2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet benmkide asla güneşe bakamıyor. O yüzden böyle birşey aldık. Tepesinde gölgeliği var bunlardan alabilirsiniz aslında. Eki Görüntüle 3091760
Güneşe değil canım gün ışığına bakamıyor gözündeki rahatsızlığından dolayı. Yani biz evde de panjurlar yarıya kadar inik oturuyoruz. Dışarıya çıkardığımızda şu an bebek arabasından pek çıkaramıyoruz. Özel güneş gözlüğü olacak. Onu bekliyoruz
Kiz bebek anneleriii..
Vajinada yapisiklik farketti doktor. Çok küçük bir yer ama kafama takıldı var mı başına gelen?
Arkadaşımın bebeğinde bir yaşına kadar birkaç kez oldu. Doktor eliyle açtı her seferinde. Pek de önemsemiyorlar gibi anladım. Normal galiba. Bir yaşından sonra ne oldu diye hiç sormadım. O kendi bahsederdi öncesinde de

Kiz bebek anneleriii..
Vajinada yapisiklik farketti doktor. Çok küçük bir yer ama kafama takıldı var mı başına gelen?
Olmadı ama çok detaylı temizlememek lazımmış içleri , öyle defalarca bastırarak falan .

Bizim de öyle ya hani , kendi sıvısını almadan temizliyoruz

Bana doktor demişti canım kendin gibi düşün Demir ilacından önce veya sonra kendine süt ve süt ürünleri kullanmıyorsan bebekte emmicek hemen diye
Ben demir ilacından sonra bişeyler yalatıyorum kızıma, salatalık, meyve o sırada elime ne geçerse. Hem o kötü tadı atsın hem de c vitamimiyle emilimi artsın diye

Güneşe değil canım gün ışığına bakamıyor gözündeki rahatsızlığından dolayı. Yani biz evde de panjurlar yarıya kadar inik oturuyoruz. Dışarıya çıkardığımızda şu an bebek arabasından pek çıkaramıyoruz. Özel güneş gözlüğü olacak. Onu bekliyoruz

Arkadaşımın bebeğinde bir yaşına kadar birkaç kez oldu. Doktor eliyle açtı her seferinde. Pek de önemsemiyorlar gibi anladım. Normal galiba. Bir yaşından sonra ne oldu diye hiç sormadım. O kendi bahsederdi öncesinde de
Evet hatırladım canım, insallah tez zamanda gelir de sizde rahat edersiniz. Olmadı dediğin gibi bir odayı boşaltıp öyle kullanın. Çok iyi geliyor suda vakit geçirmek ayaklarını şıp şıp şıp yapa yapa yoruluyorlar. Hem üşütme korkusuda olmaz

Evet doktor açtırdı dün biraz. Sende sürekli açtır ilerlemesin dedi. Çok küçük bi yer zaten ama bende panik yapmaya yetti.
Olmadı ama çok detaylı temizlememek lazımmış içleri , öyle defalarca bastırarak falan .

Bizim de öyle ya hani , kendi sıvısını almadan temizliyoruz
Ya evet öyleymiş ama ben temizliyordum dip köşe 🙈
Zedelenirmis temizlerken, iyilesirken de birbirine yapılabilirmis . Enasil temzliycez ki pişik kremleri filan oluyor kaka bulaşıyor

Evet doktor açtırdı dün biraz. Sende sürekli açtır ilerlemesin dedi. Çok küçük bi yer zaten ama bende panik yapmaya yetti.

Zedelenirmis temizlerken, iyilesirken de birbirine yapılabilirmis . Enasil temzliycez ki pişik kremleri filan oluyor kaka bulaşıyor
Hafif hafif bol suyla temizle krem kalıyor azıcık ama kaka kalmıyor , ben pamukla temizliyorum

Bende dip köşe yapıyordum ya 🙄
Kakada dut taneleri görmek ne hoş :rolleyes:
Yiyor muuu, benim kıza daha bir şey vermedim yavruma üzüldüm şimdi arkadaşları yerken ben niye vermiyorum 🤣

X