Oğlum 1 aylikti yol çalışması başladı tam 10 gün sürdü akşamdan sabaha kadar çalıştılar artik sesten beynimiz uyusuyordu gece calustiklariEmip yatınca 15-20 dk sonra veya şanslıysam 30 dk sonra aşırı enerjik bir şekilde güne yeni başlıyormuş gibi kalkıyor. Yadaa hiç uyumuyor, yatakta dakikalarca oyalanıyor en sonundada ağlayıp uykusunu açıyor. Emip yatmayı hazmedemiyor. Sürekli yatay pozisyonda kalısa emip, gazını da atamıyor. Bunlarla uğraşcama o topa hiç girmiyorum. Bir de neyi tekrarlarsam onu çok çabuk öğreniyor. Huzursuzluğu ağlamayı huy edinmesin diye kendimce mantık yürüttüm He hiç mi ağlamıyor, tabiki ağlıyor ama döngü bu olmasın.
Biz 5 senedir bu evdeyiz. Üşenmedim hesapladım şimdi bizim kira çarpı 3.6 katı bu evin güncel kirası. Bu evden çıkayım, aynı eve tekrar gireyim raiç bedel 3.6 katı
Bu saat oldu karşı apartmanın giriş dükkanda tadilat var demir kesiyolar. İnip o spiral makinesiyle g.tlerini kesicem hepsini ikiye ayırcam zor tutuyorum kendimi
icin spot isiklar getirmisler evin ici aydinlik oluyordu bide. hepsini tek tek öldürmek istedim .kurtulduk diye düşünürken geçen pazar bi baktim aynı yolu tekrar kazıp yaptilar bütün gece calistilar kabus gibi.Allahtan 1 gün sürdü.esime kızıyorum niye bu evi seçtin diye hergun.onu da boğasım geliyor arada.sanirim bu lohusalik bitmedi bende.hep bi cinayet planı var kafamda