2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oda ayırmak için erken değil mi 😳
6. Ayımıza 2 hafta kaldı. Pedagog arkadaşım 5. Aydan sonra ayırabilirsin dedi. Anne yanı Beşiğimiz küçük gelmeye baslamıstı. Park beşiğe geçmek zorunda kaldık. O da yatak odamıza sığmayınca ayırdık bu vesileyle😊 az uyuyorum ama öz uyuyorum. Bebeğin ık mıklarından sürekli uyanıyordum kaliteli uyuyamıyordum. İyi geldi bana odaları ayırmak. Sabaha karşı 5 gibi yatağımıza alıyorum şimdilik. Onu da kesmeye calısıyorum. Bu arada odalarımız yan yana ağlamaya basladığında hemen duyuyorum

Hayırlı uğurlu olsun ek gıda süreciniz. Ben aylardır çelik kaşıkla verdim ya bir şey olur mu ki :/
Yok ya olmaz sadece emilimi azaltiyormus çelik kaşık. Bundan sonra mama kaşığı ile verirsin olur. Hatta meyve suyuna karıştırıp versen.daha iyi olur dedi. Ek gıdaya geçince.
Bu arada adzeynep adzeynep bizimki de 27 günde 485 gr almış diye doktor şaapmıştı işte. Demek ki cidden normal artık azalması ya. Sütünüz yetmiyor biz ek gıdalanacağız diyorlar
Aynen cnm çok normal dedi. Hatta ben üzüldüm çok az almış diye. Hayır hayır artık azalacak normal ,ek gıda ile beraber toplar,kiloya takılma dedi.
Hayırlı olsun canım, listeyi bi ara paylŞ da fikir olsun hepimize, teker teker gEçecez bundan sonra hepimiz ek gıdaya

Tamam canım teşekkür ederiz 🥰 liste nasıl merak ettim de ☺️
Hemen atıyorum kızlar 1 saniye😀

Bu arada artık ek gıdaya 5. Ayda başlatıyoruz 6. Ayda tamamen taşlara alışmış oluyor dedi doktor.

Eklentiler

• 16565306171641693559067920668752.jpg
    16565306171641693559067920668752.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 54
6. Ayımıza 2 hafta kaldı. Pedagog arkadaşım 5. Aydan sonra ayırabilirsin dedi. Anne yanı Beşiğimiz küçük gelmeye baslamıstı. Park beşiğe geçmek zorunda kaldık. O da yatak odamıza sığmayınca ayırdık bu vesileyle😊 az uyuyorum ama öz uyuyorum. Bebeğin ık mıklarından sürekli uyanıyordum kaliteli uyuyamıyordum. İyi geldi bana odaları ayırmak. Sabaha karşı 5 gibi yatağımıza alıyorum şimdilik. Onu da kesmeye calısıyorum. Bu arada odalarımız yan yana ağlamaya basladığında hemen duyuyorum
Sizin için nasıl iyiyse öyle yapın tabi ama daha küçükler ya ondan kıyamadığımdan sordum 🥰

Çok erken aksiyon almışlar ya. Bizimkinde de kan oluyor, son tahlilde dışkıda da gizli kan çıktı. Gastroya yönlendirildik. Şu an için diyet önermedi. Takip ediyoruz doktorla beraber kaka inceliyoruz sürekli 🤦🏻‍♀️ Bu arada ben daha önce çok katı bir şekilde diyet de uyguladım. Süt ve süt ürünlerini tamamen kesemeyeceksen hiçbir anlamı yok. Tereyağı, tarhana falan bile tüketmemen gerekiyor
Hic bir şey yemiyorum süt olan bir haftadır kakamizda koku vardı kayboldu , bunla ilgili mi bilmiyorum bende
Mama veriyorsan diyet yapmanın bir anlamı olmaz canim.mama vermeyip sadece firinlanmis şekilde süt ürünlerini tüket yada hiç diyet yapma dr'un dediği gibi kilo alımına göre bakarsın karar verirsiniz.
Mamayi da diyet önerdi de şuan normal mama yiyor bakacağım tekrar olacak mı, insallah olmaz.. bakalım haftaya kilo için çağırdı diğer Dr, ne diyecek , insan kilo az diyince de bakamıyor muyum bekleyemiyor muyum diyipduruyor

Bende kızımı 6. Ayda ayırmıştım çok rahat etmiştim bebeğe göre değişir ayırma zamanları bebeğin uyumluysa ayrılması için doğru zaman. Benimki 2 yaşına kadar bırakmaz yakamı gibi geliyor 😂

Bende kızımı 6. Ayda ayırmıştım çok rahat etmiştim bebeğe göre değişir ayırma zamanları bebeğin uyumluysa ayrılması için doğru zaman. Benimki 2 yaşına kadar bırakmaz yakamı gibi geliyor 😂
Ya benmkine odaları ayırmak denirmi onuda bilmiyorum aslında😁 kendi yatak odamda emzirip ayakta sallıyorum uykuya daldığında odasına koyuyorum. Sabaha karşı 5 gibide yine yatağımıza alıyorum 8e kadar öyle uyuyor. Tam geçemedik henüz🤪

Yine atak mı var acabaaa, niye biz iki gündür 11 de yatıp 3 te kalkıyoruz ve bu saate kadar uyumuyoruz, gece uykusu bize lazım değil mi, gunduz uykumuz zaten yok ama gece uyumamak ne demek? Acaba bir sorunumuz mu var diyorum ama keyfi çok iyi , uykuyu almış gibi oyun istiyor konuşmak sohbet istiyor hanım kız

Ya ben de onu demek istemiş olabilirim 😂
Hıı kesin
5 aydır yeter ki uyusun dediğim için sıpa gündüzleri kucakta uyuyor 😂
Eksik dua etmemek lazım işte yanlış yapmışız Ben de hep inşallah uyur dedim, memede uyuyor gündüz O da yalandan 20-30 dk 🤣
Al benden de o kadar. Tüm gün yaptığım şeyler bebeye mamalar hazırlamak, emzirmek ve uyutmak. Akşam yemeği yapabilirsem şükürler olsun. Yok durmuyor kesinlikle durmuyor. Yüzme havuzu alıp balkona koydum 15-20 dk orada oyalanıyoruz yoruluyor baya suda. İyi de geliyor ama benmde pertim çıkıyor. Suyu doldur boşalt temizle of of
Banyo suyu gibi mi yapıyorsun? Üşürse diye ben daha havuzu açamadım
Yok ya olmaz sadece emilimi azaltiyormus çelik kaşık. Bundan sonra mama kaşığı ile verirsin olur. Hatta meyve suyuna karıştırıp versen.daha iyi olur dedi. Ek gıdaya geçince.

Aynen cnm çok normal dedi. Hatta ben üzüldüm çok az almış diye. Hayır hayır artık azalacak normal ,ek gıda ile beraber toplar,kiloya takılma dedi.
İyi bari ya sevindim. Sağ olasın. Meyve suyu da demir emilimini artırmak için. C vitamini artırıyormuş özellikle
Sizin için nasıl iyiyse öyle yapın tabi ama daha küçükler ya ondan kıyamadığımdan sordum 🥰
Bizim de aynı odada hala. O uyanmasa da ben arada uyanıp kontrol ediyorum 🤗
Biz 15 yaşında ayırırız bu kafayla
Hic bir şey yemiyorum süt olan bir haftadır kakamizda koku vardı kayboldu , bunla ilgili mi bilmiyorum bende
Olabilir evet. Belki de işe yarıyor sende. Benimkinde hiçbir değişiklik olmadı

X