcak ondan da uyanıyor olabilir bilmiyorum artık.disler cikmadi birturlu.kafasi sıcak kulağı ile oynuyor. Oyuncağı bazen agzina alınca bir çığlık kıyamet agliyor.ve hala dönmuyor o yüzden hep kucakta. Belim ve omzum artik yok.
Diş zamanı benim kabusum şuanSıcaktan olabilir cnm sizin, bizimki hep böyleydi yada diş olabilir l, bizim diş de çıkmadı l, çıkacağı zaman vay halimize