2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay aminn hepsi çeşit çeşit işte al birini vur ötekine

Çünkü biz asık surat, mendebur karı ama onlar güleç baba. Doğanın kanunu gibi bir şey bu. Eziyetli ne varsa bizden çekiyor çocuk. Zorla emiyor falan, zorla uyutuluyor, zorla bezi değiştiriliyor
Evet kesinlikle böyle. Çocuk uyumuyormu bırak uyumasın diyor uyutmuyor çocuğu. Ve daha mantıksız bir sürü şey :)

Evet kesinlikle böyle. Çocuk uyumuyormu bırak uyumasın diyor uyutmuyor çocuğu. Ve daha mantıksız bir sürü şey :)
Bugün benim işim vardı eşime verdim çocuğu uyutsun diye baktım bangır bangır müzik sesi geliyor gelsene Hans Zimmer dinliyor oğlum diyor ee açarsan dinler açma ki uyusun.

Bugün benim işim vardı eşime verdim çocuğu uyutsun diye baktım bangır bangır müzik sesi geliyor gelsene Hans Zimmer dinliyor oğlum diyor ee açarsan dinler açma ki uyusun.
Ahahha benimki de kırmızı balık açarak uyutmaya çalışanlardan. Ah ne desek boş

Ahahha benimki de kırmızı balık açarak uyutmaya çalışanlardan. Ah ne desek boş
Bunlar iyi çünkü Pink Floyd'la uyutmamışlar. Ben öylesini gördüm. Video çekmiş bir de

Bizimki tartışma sonrası yatağına girip komik videolar izliyor, çıldırıyorum
Laaaaannn alo azıcık duygulan be
Ama yok güya beni deli edecek
Ama şimdi Aç bi film patlat bi Mısır aheeyyy tililili
Kuduruo öyle yapınca
Etkiye tepki

Şimdi kavga ediyoruz kenara çekilip
Kendimizle kalıyoruz sonra konuşmak için illa bir sebeb oluyor
Bazen o bazen ben sırnaşıp barışıyoruz

Tamam canım damla yerinden vermeye çalışırım sıpa hanım içerse

Uykusuz berbat bi geceden herkese günaydın.en son Allahim nolur kesintisiz 1 saat uyuyayım diye dua ediyordum ki olmadı.biz eşimle kavga edecek zaman bulamıyoruz çocuklardan.evin içinde mesajlaşıyoruz bazen uyku egitimi vermem mi lazım napacagim bilemiyorum.cok uykum varrrr

Ben birine sordum instagram da uyku eğitimi için 2 gün haberleşiyorsun sadece 2000 TL+ KDV dedi fiyat

Benim annem de aynı seninki gibi cnm her fırsatta gelir ilgilenir, bize gelince ben dinleniyorum ya, işte benim hatam onları görünce yüzümün gülmesi, tavır yapamıyorum ya ama artık yapicam yani yüz göstermeyi haketmiyolarmis onlar, demi ya cok aksiyonlu hayatlarimiz var, bak benim paşa gece 4den sonra agladi durdu 6da tamamen uyandı, ona göre öğlen oldu ben hala açamıyorum gözümü

Yok canım yine güleceksin tabii. Sadece onları iyi ağırlamak için özel bir çaba harcama mesela. Etraflarında pervane olma. Salağa yat. Otur gerektiği kadar sohbet et. Yeter o kadarı. Kendi canını sıktığına değmez yani öyle insanlar için. Senin üç kişilik mis gibi ailen var. Tek odağın o olsun. Kimse için o huzuru kaçırmaya değmez

Of ya 06.30 gibi uyandı bu da beşiği salladım arkaya da yağmur sesi açtım. Bir saat öyle uyuduk yoksa ben bayılacaktım. 2'ye kadar hiçbir şekilde uyuyamadım dün gece uykum kaçtı. Çok fenayım

Ahaha belli etme kendini

Fileyi bulamadım öyle de mükemmel bir anayım

Neyse ya kalayım biraz daha size analık öğretirim
Bi kere ben senin yaptığını bebem 2 aylıkken yapmıştım, babasız tek başıma duşa sokmuştum, fiskiyeyle yıkamıştım yavrucağı rahat oluyor ha , fileni hala bulamamış olursan dene bi, ama tazyikli su olması lazım, yoksa köpükleri saçtan arındırmak uzun sürüyor. Yani dicem o ki, en çok ana benim, benim analığımın üstüne yok, anayım ben,en büyük ana benim anam

Ben birine sordum instagram da uyku eğitimi için 2 gün haberleşiyorsun sadece 2000 TL+ KDV dedi fiyat
Psikolog Tuğçe Yılmaz var 1.900 ₺ ve 3 haftalık süreci var. Düşünürsen eğer alanının en iyilerinden çünkü aynı zamanda psikolog olduğu için duygusal olarakta bakıyor olaya. İnstadan bir bak dilersen

En ana benim bu kesinleşti artık boşuna uğraşmanıza gerek yok.
Ayrıca en zeki de benim oğlum. Telefonun ekranı bir aşağıya kaydırıyor

Ben gece 02:30a kadar Bir 5 kg sütten 5 kg peynir sevdasına Uyumadım. 05:50 de de uyandık.

Arkadaşlar kendinize gelin. Ben daha küvetle fileyle yıkamaya yeni başladım. Bir durun, dinlenin. Fışkiyeyle yıkayan çok okuyorum bu ara. Bir tek bizim fışkiyenin mi sıcaklık ayarı bozuk. Bir anda buz gibi oluveriyor su, sonra cayır cayır yanıyor
En ana benim bu kesinleşti artık boşuna uğraşmanıza gerek yok.
Ayrıca en zeki de benim oğlum. Telefonun ekranı bir aşağıya kaydırıyor
Zekası yaşıtlarının ilerisinde olan çocukları severiz
Ben gece 02:30a kadar Bir 5 kg sütten 5 kg peynir sevdasına Uyumadım. 05:50 de de uyandık.
Oldu mu bari? Değdi mi yani buna? Sen en azından peynir yapmışın. Ben? Hiç. Saat 02.00'ye kadar kocaman bir hiç
Maşallah. Demek ki benim çocuğum gerçekten çok küçük kalmış. O parayı biz de bayıldık dün. Aman iyi olsunlar da...

Yok cnm ya benim onlari bile göresim yok ya güleryuzlu olamam, bayram için çok hain planlarım var okudum biraz cnm ya çocuktan sonra eskisi gibi olmuyo malesef hayat, hepimizin sekteye uğradı emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…