2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben bi kez karpuz yalattimda alerjik olabiliyormuş sanirim karpuz burda konuşulduydu. Salatalık yalatiyim dedim elinden zor aldık, ağladı alınca 🙃
Aynen kavun karpuzda aşırı şeker var o yüzden 8 yada 9da öneriyor doktorlar bide bizim eve yakın markette çalışanın çocuğunu demiştim ben size hastanede yatmışlar diye karpuzdan dolayı

Yaaa bizde bu hafta geçecektik Dr izne ayrılmış yarın arayacağım bakalim ne diyecek , neyi nasıl yapacağız hic fikrim yok , önce meyve verilmez diye okudum annemi dinleyim diyorum o da meyve verecek hemen , o yüzden takipteyim hepiniziiii 🤓
Doktora sor o yönlendirir. Üç gün kuralıyla kabak, patates ve havuçla başlatıyorlar genelde
Benim sıkıntılarım var ya , yarı yolda kalırsak bir an önce alışsın istiyorum yiyeceklere ondan .
Deme öyle ya aslansın gaplansın sen. Güzel güzel emikleyecek inşallah

Bana bir akıl verin hanımlar. Geçen bayram bebek küçük diye gitmemistik, bu bayram eşim gidelim diyor ama karar vermedik daha, ailesi bize 4 saat uzakta, yol bir şekilde geçti diyelim , gidince 1 buçuk ve 4 yaşında iki küçük çocuk daha olacak, evleri çok sıcak ve aksamlari ışıkta açık olunca minik sinekler içeri girecek çok oluyor çünkü , benim kız en ufak sesten uyanıyor o uyurken mümkün mertebe ses yapmamaya calisiyoruz özellikle gunduzleri , zaten gunduz pek uyumaz ama 20 dk bile uyusa dinleniyor en azından huysuzlugu geciyor yoksa uyan uyu 2 dk uyan tüm gün böyle sersem gibi oluyoruz..evleride küçük.. şimdi gunduz çocuk uyusa nereye yatacak, sesten etkilenmemesini nasıl sağlayacağım çünkü küçük çocuklar olcak illaki ses olacak, daha yeni oturtmaya başladığımız için kucagimizda sürekli oturur durması zararlı olur sanırım, yere uzanıp oynamasida gerekecek nasıl yapacağım, gecen misafir geldi oturur tuttular kucaklarında doğru mi bilmiyorum, evde filesi küveti var orda o sıcakta 2 3 gün yıkanmasa çocuğa eziyet , onu nasıl yapacağım, çocuklar ellerini her yerr degiyorlar kimse dikkatte etmiyor ama biz hala titiz davranıyoruz gelip benim kıza degecekler nasıl sakin kalacağım.. evden sadece hastane, hastaneye gidince anneanneye gitme ve hava almak için site etrafında tür atma dışında çıkmadık, yalnız hiç çıkmadım zaten o yüzden çok geriliyorum, ne önerirsiniz?? Aslında hepsi hallolur belki ama kv bu kadar zamandır sadece 1 kez görmeye geldi ondada küçük diye kucağına bile almadı telefonda pek seviyor, o yüzden inanmıyorum sevgisine, o yüzden bu kadar zorlugu niye çekeceğim diye sinirleniyorum, benimde ihtiyacım vardı gelip az yardım etseydi ne biliyim istese gelirdi diyorum hızlı trenle 1 saat uzaktayız sonuçta.. Beni sakinlestirin 🤪🤣
Şı anda tüm bu yazdıklarını yaşıyorum canım ama napim saldım artık, ortada büyüyen çocuk daha bi dirayetli oluyor. 2 ablam ve 4 çocuk ve annemle yazlıktayız, kıza 1 bavul yaptım, boyun simidini koymayı unutmadım ama küvetini falan da yük etmedim, duşa benimle giriyor, fıskiyeyle yıkanıp çıkıyoruz, çocukların elleri sürekli kızımın üzerinde, kucaktan kucağa zaten. Benim kucağıma hiç gelmiyor nerdeyse, sesten uyuyamayan kızım bağrış çağrış içinde yorgunluktan sızıyor resmen. Buralar da çok sıcak, sinek böcek yemedi allahtan. Yani diyeceğim o ki, biraz salmak lazım, bak geçen gün yeğenim kızıma dondurma yedirmeye çalışıyordu😂 napim yani kendimi herşeyden soyutlayıp eve kapananınca kızım çok sıkılıyor ve gelişimini engelliyormuşum gibi geliyor, tek başıma yetemiyorum çocuğa, yeğenlerimin içinde daha neşeli yavrum. Tek duam inşallah çocuklardan hastalık virüs falan kapmaması🙏🏻

Son düzenleme:
Amin amin sağlıkla sıhhatle büyütelim inşallah

Annem olsa yıkanır belki o şekilde ama babaannesi daha kucağında zor tutuyor bir garip

Çok şükür ateş düşmüş. Daha da iyi olur inşallah

Biz daha eşimle kendimiz yıkamaya yeni başladık. Ayakta yıkamak bizim için çok ileri seviye. Bir de başını nasıl şampuanlayacağız ki o şekilde :/ Ben de havası ona iyi geleceği için istiyorum ama bakalım bir karar verebilmiş değiliz.

Sagolasin insallah 🙏🙏

Yok sampuanlamadik basini, gunduz duşu niyetine pratik bi islatma oldu diyelim. Atese iyi gelir diye. Tek basina yetmez yani.

Cam rendeyle meyve emziğimiz geldi , şimdi patatis pişiriyoruz :rolleyes:
Bisi sorcam, normal rende olmuyo mu? Neden cam rende kullaniyoruz acaba

Sagolasin insallah 🙏🙏

Yok sampuanlamadik basini, gunduz duşu niyetine pratik bi islatma oldu diyelim. Atese iyi gelir diye. Tek basina yetmez yani.

Denedim ama , rende gibi yapmıyor , püre gibi oldu parates

Bortu nerlerdesin sen Yaa
Ben çok dağaldım toplayamıyorum🤣
Niyeyse genelde erkek tarafı aileleri bi tuhaf oluyor ya, ben tavrımı koydum valla akşam eşime, umrumda bile değil hiç biri, eşim de aynı davranırsa sonuçlarına katlanır
Bende böyle böyle dejenere oldum eşimle. Evliliğimin içine sıçıldı. Eğer gerçekceten ahiret varsa ben hakkımı helal etmiyorum👿 Bunu da eşime söyledim👿
Bana normallisi yetmedi. Bir de gittim organic balm'lısını aldım. Hiç açmadım. Nereme sürsem onu 🤔
Duşta yüzünü temizle. Duştan sonra sür bebek poposu gibi oluyo 🤣
Selam kizlar, sabahtan sayfayi actim. Birini okuyorum, bi sayfa daha yaziyonuz. Birini daha okuyorum bakiyorum bi tane daha yazilmis 😅 anca bu saatte yetisebildim.

Benim minnakta idrar enf yokmus, buyuk ihtimalle covid dedi doktor. Hafif atesle devam ediyoruz bakalim. İnsallah cabuk atlatiriz 🙏
Sanırım biz de covid olduk🤦🏻‍♀️ Hepimiz ateş sınırında gidip geliyoruz. Boğazım jiletlenmiş gibi, başım ağrıyo, halim yok, 37.7 civarı hepimizin ateşi. Ben parol aldım hemen, eşim daha beter yatıyo. Bebiş bi mahmur, sık sık emzirmeye çalışıyorum.
Normal rende olayını ben de merak ediyorum he🤣

Önce kocamın demesi lazım bunu

Yaaa bizde bu hafta geçecektik Dr izne ayrılmış yarın arayacağım bakalim ne diyecek , neyi nasıl yapacağız hic fikrim yok , önce meyve verilmez diye okudum annemi dinleyim diyorum o da meyve verecek hemen , o yüzden takipteyim hepiniziiii 🤓
Valla bende pek bilmiyorum tadım şeklinde yap 3 gün kuralı uygula dedi, hala düşünüyorum ne yapcam diye, sebze den başlıcam

Biraz daha anlatırsan senin eltilerimden biri olduğunu düşüneceğim aynı tip kv den dolayı 🤣🤣🤣

tüm gelinlerle eltiyiz bence 🤣
Benim kv.nin kızı yok ondan cocuk bakmıyor kendisi.oglan 4 aylikken geldiler görmeye 2 hafta kaldılar bütün konya yi gezdiler sözde yardima gelmişlerdi.biz nasıl cocuk büyütmüşüz diyor bana.vallahi ben de bilemedim dedim.aslinda bakarlar da üstlerine kalmasın diye bakmıyor.eltimin suratına diyormuş ben cocuk bakamam diye.o öyle konuşursa bayramlarıda göremez böyle.biz annemlere gidiyoruz tüm yaz ordayiz.eşim yıllık izinde gideriz diyor ozamana kadar bi bahane bulmam lazim.hayir anlamadığım kendide istemiyor aslında gelelim ama bu neyin inadı.

benim kv nin de hiç kızı yok, bu sebeble empatiden yoksun
bu gücün inadı, kız tarafını ezme, erkek tarafı olarak hakimiyet kurma inadı
nerde görsem tanırım. 🤣🤣🤣🤣🤣
Keşke eşin annenede söyleseymiş alınmakta haklı biraz 😟

eşimle alakalı bi durum değil,
kv sebebsiz yere anneme küstü araya soğukluk koydu
annem hiç bir şey olmamış gibi davrandıkca o daha da yüz çevirdi
anneminde bu konuda zaafı var Allah rızası der küsemez / di
artık annemde yaşlandı küsüyor, herşeyden önce ben izin vermiyorum artık

annem konyada ankaraya gelmesi meşakatli üstüne kv gelince o varsa ben gelmem dedi kaldı

Ben çok dağaldım toplayamıyorum🤣

Bende böyle böyle dejenere oldum eşimle. Evliliğimin içine sıçıldı. Eğer gerçekceten ahiret varsa ben hakkımı helal etmiyorum👿 Bunu da eşime söyledim👿

Duşta yüzünü temizle. Duştan sonra sür bebek poposu gibi oluyo 🤣

Sanırım biz de covid olduk🤦🏻‍♀️ Hepimiz ateş sınırında gidip geliyoruz. Boğazım jiletlenmiş gibi, başım ağrıyo, halim yok, 37.7 civarı hepimizin ateşi. Ben parol aldım hemen, eşim daha beter yatıyo. Bebiş bi mahmur, sık sık emzirmeye çalışıyorum.

Normal rende olayını ben de merak ediyorum he🤣

Çok geçmiş olsun. Çok artmis vakalar gercekten. Kizim bugun daha iyi. Siz de hemen duzelirsiniz inşallah 🙏

Valla bende pek bilmiyorum tadım şeklinde yap 3 gün kuralı uygula dedi, hala düşünüyorum ne yapcam diye, sebze den başlıcam

Bi suru video var canim. İnstagramda da bi suru ek gidaci hesabi var. Ben birini secip aynen uygularim sanirim😁

X