Oğlum 1 aylikti yol çalışması başladı tam 10 gün sürdü akşamdan sabaha kadar çalıştılar artik sesten beynimiz uyusuyordu gece calustiklariEmip yatınca 15-20 dk sonra veya şanslıysam 30 dk sonra aşırı enerjik bir şekilde güne yeni başlıyormuş gibi kalkıyor. Yadaa hiç uyumuyor, yatakta dakikalarca oyalanıyor en sonundada ağlayıp uykusunu açıyor. Emip yatmayı hazmedemiyor. Sürekli yatay pozisyonda kalısa emip, gazını da atamıyor. Bunlarla uğraşcama o topa hiç girmiyorum. Bir de neyi tekrarlarsam onu çok çabuk öğreniyor. Huzursuzluğu ağlamayı huy edinmesin diye kendimce mantık yürüttümHe hiç mi ağlamıyor, tabiki ağlıyor ama döngü bu olmasın.
Biz 5 senedir bu evdeyiz. Üşenmedim hesapladım şimdi bizim kira çarpı 3.6 katı bu evin güncel kirası. Bu evden çıkayım, aynı eve tekrar gireyim raiç bedel 3.6 katı
Bu saat oldu karşı apartmanın giriş dükkanda tadilat var demir kesiyolar. İnip o spiral makinesiyle g.tlerini kesicem hepsini ikiye ayırcam zor tutuyorum kendimi
Değeriniz gayet güzelNormal değerin çoğul gebeliklerde de yüksek olabiliyor sağlıkla al kucağına inşallah canım darısı da bekleyenlere bize olsun
Evlendiğimden beri her hafta en az bir kere ev yüzünden kavga çıkarırım benOğlum 1 aylikti yol çalışması başladı tam 10 gün sürdü akşamdan sabaha kadar çalıştılar artik sesten beynimiz uyusuyordu gece calustiklari
icin spot isiklar getirmisler evin ici aydinlik oluyordu bide. hepsini tek tek öldürmek istedim .kurtulduk diye düşünürken geçen pazar bi baktim aynı yolu tekrar kazıp yaptilar bütün gece calistilar kabus gibi.Allahtan 1 gün sürdü.esime kızıyorum niye bu evi seçtin diye hergun.onu da boğasım geliyor arada.sanirim bu lohusalik bitmedi bende.hep bi cinayet planı var kafamda
Bizimde ev aynı sekilde. İlk zmaanlar yere basarken ki parke gıcırtısına uyanırdı bebeğim. Simdi daha iyi sanki. Kapısını da kapatamıyorum. Bi şekilde sese alışmaları lazım amaBenimkininde tam olarak özel bi odası yok ama yan odada karyola var. Odanın geri kalan kısmında bizim dolaplar, elektrikli süpürge, çamaşır sepetleri, ıvır zıvırlar, ütü masası, merdiven falan var. Ev o kadar küçükki bunları tamamen o odadan asla çıkartamam. Dolaplarımız kalıcak mecbur. Diğerlerini belki başka yerlere sokuştururumBu kız yürümeye başlayınca napcaz bilmiyorum Kiralar da uçmuş gitmiş. Keşke online olsa işlerimiz defolup gitsek istanbuldan
Sürekli azar azar emdiğinden sürekli acıkıyor olabilirZor bir çıkılmaz döngü
Olsun en azından başlamışsın. Çocuk bizim gürültümüze uyanıyor ben bunu idrak ettim en sonunda. Evin planı o kadar kötü kiYatak odasının tam karşısında tuvaletin kapısı var. Sifon sesi, su sesi o sesi bu sesi o uyurken giriyoruz tuvalete çocuk rahatsız oluyor. Gece odaya giriyoruz hareketlerimizi duyuyo, fısırdıyoruz güya ama başlıyo kıpır kıpır uyanmaya. Çocuğun park yatağı yatağıma yapışık mecburen çünkü bir cm fazladan yer yok odada. Önümü görmek için telefon ekran ışığını bile tutsam çocuğa yansıyor
Anladım bebeğe göre davranmak lazım tabiEmip yatınca 15-20 dk sonra veya şanslıysam 30 dk sonra aşırı enerjik bir şekilde güne yeni başlıyormuş gibi kalkıyor. Yadaa hiç uyumuyor, yatakta dakikalarca oyalanıyor en sonundada ağlayıp uykusunu açıyor. Emip yatmayı hazmedemiyor. Sürekli yatay pozisyonda kalısa emip, gazını da atamıyor. Bunlarla uğraşcama o topa hiç girmiyorum. Bir de neyi tekrarlarsam onu çok çabuk öğreniyor. Huzursuzluğu ağlamayı huy edinmesin diye kendimce mantık yürüttümHe hiç mi ağlamıyor, tabiki ağlıyor ama döngü bu olmasın.
Biz 5 senedir bu evdeyiz. Üşenmedim hesapladım şimdi bizim kira çarpı 3.6 katı bu evin güncel kirası. Bu evden çıkayım, aynı eve tekrar gireyim raiç bedel 3.6 katı
Bu saat oldu karşı apartmanın giriş dükkanda tadilat var demir kesiyolar. İnip o spiral makinesiyle g.tlerini kesicem hepsini ikiye ayırcam zor tutuyorum kendimi
Tükürükten yutkunamaz nefes alamazsa o varEninde sonunda kendileri uyuyacak be amaaan . Az sıkalım dişimizi.
Muhtemelen uyumuş halde bulursun çünkü ağlamaktan yorulur sızar çocuk
Kiz bizler yapamayız zaten. Helga ablalara daha uygun bo yöntem. Kimse Türk annelerine bunu yaptiramaz
Öyleymiş cnm eğitim malesef
Benimki atakları birbirine bağlamış. Süreğen atakAtaklar bitmiyor
Yaaa bizim bu memeler niye böyle..tıkanıklık çok kötü başında önlem almak lazım da hoş ne yapsan olmuyor ben kolumu yukarı kaldiramiyordum, kızinda iştahı yoktu ememedi birde antibiyotik içiyor aç kalmasın diye mama verdim mecbur, hastane tipi makina bile açamadı, 2 3 gün öyle geçti, sonra iştahı gelince emdi de bebegim öyle geçti ama bu kezde sütüm çok çok azaldı, onu artıracam diye uğraşıyorumGüzel haber veriyorum : benim memem yine tıkandı...
Bizim bu dert bebeler 3 yaşına gelse de bitmez sanırım .
Bizim babannemiz 1 kere gördüBenimkini de dedesi çok seviyor , 5 ayda 4 kere gördü , her şey torunları içinmiş .
Çok erken aksiyon almışlar ya. Bizimkinde de kan oluyor, son tahlilde dışkıda da gizli kan çıktı. Gastroya yönlendirildik. Şu an için diyet önermedi. Takip ediyoruz doktorla beraber kaka inceliyoruz sürekliKakamizda kan oldu iki kez, incecik..kilo alımını begenmiyordu zaten Dr beni süt ürünleri diyetine başlattı, kizima diyet mama verdi , relaktaz damla verdi, kendim alerjik olduğum için moralim bozuldu , başka Dr a da gittik o da kilo alımı kötü değil, bu kadar kana diyet olmaz bisey olmaz çünkü çocuk iyi dedi, devam ederse alerjiye yollarım yoksa 1 ay sonra tekrar kiloya göre bakarız dedi, niye uygulamada birlik yokki, bende ortaya karışık, kendi mamamiza devam ediyorum ama diyette yapıyorum
Seninki uyumucak büyüdüğünde deGüne 05.08'de başladık çünkü o saatte uykusu bitmiş. Neden? Neden yani neden?
Demir ilacını kaşıkla versek olur mu diye bi sorar mısın benimki ferrum verdinde onun damlalığıyla damlatamıyorum bi türlü ağzınaBugün doktor kontrolü var Alina'nın. Gece çok sık uyanıyor, doymuyor mu sorusu geliyor aklıma. Ek gıda onayı isteyeceğim doktordan yada kaşık maması filan başlayayım.
Başka neler soracaktık doktora? Liste yapıp gideyim hepimizin adına.