2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bi araştırayım bakayım ağlatmadan nasıl oluru

Evde öyle bırakıp yürüyüşe çıkmak yada duş ne ya ben bazen bezini değiştirirken o ara uykusu gelmişse ağlıyorda kendi tükürüğüyle tıkanıyor öyle bıraksam evde ne halde bulurum bilemiyorum

Kız 2 saate bebe acıkır yine, aç aç mı yatsın yavrum. Tövbeler olsun

Maşallah cnm ne güzel, benimki gece bile uykuya dalana kadar ağzından meme çıkmıyor, her çocuk bir değil işte, ama onlara göre her çocuk alışır bu şekilde uyumaya
Eninde sonunda kendileri uyuyacak be amaaan . Az sıkalım dişimizi.
Muhtemelen uyumuş halde bulursun çünkü ağlamaktan yorulur sızar çocuk
Kız 2 saate bebe acıkır yine, aç aç mı yatsın yavrum. Tövbeler olsun
Kiz bizler yapamayız zaten. Helga ablalara daha uygun bo yöntem. Kimse Türk annelerine bunu yaptiramaz

Yok cnm ya benim arkadaşım aldı da yapamadı belirli saatlerce emzirme varmış mesela benim oğlum ortalığı yıkar emmezse
Ben yatırmadan hemen önce emzirmiyorum. Emzirdiysemde hemen yatırmıyorum Yok memede uyuduysa da yatağa yatırırken azcık rahatsız ediyorum gözünü bi açıyo pis bakış atıp kapıyo Yatağa yattığını biliyo yani ama buna eğitim denemez. Artık daha çok uyanık kalmak istiyor ama dayanamıyor da. Çok şuğursuz Kendi odasına alıştırmak istiyorum bir de. Atağımız da bitti, gündüz uykularını kendi odasında uyucak artık alışmsı lazım. Odasını yarın toplayıp o işe başlıcam. Gece uykularını ne zman ayırsam onu düşünüyorum Kendi odasına komple geçiren var mı?

Bizim daha odası yok

Odası yok

Gündüz uykularını hep mememde uyuyor, bugün 2 bucuk saat uyudu kucağımda, uyusun diye kıpırdayamadım. Yanlış yapıyorum biliyorum ama beslenmesiyle ilgili problem yaşadığım için mecbur kalıyorum. Memedeyken 15-20 dk da bi aktif emiyor en azından, emdikçe de uyuyor. Gece uykusuna yine memede geçiyor ama beşiğine yatırıyorum, kendi odasına yatırsam da anlayacağjnı sanmam, yatar yani, ama bana işkence olur her ağladığında diğer odaya gitmek

Ben geçirdim canım. Ama gece kaç kere kalkıp besliyorum. En son saat 5 te tam uyandığında da kendi yatağıma alıyorum. Şimdilik böyleyiz.

Bizim daha odası yok

Benimkininde tam olarak özel bi odası yok ama yan odada karyola var. Odanın geri kalan kısmında bizim dolaplar, elektrikli süpürge, çamaşır sepetleri, ıvır zıvırlar, ütü masası, merdiven falan var. Ev o kadar küçükki bunları tamamen o odadan asla çıkartamam. Dolaplarımız kalıcak mecbur. Diğerlerini belki başka yerlere sokuştururum Bu kız yürümeye başlayınca napcaz bilmiyorum Kiralar da uçmuş gitmiş. Keşke online olsa işlerimiz defolup gitsek istanbuldan

Sürekli azar azar emdiğinden sürekli acıkıyor olabilir Zor bir çıkılmaz döngü
Ben geçirdim canım. Ama gece kaç kere kalkıp besliyorum. En son saat 5 te tam uyandığında da kendi yatağıma alıyorum. Şimdilik böyleyiz.
Olsun en azından başlamışsın. Çocuk bizim gürültümüze uyanıyor ben bunu idrak ettim en sonunda. Evin planı o kadar kötü ki Yatak odasının tam karşısında tuvaletin kapısı var. Sifon sesi, su sesi o sesi bu sesi o uyurken giriyoruz tuvalete çocuk rahatsız oluyor. Gece odaya giriyoruz hareketlerimizi duyuyo, fısırdıyoruz güya ama başlıyo kıpır kıpır uyanmaya. Çocuğun park yatağı yatağıma yapışık mecburen çünkü bir cm fazladan yer yok odada. Önümü görmek için telefon ekran ışığını bile tutsam çocuğa yansıyor

Niue böyle yapiyosun peki

Küçük evlerin laneti. Bizde de aynı sorunlar var. Biraz daha büyüğünü geçtim aynı boyutlarda bir eve bile çıkmak istesek şehir değiştirmemiz gerekiyor. Mevcut kiramızın iki katından fazla şu an aynı m2 evler

Ayni bizim evin plani bizde ses cikarmamaya çalışıyoruz aynı sebeplerden.zaten iyice dalana kadar su sesi açık alıyor telefondan.bizim ev cadde üstü trafik sesi hiç bitmiyor ayrıca .sese alışacaği günü iple çekiyorum.

Niue böyle yapiyosun peki
Emip yatınca 15-20 dk sonra veya şanslıysam 30 dk sonra aşırı enerjik bir şekilde güne yeni başlıyormuş gibi kalkıyor. Yadaa hiç uyumuyor, yatakta dakikalarca oyalanıyor en sonundada ağlayıp uykusunu açıyor. Emip yatmayı hazmedemiyor. Sürekli yatay pozisyonda kalısa emip, gazını da atamıyor. Bunlarla uğraşcama o topa hiç girmiyorum. Bir de neyi tekrarlarsam onu çok çabuk öğreniyor. Huzursuzluğu ağlamayı huy edinmesin diye kendimce mantık yürüttüm He hiç mi ağlamıyor, tabiki ağlıyor ama döngü bu olmasın.
Biz 5 senedir bu evdeyiz. Üşenmedim hesapladım şimdi bizim kira çarpı 3.6 katı bu evin güncel kirası. Bu evden çıkayım, aynı eve tekrar gireyim raiç bedel 3.6 katı
Bu saat oldu karşı apartmanın giriş dükkanda tadilat var demir kesiyolar. İnip o spiral makinesiyle g.tlerini kesicem hepsini ikiye ayırcam zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…