2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Seninki uyumucak büyüdüğünde de
Karnımda da böyleydi bu. İnşallah uyur ya
Su, deniz, güneş kremi soruyoruz. Ben de yazamadım size bak iyi hatırlattın yazayım onu da

Sütümüzün doyuruculuğu azaldı muhtemelen artık. Kimle konuştuysam 5. ayda benim de öyle oldu diyor. Lactamil gibi bir takviye sorabilirsin kendin için bence mama sormaya gerek yok. Ek gıda için naçizane fikrim acele etme derim. Tabii ki annesi sensin, en iyisini sen bilirsin çocuğun için. KIRMIZILIKUCUKKIZ ve bana doktor 6 aydan önce verme bir şey dedi. Sanırım bu alerji riskini artırdığı için kaçındıkları bir şeymiş. Birkaç yerde böyle okudum

Çocuk doktoru "Denize 6 aylık olduktan sonra 11'den önce ve 16.00'dan sonra sokabilirsiniz. Çok dikkat edin. Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra sokun. Birden girince ani şok ve solunum durması tehlikesi var" dedi. Mustela'nın hüneş kremini önerdi. Denizden sonra 15 dk mı ne güneşte tutun d vitamini alsın, sonra krem sürün dedi galiba. Buralarda kopmuşum çocuğun ağlamasından düzgün dinleyemedim

Karasbaby Sen de soruyordun

Demir ilacını kaşıkla versek olur mu diye bi sorar mısın benimki ferrum verdinde onun damlalığıyla damlatamıyorum bi türlü ağzına
Hih sorayım onu zaten kan damlası verecek bugün 5. Ayı bekleyelim demişti. Kaşıkla vereyim mi derim.
Ya aslına bakarsan,6 ayda başlamak istemiyorum çünkü oğlumda 6 ayda başladım inanılmaz yemek seçen bi çocuk. Bu kez erken başlamak istiyorum. Tabii ki doktor onayı olursa...

Tamam güneş kremi de soruyorum .
Suyu kaynatmali mi omu soracaktım onu ekledim

Hih sorayım onu zaten kan damlası verecek bugün 5. Ayı bekleyelim demişti. Kaşıkla vereyim mi derim.

Metal kaşıkla verilmesinin bir sakıncası var mı aslında Kafamıza asıl takılan şey bu

Mama veriyorsan diyet yapmanın bir anlamı olmaz canim.mama vermeyip sadece firinlanmis şekilde süt ürünlerini tüket yada hiç diyet yapma dr'un dediği gibi kilo alımına göre bakarsın karar verirsiniz.

İnşallah uyur bana da 6 aydan önce verme dedi ek gıdayı

Aynen 6. Ayda çoğu iğnesi vurulduğu için 6. Aydan sonra denize sokun diyorlar havuz içinde 1 yaş sonrası

Kendi doktorumuza da sordum ben, yazdım da buraya, denize girmesinde sakınca yokmuş,evet saatler aynı 11 den önce 16 dan sonra, üşümez mi o saatten sonra dedim, hareket edecek enerji sarfedecek üşümez dedi, saçlarını muhakkak kurut, kulağını temizle dedi. Bir de eğer üşütür de öksürürse sadece soğuk buhar yeterli olurmuş. Güneş kremini yurt dışından almıştım, içeriği temiz diye onah verdi, gölgede sizinle otursa bile sürün dedi.

Evet evet hatırlıyorum. Hepimiz doktorlara soralım diye konuşmuştuk ya onun için etiketledim. İkimizin de aklına saat aralıkları yatmamıştı. Benim aklıma hala yatmıyor da yapacak bir şey yok. Zaten tatil planımız da yok hala. Umut dünyası işte

9.90'a Ikea'dan dörtlü kaşık aldık, onu mu diyon? 10 değil 9.90!
Adı üstünde ek gıda. Demir damlasını onunla veremem. Paketini bile açmadım ahshjsjs
Ya dörtlü bir de versene çocuuma demirini içsin

Genel havuz için 1 yaş sonrası değil mi?

Öyledir tabi ki bu nasıl soru kendime kızdım şimdi ben minik havuza sokacağım çok sıcaklarda suyunu sürekli değiştirdikten sonra bir sorun olmayacaktır

Bize de doktor başlayabilirsin ek gida ya dedi.bagirsaklari alıştırmak lazımmış alerjisi olduğu icin.bi de mukus olunca ek gida ile duzeliyormus kaka.hepsi farklı öneriyor artik biz kendi icgüdümüze göre davranacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…