2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hangi hat peki Kız çatlatma insanı dolmuş hattını söyle bari
Kulağına söyleyeyim gel
Rahatladım belli edemiyorum. Kilo kompleksi olan doktrlar eqlemesn .s
En azından görümcem yok diye kendimi avutuyorum
Haklı bir avuntu. Bende var mesela. İnsan neden diye sorguluyor
N Neal bortu KIRMIZILIKUCUKKIZ

Neal , kırmızılıya söyle de bortu ya senin adresi versin
KIRMIZILIKUCUKKIZ Nerede ki? Önce kendi yerini söylesin o

Pek sevilip koşa koşa gidilen aile toplantısı çay partilerinde görüyoruz napak burcusami N Neal
Bende sadece özel günlerde görüyorum hiç arama tenezzülunde bulunmaz abisini arar ama, cumartesi oğlum sünnet oldu aramadi düşün haksız mıyım ama N Neal ya
Ay Burcu gülüyorum çünkü bizimkine aniridi teşhisi konuldu. Kadın aramadı. Eşim aradı, çocuğu okula bırakmam lazım dedi, dönmedi. Bilmem ne zaman aradı. Eşim sitem edince "Benim alanım göz değil" demiş. Sanki biz ondan doktorluk bekledik. Gölge etmesin başka ihsan istemem. Gelmesin de aramadın da gerçekten istemiyorum

Bebeğin kulağına ismi okunacak diye çağırdıl, geldiler. Annesini aramış demiş ki "Sizi çağırmamışlar, sizin yerinize biz gittik". Annesi de demiş ki "Bizi çağırdılar, gelemeyeceğimizi söyledik". Fıkra gibi ama gerçek
3 4 gün girmedim ne çok birikmiş be yaa , oku oku bitiremedim hala 25 sayfa var, umarım hepiniz ve tüm bebisler iyidir
Dikkatli oku, sınavda ayrıntı soruyorum

Gözünüz aydın çok güzel haberler bizimki de oturamıyor daha.hasta olmustu belki ozamandan biraz kilo alımı az olmuştur hemen toparlar

Güzel haberler işte çok sevindim nörolojik bir şey olmamasına

Ee benim gibi yapın siz de. Ben asosyalim diyip kimseyi aramıyorum zaten başka şehirdeyiz gelirlerse ya da gidersek güzel zaman geçiriyorum onun dışında kimseyi aramıyorum sormuyorum

Bi dakka bi dakka ben de gelicem
Söylemeseniz bile ben stalklar bulurum uyarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…