2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok teşekkürler. Ondan değil gibi artık beş aylık oldu galiba süt azalıyor gerçekten
Ben sağıyorum çünkü oğlum o kadar emmiyor ki gün içinde bende 1 defa da olsa sağmaya çalışıyorum azalmaması adına. Tombikim bu zamana kadar çok güzel emiyordu da şu 1 aydır noldu bilmiyorum inşallah geçici bir dönemdir

Cok haklısın canım, benm eşimde geçtiğimiz yıllarda pasta alırdı sözlüde olsa kutlardı. Doğum günüm evlilik yıl dönümümüz geçti hiç hatırlamadı bile. İnsallah hersey yoluna girer hepimizin. Bende herseye tamam der olmustum ama yinede sınırları çok zorluyor benm ki. İnsallah düzelir.

Bi dakka bi dakka ben de gelicem
Söylemeseniz bile ben stalklar bulurum uyarıyorum
Yok ya o kadar yakın değilmişiz üzülme
Benim hepsi var bol bol
Allah bağışlasın ahhsjd
Şu sütlü içecek olan şeyden mi? Lactamil diğer çaylardan mı
Bilmem. Ne olduklarına dair hiçbir fikrim yok. Almadım, galiba almayacağım da
Demi çok tuhaflar ya şuna ayar oluyorum ama görünce seviyorlar ya sanki normalde çok geliyorlar gibi
Amaaan salla ya. Babaannesiyle dedesi 10 saatlik yol geldiler. Burada 2-3 gün kaldılar, biraz gördüler. Oylat'a gittiler bir hafta kaldılar. Biz yanlarına gittik bir geceliğine işte orada azıcık gördüler çünkü biz suya gitmedik ama onlar gitti. Geldiler, burada cami falan geziyorlar. Bugün yorgunlarmış mesela görmeye gelmediler ve çarşamba günü kendi yaşadıkları şehre gidecekler. Benim annemle babam yürüme mesafesinde. Annem parkta uyuduğu sırada gelip oturuyor orada. Uyanırsa alır severim yeter ki biraz göreyim diye. Ne yapabilirsin ki? Ne üzülüyorum ne sinirleniyorum ohoo hayat bunları düşünmek için fazla kısa
Güzel haber veriyorum : benim memem yine tıkandı...

Bizim bu dert bebeler 3 yaşına gelse de bitmez sanırım .
Sağabiliyor musun? Hala ihtiyaç fazlası süt mü var yav niye öyle oluyor
Bak bana bu saçma geliyor işte arama sorma gördüğünde ay canım cicim de bilmiyorum ya sevemiyorum ben böyle ilişkileri
Canım cicim de yapmıyorsun. Mükemmel bir mesafe kuruyorsun oluyor bitiyor
Haahahah bu da totosunu kaldırıp ayaklarıyla kaydırıyor kendini. Yüzüstü koyunca da kollarını devredışı bırakıp alnı ve dizlerinin üstünde gitmeye çalışıyor
Yaa maşallah çok tatlılar ama bu bayağı oturuyor anaam
Teşekkürler teşekkürleeer
Ben senin fake hesabın falan olabilir miyim acebağ?
ANKHESPAATEN ve sen benim fake hesabımsınız muhtemelen. Bir tane karikatür var ya "kuantum fiziğine göre aynı anda birden fazla yerde olabiliyormuşuz" diye ondan işte
Orası ayri o zaman cnm ben sıkıntı var da böyle yapıyorsun sandım
Bizde sıkıntı da var. Ben ona rağmen yapıyorum
Şuan itibariyle en “ana” benim. Neden çünkü bugün oğlumu ilk kez tek başıma yıkadım. Gerçekten tek başıma Babası da yok.

Üstelik filesiz.

Çok tşk
Fileyi niye çıkardın aradan? Öteki türlü yeterince zorlayıcı olmayacak mıydı? Nasıl yıkadın filesiz? Kovaya mı sokup çıkardın?
Artık burada kalamam daha üst pro analar grubu varmış ben oraya ğidiyom hoççakalın
Kendin kaybedersin. Hiç düşündün mü bizsiz ne yapacağını hı, düşündün mü? Ne kadar sıkıcı bir gruptur hem orası ıyyk. Herkesin çocuğu uyuyor, güzel güzel emiyor falan. Ne kadar da sıkılacaksın. Hadi git, tutmayalım biz seni. Git git bay.
Ne güzel bebekler var ya okuyorum da aksam 7 sabah 7 uyuyorlar
Aksiyonsuz hayatlar... Böyle hayatlara özenmeyin. Bizim çocuklar bizi enerjik tutuyor bak ne ka eğleniyoruz. Ben banyo yapacaktım mesela, olmadı, kısmet değilmiş. Çorba da yok. Çünkü yapamamışım. Parkta giydiğim eşofmanı biraz önce çıkarabildim. Bu iyi
bir şey. Çıkaramayabilirdim de Allah korusun
Geçmiyor gibi ama bakalım

Sana yazamadım bir türlü. Öncelikle ek gıda süreciniz hayırlı uğurlu olsun. İnşallah rahat uyum sağlamıştır. Diğer konuya gelince, üç gün önce bebek kucağımdayken ve emiyorken korkunç anlamsız bir tartışma başladı. Bu arada sürekli tartışıyoruz zaten ve bizim de çocuktan önce dengesiz bir ilişkimiz vardı. Neyse, tartışma çıkış sebebinden bile daha saçma bir şekilde büyüdü, uzadı. "Boşanalım n'olur"lar, "Boşanırsak çocuğu kime verecekler sanıyorsun"lar, "Git sen dava aç"lar havada uçuştu ki ayrılığın/boşanmanın kesin karar olmadıkça ağızdan çıkmasını hep çok sakat bulmuşumdur. Çocuk kucağımda önce ağlamaya sonra çığlık atmaya başladı. Ne yaptıysam yarım saat hıçkırıp iç çekmesine engel olamadım. Salak herif de iki gün kollarında tırnak izlerimle gezdi. Boşanmak öyle basit bir şey olsa hepimiz çat diye boşanalım. Öncelikle bu çocuk kalmış beyinlerle ortak çocuklarımız olduğu sürece hep iletişim halinde kalmak zorundayız. Yani evlilik bitince iletişimi sağlıklı kurmak daha kolay oluyor sanma. Çocuk için yine en huzurlu ortamı sağlamak zorundasın. Hatırlıyorum sen de annenle epey sıkıntı yaşadın yanında kaldığı dönemde ki o zaman o senin evindeydi ve geçici bir süre çocuğa bakmak içindi. Kalıcı olması ve onun evinde olman birçok şeyi değiştirecek. Çocuğuna en ufak bir laf söylese ya da imada bulunsa kanına dokunacak. Böyle denemek için yanına bir ay gittiğin zaman gibi olmayacak. Her şeyi etraflıca düşün öyle ver kararını lütfen. Biz çocuğun sağlık durumundan dolayı eşimle beraber destek almaya başlamıştık, tabii orada evliliğimizle ilgili sorunları da konuşuyoruz. Eşin kabul ederse çift terapisi deneyebilirsiniz

Ahaha belli etme kendini
Bizde sıkıntı da var. Ben ona rağmen yapıyorum

Fileyi niye çıkardın aradan? Öteki türlü yeterince zorlayıcı olmayacak mıydı? Nasıl yıkadın filesiz? Kovaya mı sokup çıkardın?
Fileyi bulamadım öyle de mükemmel bir anayım
Neyse ya kalayım biraz daha size analık öğretirim

Yaa maşallah çok tatlılar ama bu bayağı oturuyor anaam

etrafındaki şeyden destek alıyor bi de 1 aydır sürekli oturma pozisyonunda tutuyorum
buna verdiğim emeğin yarısını abisine vermedim, bu daha fena kıyasladığım öz hakiki bi evlat daha var
annemin tek torunu ilk oğlumda bu oğlum ikinci torunu kadın başka cocuk görmemiş
o bile yüz kere ayy bu bu diğeri gibi değil, güçsüz baksana dönemiyor baksana kafası sallanıyor
ayy bunu doktora götür , sürekli söyleniyor,
bende normal diğeri ukaleydı asıl olması gereken budur diyorum,
ama bi gün bağırıcaaam ayyyhhh şiştiiiiiimmmmmm diye

inşallah kolay, rahat ve sağlıklı şekilde bu süreci atlatırsınız
bizde sıkıntı yaşamıştık, hamile kalmadan önceydi bi yandan oğluma yoldaşta istiyordum
aile trapistine gittik cocuk yapmamamızı önerdi, çünkü çok yıpranmıştık ve saygımızı yitirmiştik
4-5 ci seyans sonrası bana göre hazırsınız coğu şeyi atlattınız artık düşünmek isterseniz zamanı demişti
2ci cocuga öyle karar verdik, hala ufak tefek tartışmalarımız oluyor ki normal ama o eski haalimizden eser yok şimdi
eşini ikna edip destek alırsanız sonuc her ne olursa olsun senin yüreğin ferahlıcaktır.

Kizlar sizin bebeklerinde uyurken falan sağa sola dönerken kulakları katlanıyor mu?
Kızımın öyle ola ola kulakları kepçeleşmeye başladı ya.
Bandana falan taksam uyurken burnunu kapatabilir. Şapka da çok sıcak olur bu havada.
Ne yapsam bilemedim

Fileyi bulamadım öyle de mükemmel bir anayım
"Nereye koyduysan oradadır"
Neyse ya kalayım biraz daha size analık öğretirim
Taam kal madem biraz daha. Hadi kal taam kal ağlama gel, şuraya otur bak Heh oraya
Kızlar ben şu instadan ekleme olayından geri kalmıştım, ben KIRMIZILIKUCUKKIZ ’ı ekliyorum ordan beni bulun emi? Hadi size ders bulun beni ödeviniz bu sjshajaja
sak_ran seni çoktan bulup yola çıkmıştır. Bu gece kapıyı kontrol et ara ara

Hem de çok komik katlanıyor. Gece karanlıkta göremiyorum da gündüz bazen düzeltiyorum ve zar zor uyuttuğum çocuğu uyandırıyorum. Sonra "Aferin iyi b.k yedin" diyorum. Kendimle anlaşamıyoruz ama onda boşanma seçeneği de yok

ayy benim oğlanın sağ kulağı bu yüzden kepçe gibi oldu
uyanıkken saç bandı takıyorum, öyle gözle görülür bi düzelme olmadı
gören kız zannediyor çok dadluuuu

Selaamm's
Bugün bakamadım buraya . Gündüz temizlik ,yemek vee akşam da cafeye gitti iki çocukla bu ana kizim orada biraz şekerleme yaptı ve gece uykusuna 12 de yani az önce geçti. Amann baslicam artık düzenine yeterse yeter bee

N Neal nörolojik bir sorun olmamasına çok sevindim. Kilo alımı 350gram ile 700 gram arasında olacak artık ,buna göre cok güzel kilo almış oğlun maşallah. Toplam kilosu da çok iyi,kızım 4 aylık kontrolde tam 6 kiloydu, ancak 6500 olur bu ay daha fazlasını beklemiyorum.

NedirYani canimcim o kulaklar hep kıvrılıyor ama yapacak bisey yok sanmam kepçe kalsınlar.

Hangi düzen? Ben emen çocuğa zorla kaşık biberonla süt verip uykusunu açtım. Kustu. Üstüne tuvaletini yaptı o saatte hiç yapmamasına rağmen. Sonra başa sarıp tekrar emzirdim. Zorla uyuttum. Kendi uykum kaçtı. O düzen mi?
Erkek bebeklerin ortalamalar daha fazla oluyor diye mi bilemedim ki az dedi işte :/ Bana kalsa da normal de işte...

Bende uyanmasın diye mudahele edemiyorum gündüz de düzeltiyorum kafayı öbür tarafa çevirip tekrardan bana dönüyor yine katlanıyor. Yüzümde acı bir bakışla öylece kalakaliyorum üff çok gıcık bir şey ya
ayy benim oğlanın sağ kulağı bu yüzden kepçe gibi oldu
uyanıkken saç bandı takıyorum, öyle gözle görülür bi düzelme olmadı
gören kız zannediyor çok dadluuuu
Benimkinin de sol kulak daha kepçe.
Bu iyiymiş bı bandana alıyormuşsun ben erkeğim falan diye. Ya da bıyıklı bir şey
NedirYani canimcim o kulaklar hep kıvrılıyor ama yapacak bisey yok sanmam kepçe kalsınlar.
İlk doğduğu fotoğrafına baktım kulaklar normal şimdi kepçe olmuş. Emin miyiz düzelir mi

Bir şey olmaz ya benimkinin kafası sırtüstü yatmaktan dümdüz oldu. Yan çeviriyoruz sırtüstü dönüyor. Yüzüstü çeviriyoruz ağlıyor yine sırtüstüne döndürüyoruz. Napam bu kafayı kendi seçti. Ben uğraştım yoksa yani. Çabamı inkar edemez. He biraz sırtüstü sallamış ve öyle uyutmuş olabiliriz tabi

Kafaya karışılmıyor ya. Kendi canları nasıl isterse öyle duruyorlar .
İlk zamanlar hastanede sürekli sağa sola yatırınca çocuk eve bir geldi kafa arkaya sivri. Eşim tokmak kafa deyip duruyordu. İlk zamanlar kusarsa sıkıntı olmasın diye mecbur yan yatiriyordum iyice kötü bir şekle girdi. Sonra dedim yanındayken sırt üstü yatirayım bari. Öyle öyle düzeldi.
E zaten kendi canları nereye isterse oraya döndükleri kısımdan itibaren de Allah'a emanetler
Dipnot: kafası düzeldi ama eşim hala tokmak kafa diyor

Bizimkinin de anne karnında öyle sivrilmişti yamuktu hatta. Sonra düzeldi diye sevindik. Mis gibi olmuştu şekli. Sonra abarttı şimdi de durduramıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…