- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Eser miktarda dut parçacıklarıBiraz asdff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eser miktarda dut parçacıklarıBiraz asdff
Aaa neden Küçük hanım neyi beğenmedi acabaYaa kanguruyu deneyeyim dedim benim kız çıldırdı , çok ağladı , zor çıkardım
Bende pamuk kullanayım bundan sonra. Bol suyla nasıl temizliyorsun banyoda mi yıkıyorsun?Hafif hafif bol suyla temizle krem kalıyor azıcık ama kaka kalmıyor , ben pamukla temizliyorum
Yaa işte zararlıymis yapma bari sendeBende dip köşe yapıyordum ya
Yiyor muuu, benim kıza daha bir şey vermedim yavruma üzüldüm şimdi arkadaşları yerken ben niye vermiyorum
Meyve için erken çok yalatma bence canım sebzelerde zorlanırsın sonra ama salatalık olabilirBen demir ilacından sonra bişeyler yalatıyorum kızıma, salatalık, meyve o sırada elime ne geçerse. Hem o kötü tadı atsın hem de c vitamimiyle emilimi artsın diye
Hadi bakalım hayırlısı olsun su ekleniyormuymuş canım ben genelde anne sütü yada zeytinyağı diye görmüştümAlina ek gıdaya bugün başladı
Patates hasladim, zeytinyağı ve biraz su ekleyip çatalla ezdim.1 tatlı kaşığı kadar yedi.
Kız bari tadımlara başlıcanız meyvelerle başlamayın gerçekten sebzelerde zorluk çekiceksinizSıkıp yalatırken biraz kaçtı
Ben daha hiçbişey vermedim bebeyeOhooo hem de nası yiyo Biber kemiriyo , zeytin yalıyo , limon , vişne . Favorisi kiraz emiklemek ama
aa şifa olsun Alinaya. iştahlı yemek seçmeyen bi kız olsunAlina ek gıdaya bugün başladı
Patates hasladim, zeytinyağı ve biraz su ekleyip çatalla ezdim.1 tatlı kaşığı kadar yedi.
ANKHESPAATEN Her şeyi verdi. Onun kızı bizi bile yiyebilecek altı aylık oluncaKız bari tadımlara başlıcanız meyvelerle başlamayın gerçekten sebzelerde zorluk çekiceksiniz
Rengini heralde , hanım kırmızı seviyo , çingene yaAaa neden Küçük hanım neyi beğenmedi acaba
Bayramdan önce rota ya gidicez o zaman sorucam , vermiyorum şuanANKHESPAATEN Sen demir başladın mı en son almadım demiştin?
Pamuğu ıslatıyorum bolca , kaynamış soğumuş suyla .Bende pamuk kullanayım bundan sonra. Bol suyla nasıl temizliyorsun banyoda mi yıkıyorsun?
Yaa işte zararlıymis yapma bari sende
Onları da emikliyo . Biber , hıyar falanKız bari tadımlara başlıcanız meyvelerle başlamayın gerçekten sebzelerde zorluk çekiceksiniz
Aaa yazık ama , bakmıyo mu siz yerken acıklı acıklıBen daha hiçbişey vermedim bebeye
Acelemiz var bir an önce bölgesel yiyeceğimiz kurufasülye ye geçmeliyizANKHESPAATEN Her şeyi verdi. Onun kızı bizi bile yiyebilecek altı aylık olunca
Çok küçücük bi patatesti minicik su koydum . Doktor su yada kendi sutunle biraz sulandir dedi. Suyla seyrettim. Zaten hepi topu bi tatlı kaşığı yediHadi bakalım hayırlısı olsun su ekleniyormuymuş canım ben genelde anne sütü yada zeytinyağı diye görmüştüm
Püre gibi yaptım ben. Tabi çorba yaparken normal kıvamda yapmak lazım. Havuç ve kabakta tattirip en son çorba yapacağım ben.Püre gibi mi yapıyoruz yoksa daha mı cıvık yapıyoruz, ilk çocuk ya cahillik hala devam ediyor
Ay inşallah.aa şifa olsun Alinaya. iştahlı yemek seçmeyen bi kız olsun
Anne sütüyle duyduğum için sordum bendeÇok küçücük bi patatesti minicik su koydum . Doktor su yada kendi sutunle biraz sulandir dedi. Suyla seyrettim. Zaten hepi topu bi tatlı kaşığı yedi
Püre gibi yaptım ben. Tabi çorba yaparken normal kıvamda yapmak lazım. Havuç ve kabakta tattirip en son çorba yapacağım ben.
Guya ben ikinci ama unutmusum herseyi ,bastan öğreniyorum
Ay inşallah.
Sakin git kız bakıyorda vermedim daha hiç 6. Ayı bekliyorumRengini heralde , hanım kırmızı seviyo , çingene ya
Bayramdan önce rota ya gidicez o zaman sorucam , vermiyorum şuan
Pamuğu ıslatıyorum bolca , kaynamış soğumuş suyla .
Onları da emikliyo . Biber , hıyar falan
Aaa yazık ama , bakmıyo mu siz yerken acıklı acıklı
Acelemiz var bir an önce bölgesel yiyeceğimiz kurufasülye ye geçmeliyiz
Bu gidişle evetANKHESPAATEN Her şeyi verdi. Onun kızı bizi bile yiyebilecek altı aylık olunca
Datsın yavrucak bıkmıştır 5 aydır süt süt nereye kadarSakin git kız bakıyorda vermedim daha hiç 6. Ayı bekliyorum