2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Haha sağlam tutamıyor asılı olmayan oyuncakları. Atmıyor yani aslında düşüyor elinden. Sağlam kavradığı tek şey kıyafetim

Sanmam. Kuzeniminki 10 günde bir yapıyordu, hem de besin alerjisi vardı ama tosbağaydı. Kakayı değil çişi ilişkilendiriyorlar beslenme yeterliliğiyle
Çişi baz alamam, idrar söktürücü kullanıyor, bezi dolu oluyor hep, bi de su veriyorum baya. Kakada içim rahatladı neyse genelde 1 2 yapıyomuş bebeler

Ya milyonda bir ihtimal reaksiyona girecek de bilmem ne.. biz önlemli olalım diye sadece şaapıyoruz. Hemen kafaya takma bundan sonra ikea kaşıklarına kıy kullan. Zaten zamlanmadan almışsın
Yok reaksiyondan dolayı değil içeriğindeki Demir emilimini azaltıyor Çelik kaşık o yüzden önermiyorlar tam faydasını görsünler emilim azalmasın diye

20:00 den beri 3 kez uyutup yatağına yatırdım, uyandı. Kucağımda ağzı ayrık uyuyor, bildiğin derin uyku, yatağına yatırınca 5 dk sonra mik mik mık mık😢
Benimkide hala kucakta çok yüz verdik bence biz bunlara ya yaka süsü oldular resmen 😅

Yok reaksiyondan dolayı değil içeriğindeki Demir emilimini azaltıyor Çelik kaşık o yüzden önermiyorlar tam faydasını görsünler emilim azalmasın diye
Bu sak_ran sak_ran kötü biri di mi? Boş yere korkuttu beni 🙄
20:00 den beri 3 kez uyutup yatağına yatırdım, uyandı. Kucağımda ağzı ayrık uyuyor, bildiğin derin uyku, yatağına yatırınca 5 dk sonra mik mik mık mık😢
Of niye böyleler? Bende de aynı modelden var ama bu sefer uyudu gibi

Selamlar kızlar.
Kontrolden geldik ,6400 gram olmuş,boyu 63.5 cm. 25 günde 400 gram almış, doktora göre fena değil. Sağlığı yerinde ek gıda ile daha iyi alır dedi.
Ek gıdaya geçiyoruz artik. Bir liste verdi ,detaylı olarak yazıyor hersey. Şimdilik 2 öğün verecekmiş,1 ay sonra kahvaltı da ekleyeceğiz dedi.
Suyu kaynatmaya gerek yokmuş.
Güneş kremi ilk 6 ay önermiyorim, 11 ile 4 arası güneşte kalmasın dedi.
Kan damlasını mama kaşığı ile verebilirmisiz, demir kaşığı tavsiye etmiyormuş.
Tamam canım teşekkür ederiz 🥰 liste nasıl merak ettim de ☺️

Kaç gecedir sürekli uyanıyor bu bebe. Odalarıda ayırdık habire kalkıp emziriyorum. Memeyi çektiğim an baslıyor yaygaraya. Biberonu sokuyorum ağzına ı-ıh anlıyor. Bu sıcakta hiç çekilmiyor vallahi🤦🏻‍♀️

Benim deee, çişim geliyor acıkıyorum, işler bana bakıyor, yemek yapamıyorum, öylece oturup bebek uyutuyorum kucakta. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi ama🤭
Al benden de o kadar. Tüm gün yaptığım şeyler bebeye mamalar hazırlamak, emzirmek ve uyutmak. Akşam yemeği yapabilirsem şükürler olsun. Yok durmuyor kesinlikle durmuyor. Yüzme havuzu alıp balkona koydum 15-20 dk orada oyalanıyoruz yoruluyor baya suda. İyi de geliyor ama benmde pertim çıkıyor. Suyu doldur boşalt temizle of of

Al benden de o kadar. Tüm gün yaptığım şeyler bebeye mamalar hazırlamak, emzirmek ve uyutmak. Akşam yemeği yapabilirsem şükürler olsun. Yok durmuyor kesinlikle durmuyor. Yüzme havuzu alıp balkona koydum 15-20 dk orada oyalanıyoruz yoruluyor baya suda. İyi de geliyor ama benmde pertim çıkıyor. Suyu doldur boşalt temizle of of
Vız vız arıcığım sen niye gelmiyorsun instaya hepinizi sorguya çekiyorum cevap verin 😅

X