2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oğlum 1 aylikti yol çalışması başladı tam 10 gün sürdü akşamdan sabaha kadar çalıştılar artik sesten beynimiz uyusuyordu gece calustiklari
icin spot isiklar getirmisler evin ici aydinlik oluyordu bide. hepsini tek tek öldürmek istedim .kurtulduk diye düşünürken geçen pazar bi baktim aynı yolu tekrar kazıp yaptilar bütün gece calistilar kabus gibi.Allahtan 1 gün sürdü.esime kızıyorum niye bu evi seçtin diye hergun.onu da boğasım geliyor arada.sanirim bu lohusalik bitmedi bende.hep bi cinayet planı var kafamda

Normal değerin çoğul gebeliklerde de yüksek olabiliyor sağlıkla al kucağına inşallah canım darısı da bekleyenlere bize olsun
Değeriniz gayet güzel bir ebe değerlendirmesi bende adetimi iki gün geçince öğrendim 460 ile neden bilmiyorum ama tedirginim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi

Evlendiğimden beri her hafta en az bir kere ev yüzünden kavga çıkarırım ben Unutursam yüreğim kurusun, bu hafta kavga ettik mi diye hatırlayıp elimin altında değilse kocama sesli mesaj falan atıyorum O zamanlar kendi kendime evlenmişim ben meğer Beni organizasyondan çıkarınca geriye kocam kalmıyo

Bizimde ev aynı sekilde. İlk zmaanlar yere basarken ki parke gıcırtısına uyanırdı bebeğim. Simdi daha iyi sanki. Kapısını da kapatamıyorum. Bi şekilde sese alışmaları lazım ama

Anladım bebeğe göre davranmak lazım tabi

Yine deliricem uykusuzluktan 2 gece düzgün uyusa bi hafta uyumuyor ne derdi var bu çocuğun anlamıyorum ya bi çocuk neden uykuya dalamaz ya saat başı uyandın hadi uyanık kalma be evlat, cok yoruldum 5 aydır ya enerjim bitti artık gözlerimin içi kıpkırmızı

Tükürükten yutkunamaz nefes alamazsa o var

Güzel haber veriyorum : benim memem yine tıkandı...

Bizim bu dert bebeler 3 yaşına gelse de bitmez sanırım .
Yaaa bizim bu memeler niye böyle..tıkanıklık çok kötü başında önlem almak lazım da hoş ne yapsan olmuyor ben kolumu yukarı kaldiramiyordum, kızinda iştahı yoktu ememedi birde antibiyotik içiyor aç kalmasın diye mama verdim mecbur, hastane tipi makina bile açamadı, 2 3 gün öyle geçti, sonra iştahı gelince emdi de bebegim öyle geçti ama bu kezde sütüm çok çok azaldı, onu artıracam diye uğraşıyorum tıkanıklığa bir masaj gösterdi emzirme hemşiresi, parmak uçlarınla memeyi avuclar gibi tutuyorsun ve biraz bastırarak memeyi yuvarlak yapa yapa çeviriyorsun, anlatabildimmi bilmiyorum .. meme ucu yara oldu benim de, direkt aklıma sen geldin , valla iyi dayanmışsin.. inşallah artık bizde normal emzirebiliriz

Kakamizda kan oldu iki kez, incecik..kilo alımını begenmiyordu zaten Dr beni süt ürünleri diyetine başlattı, kizima diyet mama verdi , relaktaz damla verdi, kendim alerjik olduğum için moralim bozuldu , başka Dr a da gittik o da kilo alımı kötü değil, bu kadar kana diyet olmaz bisey olmaz çünkü çocuk iyi dedi, devam ederse alerjiye yollarım yoksa 1 ay sonra tekrar kiloya göre bakarız dedi, niye uygulamada birlik yokki, bende ortaya karışık, kendi mamamiza devam ediyorum ama diyette yapıyorum

Çok erken aksiyon almışlar ya. Bizimkinde de kan oluyor, son tahlilde dışkıda da gizli kan çıktı. Gastroya yönlendirildik. Şu an için diyet önermedi. Takip ediyoruz doktorla beraber kaka inceliyoruz sürekli Bu arada ben daha önce çok katı bir şekilde diyet de uyguladım. Süt ve süt ürünlerini tamamen kesemeyeceksen hiçbir anlamı yok. Tereyağı, tarhana falan bile tüketmemen gerekiyor

Demir ilacını kaşıkla versek olur mu diye bi sorar mısın benimki ferrum verdinde onun damlalığıyla damlatamıyorum bi türlü ağzına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…