Yok cnm ya benim arkadaşım aldı da yapamadı belirli saatlerce emzirme varmış mesela benim oğlum ortalığı yıkar emmezseSözde ağlatmadan yapıyorlar uyku danışmanları da bilmiyorum nasıl ağlatmadan yapıyorlar
Bana da zor geliyor keşke yapabilsekDiego dur Allahını seversen zaten ortalık karışık
Ya bunu çocuk gelişimciler ve psikologlar önermiyor çünkü aslında olan şey öğrenilmiş çaresizlik diyorlar
Sen o mesaja geç kaldın. Eski bir soruydu
Sloganımız "Terzi kendi söküğünü dikemezmiş" olur
Bazıları böyle düşünmüyor ama bencede ya saçma yani, sonuçta alisicak lar demi uyumaya daNe kadar acı aslında. 'İstediğim kadar ağlayayım annem beni almayacak'' algısı oluşuyor. Anneden beklentisi kalmıyor ve guveni sarsılıyor.
Bunun ayrıntılarını öğrensene ya arkadaşından. Benim elimdeki yazı 0-4 ay içindi hani şu paylaştığım. Her şey iyiydi hoşdu ama o 19. hafta atağı çocuğu resetledi resmenYok cnm ya benim arkadaşım aldı da yapamadı belirli saatlerce emzirme varmış mesela benim oğlum ortalığı yıkar emmezse
Kendinde verebilirsin tabii geçen bu söylediğim uzmandan eğitim alamayanlara kitler hazırlamış rutin nasıl oluşturulur vs anlatmış 250 ₺ den 100 ₺ ye düşürmüştü kitin fiyatını. Ona da bakabilirsin yada araştırarak öğrenerek nasıl yollar izlemen ile alakalı bilgi edinip bebeğine uygulayabilirsinArada alsam mı diye düşünüyorum da kendimiz uyku eğitimi verebilir miyiz ki
Merak etme parkı bilen yok hala. Sen de ifşalattır kendini zor değil ahshhsAy valla bebekle evle kocayla uğraşıyorum yetmiyor bir de buraya yetişcem diye bir de oturup sayfa sayfa yorum okuyorumMuhabeti de kaçırıyorum Ne işime yaradı şimdi sapık gibi iki gün hangi park hangi hat sarı dolmuş dedim dedim millet birbirini sosyal medyadan bulmuş bile ohooo
Bu işlere bakan devlet bakanı benim. Bulamadığınız biri varsa göz rengini söyleyin yeter anında bulup getiriyoruzAy valla bebekle evle kocayla uğraşıyorum yetmiyor bir de buraya yetişcem diye bir de oturup sayfa sayfa yorum okuyorumMuhabeti de kaçırıyorum Ne işime yaradı şimdi sapık gibi iki gün hangi park hangi hat sarı dolmuş dedim dedim millet birbirini sosyal medyadan bulmuş bile ohooo
Sen öyle san. Arkanda biri var!!!1!!!Merak etme parkı bilen yok hala. Sen de ifşalattır kendini zor değil ahshhs
Akıllım ben evdeyim bilenem. Çorba yapıyorum 5 külo tarhanadanSen öyle san. Arkanda biri var!!!1!!!
Valla cnm günün belli saatinde yapılıyor herşey, mesela uyucak beşiginde koyuyorsun kendisinin uyumasını bekliyorsun, ağlayinca pispisliyosun sanirim ama alıp emzirmek sallamak yok kendi uyucak, belirli emzirme saatleri var onun dışında emzirmek yok özellikle arkadaşım geceleri zorlanmış, düşünsene ağlıyor çocuk ama emzirmicen, bize komşular gelir napıyosunuz diyeBunun ayrıntılarını öğrensene ya arkadaşından. Benim elimdeki yazı 0-4 ay içindi hani şu paylaştığım. Her şey iyiydi hoşdu ama o 19. hafta atağı çocuğu resetledi resmenÇocuğu benimkinden büyük olanlar söylesin tekrar düzene nasıl sokucaz çocuğu
Aaa bugün parka gitmediniz miAkıllım ben evdeyim bilenem. Çorba yapıyorum 5 külo tarhanadan
Ben bizim komşular polisi aramış mıdır diye düşünüyordum bir ara. Emzirdiğim hala çığlıklar havada uçuşuyor. Emzirmezsem olacakları hayal edemiyorumValla cnm günün belli saatinde yapılıyor herşey, mesela uyucak beşiginde koyuyorsun kendisinin uyumasını bekliyorsun, ağlayinca pispisliyosun sanirim ama alıp emzirmek sallamak yok kendi uyucak, belirli emzirme saatleri var onun dışında emzirmek yok özellikle arkadaşım geceleri zorlanmış, düşünsene ağlıyor çocuk ama emzirmicen, bize komşular gelir napıyosunuz diye
Hadi sana uzmanlık sorusu: 5 kilo tarhanadan kaç kilo çorba olur?Akıllım ben evdeyim bilenem. Çorba yapıyorum 5 külo tarhanadan
Gittik geldik. Bugün mesai erkene kaydıAaa bugün parka gitmediniz mi
Oğlumda bunu ciddi ciddi araştırmistim. Yabanci bir makaleye rastladım. Diyordu ki;'' altını temizleyip emzirin ve yatağına yatırın. Sevdiği müziği açın. Siz müdahale etmeyin. Dilerseniz küçük bir yürüyüş yapabilir yada ılık bir duşa girebilirisniz. İlk gün 2 saati bulabilir, sonraki günler süre kisalacak.''Bazıları böyle düşünmüyor ama bencede ya saçma yani, sonuçta alisicak lar demi uyumaya da
Su koyduğum için çoğalır ama ne kadar çoğalacağını Allah bilir. Bildim mi?Hadi sana uzmanlık sorusu: 5 kilo tarhanadan kaç kilo çorba olur?
Diyelim ki gerçekten acıktı çocuk eğitim vericez diye emzirmeyecek miyiz? Allah'im beni bu tür eğitim denilen saçma şeylerden uzak tutValla cnm günün belli saatinde yapılıyor herşey, mesela uyucak beşiginde koyuyorsun kendisinin uyumasını bekliyorsun, ağlayinca pispisliyosun sanirim ama alıp emzirmek sallamak yok kendi uyucak, belirli emzirme saatleri var onun dışında emzirmek yok özellikle arkadaşım geceleri zorlanmış, düşünsene ağlıyor çocuk ama emzirmicen, bize komşular gelir napıyosunuz diye
Demi ya bende diyorum kovucaklar biziBen bizim komşular polisi aramış mıdır diye düşünüyordum bir ara. Emzirdiğim hala çığlıklar havada uçuşuyor. Emzirmezsem olacakları hayal edemiyorum